Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
először rédzseltem, de aztán eszembejutott, hogy
ZSÁLYA BELÉD
HT: neked nincs véletlenül egy velem egymagas bátyád Szegeden, akinek olyan haja van mint szlesnek?
ZSÁLYA BELÉD
HT: neked nincs véletlenül egy velem egymagas bátyád Szegeden, akinek olyan haja van mint szlesnek?
-
Szerk: ∂z 2010-05-28 12:38:28
beküldve: 2010-05-28 11:05:47
(#37147) beküldve: 2010-05-28 10:54:22
(#37146) A fórum igazából most kezd fórumra hasonlítani. Kihalt, nyugodt meg minden. Nem kell ezt gyászolni.
Ez a Teleshop meg valami eszméletlen nagy win... Már ezért megérte itthon maradni. Van fantasztikus púderecset meg kondicionális bőrtisztító... Mondjuk a konyhai robotgépeket várom, azoknál talán feltűnik Horst is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-28 11:06:09
Legjobb lesz eltemetni egy indiántemetőben (csak akad itt egy a szomszédban), hogy aztán feltámadjon poraiból, és újult erővel térjen vissza. Nincs is jobb hely a Mangafannak, mint a Kedvencek temetője.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Yuki Kaori, Boy's Next Door. Egyik kedvenc mangám, megvettem tegnap japánul. most ferdítem, megy fel yaoiordenre. Elvileg.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-27 20:30:03
(#37142) Meg kéne keresni a Cain-saga-t megint a neten, amire kiírtam dvd-re eltűnt... lol:P Boy's Next Dorr ferdítés no páwáááá, aztán go politikatud-t tanulni. Közben Karib-tenger kalózai 2-t hallhatok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hogyneme? Milyen sok hosszászólás született mán! Ott van a "Zenék" is meg a "Yaoi" is... Meg ide is lett írkálva pár sor. Szóval azért szerintem nem lehet azt mondani, hogy nem értünk el semmit
beküldve: 2010-05-27 20:18:18
(#37140)
Szerk: ∂z 2010-05-27 20:12:03
beküldve: 2010-05-27 20:06:52
(#37136) beküldve: 2010-05-27 19:45:20
(#37134)