Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-27 13:06:12
(#37133) Most olvasom interneten az Árnybíró 17-et. Bár vár rám még az elkövetkezendő 11 napban 5 könyv, hogy a vizsgákig kiolvassam őket, de nincs erőm hozzá....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-27 08:21:44
(#37132) Reggel 8kor azzal indítok, hogy összeszerelem azt a gépet amit tegnap szétszereltem. Bekapcsolva Cid Highwind rámköszön, és én elindítom a megérdemelt Victory Fanfaret
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
megértelek...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ohh, LOVE <3
Imádlak....
Imádlak....
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
beküldve: 2010-05-26 23:51:54
(#37129) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-26 23:04:02
(#37128) Nekem nem rémlik, hogy 10.be írtam volna
Hmm furcsa
Hmm furcsa
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
4.,6.8.,10-ik osztályban íratnak mindig
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Van középiskolában is, a 10. évfolyamnak, nálunk is most íratták.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Na jó, mostmár megint órisáj csönd szállt a fórumra.Mi van veletek már ?
Téma: Ma volt kompetencia mérés, országosan. A magyar könnyű volt, a matek is, csak kevés idő volt, és sok feladat
Téma: Ma volt kompetencia mérés, országosan. A magyar könnyű volt, a matek is, csak kevés idő volt, és sok feladat
Ez az ami általánosba van? Mert én azt rohadtúl utáltam
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Köszönöm, a megtisztelést.
Helyzetjelentés: Ma úgy voltam, hogy megint súlyzózok, de nem jött össze, egyszerűen ahogy behajlítom a karoma, a könyököm felkar felőli részén az izom fáj, és nem értem miért...
Karatén sokmindenem megedzették, de itt még sohasem fájt...
Helyzetjelentés: Ma úgy voltam, hogy megint súlyzózok, de nem jött össze, egyszerűen ahogy behajlítom a karoma, a könyököm felkar felőli részén az izom fáj, és nem értem miért...
Karatén sokmindenem megedzették, de itt még sohasem fájt...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-05-26 22:26:21
mindenki F5öl és várja, h vki írjon vmit, de senki nem volt elég bátor, de te megtörted a csendet
-
beküldve: 2010-05-26 22:09:34
(#37122) Na jó, mostmár megint órisáj csönd szállt a fórumra.Mi van veletek már ?
Kamina
GURREN-LAGANN!!!!!!!!!!!!!!
*megy szerepjátékozni*
ma beszereztem a Boy's Next Doort. Be is rakom a listácskámba
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-26 18:51:52