Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Olcsó, friss, finom. Ha nincsenek a kaja jó minőségén és ízén kívül nagy igényeid, akkor melegen ajánlom.
Lunch Boxban
már szemezek egy ideje az oldalukkal. akkor érdemes kipróbálni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
zsidó vagyok
Azért ez most sokként ért...i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mint általában a japán kajáldáknak.:(
Ha japán kaját akar enni az ember és viszonylag jó áron, akkor érdemes ellátogatni a Planet Sushiba hétfőn, mikoris torkos hétfő van. Minden héten! Ilyenkor adnak a normál étlap mellé egy torkos menüt, amin van néhány fini kaja féláron.
Aztán olcsón lehet venni és enni sushit a Lunch Boxban, ami nem túl autentikus, de friss és nagyon finom. Eddig ott ettem a legjobb sushit.
Ha japán kaját akar enni az ember és viszonylag jó áron, akkor érdemes ellátogatni a Planet Sushiba hétfőn, mikoris torkos hétfő van. Minden héten! Ilyenkor adnak a normál étlap mellé egy torkos menüt, amin van néhány fini kaja féláron.
Aztán olcsón lehet venni és enni sushit a Lunch Boxban, ami nem túl autentikus, de friss és nagyon finom. Eddig ott ettem a legjobb sushit.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-25 22:59:04
utánanézegettem. arigatounak magas az árkategóriája.
beküldve: 2010-05-25 22:38:36
(#37081) Nekem is inkább a jövő hét felelne meg. Mit szólnátok az 5., szombathoz?
Dz: én ugyanezt érzem a piával kapcsolatban, de azért meg lehet próbálni olcsón kijönni belőle. ;)
Dz: én ugyanezt érzem a piával kapcsolatban, de azért meg lehet próbálni olcsón kijönni belőle. ;)
I NEED A HUG D:
*huging*
Valakinek bajai vannak a horminajival vagy mivanitt?
Kinek? Hol? Mi?
Yaven:
Az Arigatoról még én sem hallottam eddig. Érdekelne.
Az áraikat lecsekkoltátok? Mert lehet, hogy kis étterem - nem tudom mennyire tűnt annak - de lehetnek meglepő árai.
Barátnőmmel múltkor elzarándokoltunk a Mészáros utca 64-be, hogy vendégeskedjünk a Daikichi japán kifőzdében. Kifőzde, hohó, akkor jók lehetnek az árai! - gondolta a két naiv és csoró japánbuzi. Kiéhezve odaérünk, és csak a biztonság kedvéért, még mielőtt rájuk törtük volna az ajtót, megtekintettük a kihelyezett étlapot és rajta az árlistát. Az egyik kedvenc kajám, az oyakodon, volt a legolcsóbb: 2200 HUF. Mondom HEH?!
Úgyhogy be kellett érnünk a Mészáros utca elején állomásozó kínai gyorsbüfével - ami nagyon is megérte, mert ilyen finom kínai kaját még nem ettem, és pimaszul olcsó volt.^^
Kisadag szezámmagos csirke + sima rizs = ~500 HUF
Hat nagy gerezd sült alma = 250 HUF
Sült dió = 200 HUF
És nem mellesleg a kiszolgáló fiúka írtó aranyos volt, és változatosan, szépen beszélt magyarul.
Úgyhogy be kellett érnünk a Mészáros utca elején állomásozó kínai gyorsbüfével - ami nagyon is megérte, mert ilyen finom kínai kaját még nem ettem, és pimaszul olcsó volt.^^
Kisadag szezámmagos csirke + sima rizs = ~500 HUF
Hat nagy gerezd sült alma = 250 HUF
Sült dió = 200 HUF
És nem mellesleg a kiszolgáló fiúka írtó aranyos volt, és változatosan, szépen beszélt magyarul.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-25 22:43:36
oké, de legfeljebb jövő hétvégén, most van a hazamenős hétvégém
Nightwish
<3 Örök, olthatatlan szerelem. (with Tarja of course)
Ejj, ha itt lenne Hanon most megölelném a nagy fanságban.
I NEED A HUG D:
Valakinek bajai vannak a horminajival vagy mivanitt?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Benne vagyok. Mikor lenne következő fórumtali?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-05-25 22:19:44
(#37074) Jut eszembe; ma Fiszivel találtunk egy japán éttermet a Bazilika közelében. A neve Arigatou volt (mily meglepő) és egész szimpatikusnak tűnt. Még kifaggatom Ivit, hátha tud róla vmi kritikát mondani, de szerintem lehetne ott tartani a következő fórumtalit. Mit gondoltok?