Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem a csigakivonatós arckrém a best of a kínálatból. Reggel azt hittem, hogy rémálmodok, mert csigákat vizionálok, de nem, a tévében valóban ment a csigát tartalmazó arczsír. Fantasztikus. Elképzeltem, ahogy felteszem a csigás arcpakolást és mellé rakok egy-két gilisztát, úgyis fulladoznak most szerencsétlenkék a kertben. És ez még ingyen van, megspórolok 10ezer kápét. Pompázatos.
Van ember aki ezeket tényleg felhívja? :'DDD
Van ember aki ezeket tényleg felhívja? :'DDD
Ez a Teleshop meg valami eszméletlen nagy win... Már ezért megérte itthon maradni. Van fantasztikus púderecset meg kondicionális bőrtisztító... Mondjuk a konyhai robotgépeket várom
Azokat én is imádom, múltkor a töltőtoll mellé ajándékba még egy töltőtollat, tartót, ceruzát, rotringot, patronokat adtak, potom 10 ezerért...csak néztem, hogy még milyen csodás, kihagyhatatlan ajándékok jönnek. Elképesztő.
De a legjobb a szőrkitépő cucc, aivel a nők olyan helyekről is leszedhetik a szőrszálaikat, ahol amúgy nem szokott lenni
pl térdhajlat, belül, miért, valami pikánsat vártál? XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
rendben
am mikor mész ki és mikor jössz vissza?
közben lÓherén láttam, h 9én
am mikor mész ki és mikor jössz vissza?
közben lÓherén láttam, h 9én
ja és elvileg aug 18.-án vissza
no pussy, just the dicks
Szerk: ∂z 2010-05-29 12:30:35
beküldve: 2010-05-29 11:01:25
(#37174) Tegnap bebasztam <---tartalmas élet
Amúgy hallod Dz, születésnapomat ünnepeltük, de nagyon durva volt. Lementünk a szinvateraszra részegen ott trollkodtam valami gyereket, aki odajött. Elkezdte játszani a keményet azt bebasztam a szinvába előtte meg fogalmam sincs mi volt és utána meg nem emlékszem. Nem szokott fájni fejem, de most kicsit igen. Hazajövök amerika sztéjszből, első dolgunk legyen bebaszni, ezt juttasd eszembe majd!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-05-29 00:06:25
(#37172) Ó Kispál koncert. Zsír volt. Szokás szerint késtek. Ez nem volt most baj. Én is késtem. Megérkeztem az Etetésre. Eldöntöttük hogy bemegyünk a tömegbe tombolni. Miközben törtettünk át ilyen bokordzsungelen, meg sörgyárakon, meg lábakon gondolkoztunk hogy mit szívott a banda? Somát fejbe dobták egy pohár sörrel, engem fellöktek. Közben ordították hogy felfalja őket egy kurvanagy óriás aki semmi mást nem csinál. Az utolsó metróval haza is értem.
/random helyzetjelentés OFF
/random helyzetjelentés OFF
Gravity is a habit that is hard to shake off.
énis. byebye!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Továbbra sem vagyok jó angolból Mindegy, nem érdekel az senkit
Gyerekek, felnőttek, yaoisták, idióták, egoisták, stréberek, zombik, shinobik, shinigamik, akumák (mit hagytam ki? ) szóval mindenki! Végülis én eltávozom. Lezuhanyzok, bevedelek még egy adag pál.... Köhm, köhm. Tejet, és nyugovóra térek További szép péntek estét!
Gyerekek, felnőttek, yaoisták, idióták, egoisták, stréberek, zombik, shinobik, shinigamik, akumák (mit hagytam ki? ) szóval mindenki! Végülis én eltávozom. Lezuhanyzok, bevedelek még egy adag pál.... Köhm, köhm. Tejet, és nyugovóra térek További szép péntek estét!
Szerk: Merchior 2010-05-28 22:11:46
jah, egy ideje nem pakolta fel az új rajzaimat... na majd egyszer. i'm too busy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jó,ha nem raknék fel rajzokat,meg egyebek,akkor én is nagy ívben belesz*rnék a deviantartba,de így néha fel kell nézni oda is.No meg mi újság van arrafele,csakmegnézi az ember.A végeredmény meg többnyire amit írtam előbb.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
én hetek óta nem mentem fel... most valahogy nem izgat.
Valami ilyesmire gondolok én is. Nah meg 7. már felvételis, szóval ha most megbuknak, sehova nem veszik fel őket. Ezért se hiszem, hogy csökkenne a létszám.
Hanem most aztat nem tudom, hogy maradjak, ameddig csak lehet (amíg bátyám haza nem ér) vagy menjek pihenni, hogy holnapra fitt legyek. Igazából menni kéne, mert így is fáradt vagyok, de csoda hogy ide tudtam kicsit már jönni, szóval maradni is kéne
Szerk.: Bátyám felhívott. Nemhiszem, hogy egyhamar hazajön
Hanem most aztat nem tudom, hogy maradjak, ameddig csak lehet (amíg bátyám haza nem ér) vagy menjek pihenni, hogy holnapra fitt legyek. Igazából menni kéne, mert így is fáradt vagyok, de csoda hogy ide tudtam kicsit már jönni, szóval maradni is kéne
Szerk.: Bátyám felhívott. Nemhiszem, hogy egyhamar hazajön
Szerk: Merchior 2010-05-28 21:54:12
beküldve: 2010-05-28 21:49:16
(#37165) Jóestét evribádi.Helyzet?
4 napig nincs az ember net és gépközelben,de deviantarton ezer üzenet fogad.Defasza.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
vicces dolog az ilyen... nálunk is álltak anno bukásra 8. év végén néhányan... aztán a tanárok átgördíteték őket, csak ne rontsák itt tovább a levegőt. vicces osztály volt...