Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-02 18:14:04
(#37328) Juppí, megvan a Return to Wonderland és a Stephen King's Talisman képregényem!!! Huhahóóó! Hullajó!
És a vizsgák miatt nem olvashatom, nem akarom a szar hangulatot kiegyenlíteni. Majd vizsgák után jöhet a dupla öröm!
Most a rossz idő miatt viszont punny van.
Az új cartoon network rajzfilmek 90 %-a igénytelen, hátborzongató rosszaság, valóban, hogy valamit hozzáfűzzek.
utóbbi egy jó kis hányva röhögős zombifilm egyébként, érdemes megnézni
És a vizsgák miatt nem olvashatom, nem akarom a szar hangulatot kiegyenlíteni. Majd vizsgák után jöhet a dupla öröm!
Most a rossz idő miatt viszont punny van.
Az új cartoon network rajzfilmek 90 %-a igénytelen, hátborzongató rosszaság, valóban, hogy valamit hozzáfűzzek.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-02 18:15:49
A Szkubi Dú után azt hiszem a 2. legnagyobb ökörség - szerintem. Amióta elkezdtem animét nézni, azóta jelentősen megváltozott a véleményem a többi rajzfilmről. Konkrétan falra mászom némelyiktől. Olyan bárgyúak tudnak lenni, meg hogy az egyiknek kocka a feje, a másik gyakorlatilag csak egy hengerből áll, a harmadiknak a lába egy fogpiszkáló, de olyan dagadt, mint hat másik együtt se. Meg azok az elcsépelt beszólások, meg .... a bárgyúnál jobb nem jut eszembe.
Tessék lecsapni, addig ütni, amíg mozgok, ha valakinek a szívébe gázoltam (gyakran megesik)
Más: Eltűnt a gépről a kimittudra írt kottám!!!!*hiszti* De hova a vérbe, és hogy?
És egy kis kárörömmel lépek le : Nálunk verőfényes napsütés jelent meg időközben
Tessék lecsapni, addig ütni, amíg mozgok, ha valakinek a szívébe gázoltam (gyakran megesik)
Más: Eltűnt a gépről a kimittudra írt kottám!!!!*hiszti* De hova a vérbe, és hogy?
Még jó, hogy három példányban másoltattam le a papírformát
És egy kis kárörömmel lépek le : Nálunk verőfényes napsütés jelent meg időközben
Szerk: Merchior 2010-06-02 17:06:06
nem csak, hogy létezik, már láttam is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-02 16:13:06
(#37325) Aztaszentségesjóistenit!!!!!!! !!!!! Létezik Pindúr Pandúrok mozifilm???? Ezek szerint igen Én most elsüllyedek csendben....
Igaz, hogy szeretem az esőt, meg a borult időt, de azt hiszem ez már nekem is sok.
Tehát nem szereted.
Én teljesen el vagyok ragadtatva. Totálisan kompenzálja azt a sokkot és depressziót amit a hó olvadásának megpillantása okozott.
És ma is feleslegesen indultam neki a nagyvilágnak, megy ez~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nálunk sem más a helyzet. Bár most pont elállt, ha jól látom, de ma is volt egy záporunk. Olyan hirtelen elsötétült az ég, mondom, mivan, előbb még hétágra sütött a nap?!
