Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jogos.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
...bármilyet?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Köszönöm szépen, megy is kedvencek közé. Gyönyörös.
Más. Találtam egy Morricone albumot itthon. Másolt. Ehhez milyen mangát illik olvasni?
Más. Találtam egy Morricone albumot itthon. Másolt. Ehhez milyen mangát illik olvasni?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-06-01 20:29:04
(#37310) Egy futó kérdés: Nincs vkinek kedve a héten vmelyik nap red alert 3 yuri's revenge-sni, egy házilag barkácsolt moddal, hamacsi szerveren, ts-ezve?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
mindig csak bántasz, pedig most kedves akartam lenni
ním takarocc már végre?!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hanon: Pusszantom az ujjad. Nekem a derekam krepált be ma reggel: lehajoltam, és majdnem úgy is maradtam. Járni még tudok, de fájok rendesen.
Ismerős. Nekem néha orrvérzés is társul hozzá.
gyógypuszi az ujjacskádra ^^
nemmészinnen a halálfaszára?!
Egy határozott mozdulattal sikerült felhasítani a bőrt az ujjacskámon az esernyővel. Baaah.
Szegény ujjacskám
Szegény ujjacskám
Mivel teljesen letablóztam magam, csak 1 dolgot tudok kérdezni... Az esernyő melyik részével lehetséges ez ? O.o
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ez is fenomenális, basszus. Főleg a japán szöveg.
Mondjuk a G3-féle verzió a related videók között elvonta a figyelmem egy idő után... Azt le is mentem hirtelenjében
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mutatok még ilyet. XD
Anno linkeltem is asszem a Zenék-be, de nesztek itt van ismét.
Anno linkeltem is asszem a Zenék-be, de nesztek itt van ismét.
Ez de veszélyes... Majdnem üti a szimfonikus zenekarral készült covert. Eddig is akartam egy ukulelét, de most már kötelező lesz beszerezni egyet a nyáron.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-01 17:17:59
(#37302) Ettől sokkot kaptam.
Hanon: Pusszantom az ujjad. Nekem a derekam krepált be ma reggel: lehajoltam, és majdnem úgy is maradtam. Járni még tudok, de fájok rendesen.
Dz: *buksisimi* engem is ma megvágtak valószínűleg japánból. Ez van, inni kell.
Dz: *buksisimi* engem is ma megvágtak valószínűleg japánból. Ez van, inni kell.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-01 17:20:55
beküldve: 2010-06-01 16:58:47
(#37300) [ Egy felesleges Hűvösvölgyi kiruccanással később. ]
Egy határozott mozdulattal sikerült felhasítani a bőrt az ujjacskámon az esernyővel. Baaah.
Szegény ujjacskám.
Egyébként ma jó kis mixet sikerült összehozni. Ha már úgyis hiába mentem el odáig.
Szegény ujjacskám.
Egyébként ma jó kis mixet sikerült összehozni. Ha már úgyis hiába mentem el odáig.
1. Love Is Dead 6:19
2. Fly The Flag 3:46
3. Dare ni mo Ienee 3:22
4. Glory Days 4:27
5. Change The Future 3:56
6. Friction –LAP 2- 3:06
7. Ashita Mata Hi Ga Naboru Nara 4:53
8. Sanctuary 3:43
9. Calling 5:55
10. Netemo Sametemo 3:26
11. Yoruyo Akenaide 4:27
12. Arakure 3:26
13. Easy Come Easy Go! 4:41
14. Mienai Chikara ~Invisible One~ 4:42
15. Blue Sunshine 3:52
16. Blowin’ 3:56
1:07:47
2. Fly The Flag 3:46
3. Dare ni mo Ienee 3:22
4. Glory Days 4:27
5. Change The Future 3:56
6. Friction –LAP 2- 3:06
7. Ashita Mata Hi Ga Naboru Nara 4:53
8. Sanctuary 3:43
9. Calling 5:55
10. Netemo Sametemo 3:26
11. Yoruyo Akenaide 4:27
12. Arakure 3:26
13. Easy Come Easy Go! 4:41
14. Mienai Chikara ~Invisible One~ 4:42
15. Blue Sunshine 3:52
16. Blowin’ 3:56
1:07:47
mondjuk a CB csak 5 kötet (amiből egy megvan) a yyh 19ével szemben, szóval az még beszerezhető
mondjuk ha egy hónapig nem innék és nem dohányoznék, akkor be tudnám szerezni, a yyht
Azzi: kösz, de tudni nem akarom, csak a jegy kell, mivel semmi féle face kontroll nincs, így köv próbálkozásomra a lakótárs gazdinfós csajt küldöm be
mondjuk ha egy hónapig nem innék és nem dohányoznék, akkor be tudnám szerezni, a yyht
Azzi: kösz, de tudni nem akarom, csak a jegy kell, mivel semmi féle face kontroll nincs, így köv próbálkozásomra a lakótárs gazdinfós csajt küldöm be
-
Szerk: ∂z 2010-06-01 16:59:53