Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
részvétem, de vhogy majd csak megoldod, és sok manga lesz a jutalmad
A manga nem jutalom, az "jár"!
Dz, ha hazajöttem amerikából, akkor lesz saját kaminaszemüvegem, de a vizsgákhoz azért anélkül is elég király vagyok. Ez olyan, hogy animékben sem a legerősebb támadással mennek rá a szecskákra!
Holnapután megyek vikingbe és születésnapomra csináltatok egy tortát 8asokból!
no pussy, just the dicks
ezért kéne bejárni és nem a 8asokat küldeni literszám a vikingbe'
végső megoldásként kérdd el szetttthhddthdhtdh-tól a Kamina szemüvegét és akkor autómatikusan minden tárgyad 5ös lesz
végső megoldásként kérdd el szetttthhddthdhtdh-tól a Kamina szemüvegét és akkor autómatikusan minden tárgyad 5ös lesz
-
beküldve: 2010-05-26 12:35:34
(#37116) NEM VOLT RAJTA A PUSKÁN A VÁLASZ
mindegy...
Viszont a marketingem sem lett meg, pedig basszus mindent tudtam, csak kurva kevés a pluszpontom, mert nem jártam be gyakra MIVEL TUDOM AZ EGÉSZET FEJBŐL NÉGYSZER 6 NYELVEN RÉSZEGEN VÍZ ALATT!
csak nem mondták, hogy a gyakokra kapunk pluszpontot, ami nélkül szinte lehetetlen levizsgázni
értsd: összesen 180 pontos a vizsga...185-től adnak kettest
mindegy...
Viszont a marketingem sem lett meg, pedig basszus mindent tudtam, csak kurva kevés a pluszpontom, mert nem jártam be gyakra MIVEL TUDOM AZ EGÉSZET FEJBŐL NÉGYSZER 6 NYELVEN RÉSZEGEN VÍZ ALATT!
csak nem mondták, hogy a gyakokra kapunk pluszpontot, ami nélkül szinte lehetetlen levizsgázni
értsd: összesen 180 pontos a vizsga...185-től adnak kettest
no pussy, just the dicks
Vezetés-szervezés vizsga MOST!
Törjön fel a szarlé a menedzsment-tanszék mosdóiból és árassza el az egész vezetés-tudományi intézetet!
Törjön fel a szarlé a menedzsment-tanszék mosdóiból és árassza el az egész vezetés-tudományi intézetet!
együtt érzek veled
nekem múlt héten volt EEM vizsgám, ezen a héten lesz Szervezeti magatartás (mindkettő vezszerv tanszékes téma)
OMG ez nagyon jóóó... és a szöveg is ott van..ez üt. Vajon a készítők tudatosan alakították így, hogy a szülőket is megnevettessék?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-26 06:36:26
(#37112) Vezetés-szervezés vizsga MOST!
no pussy, just the dicks
elkuftam. refresh. egyébként egy fáradt elme beteg szüleménye. vagy ferdítve
mert egyébként volt valami téma?XD
mert egyébként volt valami téma?XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-26 00:19:57
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-26 00:25:05
beküldve: 2010-05-26 00:03:54
(#37107) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Valami kompetenciamérés lesz. Kihagyós. Igazolás lesz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nincs hát.
Úgyhogy erre most elég komolyan ráhajoltál, apu :P
Úgyhogy erre most elég komolyan ráhajoltál, apu :P
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-26 00:01:21