Amúgy ha rossz időnk is van, "sok vizet nem zavar" ( ) mert csak Gödöllőn megnézünk valamit, aztán beraknak egy pesti plázába egy filmre, utána csinálj, amit akarsz, oszt vidámság van
Amúgy ha rossz időnk is van, "sok vizet nem zavar" ( ) mert csak Gödöllőn megnézünk valamit, aztán beraknak egy pesti plázába egy filmre, utána csinálj, amit akarsz, oszt vidámság van
remélem jó időtök lesz. nálunk folyamatosan esik a k#rva eső
legalább nem olyan szívfájdító a szobában kuporogni és tanulni
legalább nem olyan szívfájdító a szobában kuporogni és tanulni
-
*Különösen izzadt hátsófél, átmelegedett test, egy piros csík a combon, zúgó fül, némi kimerültség, egy kis zilálás és szünetben megivott tej mintha a tüdőmben lenne....* Szóval doboltam
Jó, Gilje, nem akarom tudni Így leírva sem tűnik túl barátságosnak....Egyébként én holnap osztálykirándulok, szóval most félre lehet tenni a tanulást
Jó, Gilje, nem akarom tudni Így leírva sem tűnik túl barátságosnak....Egyébként én holnap osztálykirándulok, szóval most félre lehet tenni a tanulást
Szerk: Merchior 2010-06-02 15:32:10
politikatudományt tanulok... aztán információs társadalmat... kutatásmódszertant... fujj. a mikroökonómiát már meg se említem.
ne
ne akard tudni
ne
ne akard tudni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Látom
Hogy jön ide a politika? (lehet, vissza kéne olvasni? )
Ilyenkor? Én meg szomszédot akarok bosszantani, megyek is
Elmebeteg vagyok. Ezt meg ezt hallgatom De jó, egyébként. Telefonra is felkerült
Szóval túl sokat vigyorgok, és megyek szomszédnak sok örömet okozni én kicsi dobommal
Hogy jön ide a politika? (lehet, vissza kéne olvasni? )
Ilyenkor? Én meg szomszédot akarok bosszantani, megyek is
Elmebeteg vagyok. Ezt meg ezt hallgatom De jó, egyébként. Telefonra is felkerült
Szóval túl sokat vigyorgok, és megyek szomszédnak sok örömet okozni én kicsi dobommal
Szerk: Merchior 2010-06-02 14:19:01
fogat kéne mosni...~~~
Nekem úszni kell mennem 15:10-re. Ez most úgy eszembe jutott. ---> talán a víz miatt
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-06-02 14:24:49
jah, pöppet kihaltunk
politikatud.: fujj
fogat kéne mosni...~~~
politikatud.: fujj
fogat kéne mosni...~~~
beküldve: 2010-06-02 13:41:54
(#37316) Meglepetten konstatálom, hogy az elmúlt 3 nap alatt, amióta ne jártam erre, mindössze 5 oldal telt meg. Őszintén szólva ennek nagyjából kétszeresére számítottam....
Nahszóval, újra itt vagyok, feltöltődve, valamivel több élnivágyással, visszafogott depresszióval, bár nem sok mondanivalóval. Viszont a tegnapi szinkronos FMA:Brátörhúd premieren fetrengtem a röhögéstől
Nahszóval, újra itt vagyok, feltöltődve, valamivel több élnivágyással, visszafogott depresszióval, bár nem sok mondanivalóval. Viszont a tegnapi szinkronos FMA:Brátörhúd premieren fetrengtem a röhögéstől
Szerk: Merchior 2010-06-02 15:33:07
beküldve: 2010-06-02 13:27:21
(#37315) Igaz, hogy szeretem az esőt, meg a borult időt, de azt hiszem ez már nekem is sok. Jó lenne már úgy elmenni itthonról, hogy nem kell kapucnit húznom - amitől olyan vagyok, mint egy jól megtermett manó/törpe - és nem kéne az esernyővel fightolnom a nagy szélben. Pfuj.
Ennyi.^^
Jah, igen! Ha hétvégén lesz tali, sajnos nem tudok menni. Majd legközelebb!
Ennyi.^^
Jah, igen! Ha hétvégén lesz tali, sajnos nem tudok menni. Majd legközelebb!
beküldve: 2010-06-01 22:01:13
(#37314) Most nézem a Brotherhoodot magyarul, és egy csomó szinkron tök más mint a másikban. XD Olyan fura. Azt szoktam meg. Pl sztem Hawkeye főhadnagyhoz a másik sokkal jobban illik.