Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
YYH... ne fájdítsd a szívemet, mióta akarom a Cowboy Beboppal együtt...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-01 16:53:48
(#37297) néha örülök, h csak 2 magyar sorozat van ami érdekel.
mondjuk angol yyhra költhetek rendesen :(
mondjuk angol yyhra költhetek rendesen :(
-
Angol kiadások. Szép volt az élet, amíg még havonta 5 kötetet be tudtam szerezni. De mivel nyáron nincs ösztöndíj, viszont japán nyelvtanfolyam van, kénytelen vagyok mangán spótolni. Na nem baj, majd októberben bepótlom azt a számításaim szerint 12 mangát, amit nyáron ki kell, hogy hagyjak.
De a DN 7. kötetre félretettem már a pénzt; Mello első kötetét muszáj magaménak tudnom!
Miyu: ismerem a helyzetet; én már egy ideje bele sem merek nézni olyan animébe, aminek a mangája 10 kötetnél több.
Am. megkérdezhetem, hogy melyek a kedvenceid, amit még veszel? (Közben rájöttem, hogy a managyűjteményednél meg tudom nézni. )
De a DN 7. kötetre félretettem már a pénzt; Mello első kötetét muszáj magaménak tudnom!
Miyu: ismerem a helyzetet; én már egy ideje bele sem merek nézni olyan animébe, aminek a mangája 10 kötetnél több.
Am. megkérdezhetem, hogy melyek a kedvenceid, amit még veszel? (Közben rájöttem, hogy a managyűjteményednél meg tudom nézni. )
Szerk: Yaven 2010-06-01 16:49:59
ezt a szófordulatot megjegyzem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tudtam én, hogy tudod :)) Én is egyrészt pénztárca kímélő okokból díjaznám a rövidebb köteteket. Mondjuk most perpill. 2 (vagy 3?) sorozatot veszek, a többi félbemaradt. Nincs rá khm, kedvem *óhogyne*. De megszívtam, szivárványt fogok hányni a boldogságtól, ha a Berserk megéri egyáltalán a 16. magyar kiadást :'DD
túl sokat költök mangára.^^"
*mélységesen egyetért, habár mostanában angol kiadásokra herdálja a családi vagyont*
Értem, értem. Én is örülnék neki, ha egy kevésbé hype-olt jönne, már csak azért is, mert annak nem ismerném a történetét és így izgalmasabb lenne.
Am. amit a Mangafan még anno a 2009-es MondoConon bejelentett, hogy rövid komoly mű is várható, sztem pont nem lesz túl ismert. Legalábbis az már pozitív előjel, hogy nem húzták, mint a rétestésztát.
A másik megjelenés viszont (ha csak 2 lesz) tuti ismertebb lesz, hogy fogyjon. De ez persze spekuláció. Meg én őszintén szólva örülnék is neki, ha nem kéne két új sorozatot vennem, mert már így is túl sokat költök mangára.^^"
Am. amit a Mangafan még anno a 2009-es MondoConon bejelentett, hogy rövid komoly mű is várható, sztem pont nem lesz túl ismert. Legalábbis az már pozitív előjel, hogy nem húzták, mint a rétestésztát.
A másik megjelenés viszont (ha csak 2 lesz) tuti ismertebb lesz, hogy fogyjon. De ez persze spekuláció. Meg én őszintén szólva örülnék is neki, ha nem kéne két új sorozatot vennem, mert már így is túl sokat költök mangára.^^"
beküldve: 2010-06-01 16:12:41
(#37290) Yavan: lapot osztok dimensonak, én is százszor jobban örülnék valami ismeretlenebb, kevésbé felkapott műnek, mint egy-egy... mindegy. Anno valóban az Árnybíró is így kezdte, mondjuk még akkor nem volt ilyen a piac :/
Én sem azt mondtam, hogy felkapottat akarnék látni, csak a mostani viszonyokat elnézve ez a verzió tűnik reálisabbnak. Am. meg a hype-oltak is közt vannak jók, csak meg kell őket találni. Én mindenesetre bízom a kiadó ízlésében.
Itt válaszolok, ha nem gáz ^^
Én is erre gondoltam, hogy a te verziód a valószínűbb, de a másik verziónak örülnék jobban. Amit az én privát nyomorom megkívánt az sanszosan esélytelen, vagyis khm, kisebb rá a valószínűség. De hát ez van, hátha szerencsém lesz ^^ De juj, nem mondom, hogy a hype-olt cuccok mind vackerájok - eleve paradoxon lenne a feltételezés is - hol írtam én ilyet? :'D Csak a változatosság gyönyörködtetneeeee...
ma megint megvágtam menedzsmentből
f@szért kell fizikusnak ilyet tanulnia?????
Ha szóltál volna, elmagyarázom
no pussy, just the dicks
no igen... szintén zenész. én se nézek bele amíg ki nem jön a príma minőség, addig meg ehet a fene, és még Envyt is bevárom... nembaj, addig újrakezdem a felétől a sorozatotXD
Hát, nem kicsit örömködtem ezen az Episode 0-n, és ha már az előzetes is ilyen jó volt... huhhhhaXD
Hát, nem kicsit örömködtem ezen az Episode 0-n, és ha már az előzetes is ilyen jó volt... huhhhhaXD
Szerk: Gilje-sama 2010-06-01 14:00:31
Én már leszedtem egy ideje a mozis, kamerával felvett változatot, de nincs szívem belenézni, inkább megvárom a dvd/bd-megjelenést. Az előzetesek alapján a legjobb OP-filmnek ígérkezik.
beküldve: 2010-06-01 09:50:01
(#37286) ma megint megvágtam menedzsmentből
-
beküldve: 2010-05-31 22:47:04
(#37285) Most nézem a strong World előzetesét.... AZTAQRV@ROH@DTPI**************** ******************************** ****************************
Hanon: *nagyölelés* Sok sikert!
De amúgy Te nem nyelvvizsgáztál már spanyolból egyszer?O____o
Ehhez nem kell semmi jókívánság, már el van könyvelve a bukásom.
Nem nem. Az is csak sima évvégi vizsga volt, amin szintén csak puszta jóindulatból engedtek át.
...Charlieee~...
Tehát, "Charliek" száma, részekre bontva, részletes adatokkal
1.: 25,5
- hídon a kék nem fejezi be az utolsó Charlie-t
- az egyiket dalolás közben mondja az... 'y' XD?
2.: 19
- egyet Charlie maga mond
- kettő dal közben hangzik el
- egy pedig egy banántól
3.: 12
- egyet nem közvetlen megszólításként használ a rózsaszín
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-05-31 21:43:15