Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vannak dolgok, amikre egyszerűen nem tudok válaszolni...
Am meg jól kierősítettem magam, zuhanyoztam fogat mostam, és most készülök aludni - szóval túl vagyok a rohamon. Kössz a segítséget ^^"
Am meg jól kierősítettem magam, zuhanyoztam fogat mostam, és most készülök aludni - szóval túl vagyok a rohamon. Kössz a segítséget ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-25 22:10:29
(#37072) Bazzeg. Most jutott eszembe hogy nem ettem hétfő reggel óta. Gyorsan csináltam melegszendvicset.
És asszem elhagytam az mp3-amat.
És asszem elhagytam az mp3-amat.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
hehe, én is hallgattam ma.
be is nyomom
be is nyomom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nightwish
<3 Örök, olthatatlan szerelem. (with Tarja of course)
Ejj, ha itt lenne Hanon most megölelném a nagy fanságban.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-25 22:01:17
beküldve: 2010-05-25 21:56:27
(#37069) most ppen nightwish-t hallgatva körbe-körbe járkálva sülyzózok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
akkor nyomj egy kis IRL postalt az utcátokban, vedd fel videóra, tölsd föl mangafanra, majd legyél an hero
természetesen az animut és a mangót hibáztatják, betiltják az egészet és akkor majd keresek vmi más hobbit
természetesen az animut és a mangót hibáztatják, betiltják az egészet és akkor majd keresek vmi más hobbit
-
Szerk: ∂z 2010-05-25 21:55:18
tervezz magadnak tetoválást... engem lenyugtat.
avagy mötál
Yaven: sztem az animétől is függ... már eleve pozitív beállítottságú vagyok
avagy mötál
Yaven: sztem az animétől is függ... már eleve pozitív beállítottságú vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-25 21:51:23
A brutális játékok is hasznosak. Én ilyenkor GTA: VC-ben szoktam a lángszóróval, meg a bazookával végigmenni a városon.
Gilje: vicces animéket akkor szeretek nézni, amikor nyugodt vagyok. Hiperaktív állapotban le sem esik, hogy nevetni kéne.
Gilje: vicces animéket akkor szeretek nézni, amikor nyugodt vagyok. Hiperaktív állapotban le sem esik, hogy nevetni kéne.
De ha odavágsz egy bocifejet, akkor egy ideig olyan, mintha az sülne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Már én is gondolkodtam rajta, hogy leszedem, de most a: nincs kedvem b: nincs elég helyem
am postal2 szokott nekem ilyen hangulatomban segíteni. kalapáccsal szétb@szol pár fejet, kaszával feldarabolod, leh#gyozod, majd leöntöd benzinnel és felgyújtod. kár h nem tudsz májvacukrot sütni rajta
-
Doujinshi. Röhögős anime, legrosszabb esetben sör. De ált már ezelőtt lehiggasztom magam
Nekem ilyenkor egy Rage Against The Machine, v. Hole szám hangosan hallgatása szokott bejönni, vagy a forró vizes zuhany. ;) Esetleg futás, bár annak már a gondolatától is lenyugszom. XD
Nem arról van szó, egyszerűen csak erőszakoskodni akarok, de nagyon...
Dz és HT:Őszintén szólva most egy faszverés az, amire a legkevésbé vágyom. Pont. Ennyi.
Am meg mostmár kedzek lenyugodni... lenyomok párszáz fekvőtámaszt, az majd elveszi a kedvem...
Dz és HT:Őszintén szólva most egy faszverés az, amire a legkevésbé vágyom. Pont. Ennyi.
Am meg mostmár kedzek lenyugodni... lenyomok párszáz fekvőtámaszt, az majd elveszi a kedvem...