Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Irigyellek. De így hogy veszem fel az új ribancrobogómat? :C
Mentem veszek helyette egy ilyet :'DD
De ez igazi beszarás, ezen besírtam. Most már tudom, miben megyek férjhez :'DD
Gilje: <3
Mentem veszek helyette egy ilyet :'DD
De ez igazi beszarás, ezen besírtam. Most már tudom, miben megyek férjhez :'DD
Gilje: <3
Szerk: miyu 2010-06-04 20:50:10
Fantasztikus.
Az ám. <3
Csak én találom végletekig hangulatosnak ezt az időt?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ojj... durva... vigyázz meg ne fázz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
hát... Aquincumban hálisten csak a csapból folyik. Nem nézek tv-t, hol a legsúlyosabb a helyzet?
A híradóban Edelényt láttam, ott már csak csónakkal lehet közlekedni sok helyen. Tényleg mi leszünk a "balkán" velencéje...
Ti is érzitek a nyár leheletét? Mi annyira, hogy a konyhában tényleg lehet látni a leheletet, olyan jó idő van. Fantasztikus.
nos én eddig csak angol mangát rendeltem, a magyarokat Conokon, vagy könyvesboltban
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-04 19:16:14
(#37368) Kössz a választ. Ti melyiket tartjátok a legjobbnak? (ezt az oldalt is beleértve)
Még valami: az itt található mangáknak magyarul ezek a legújabb kötetei vagy más oldalakon megtalálhatom...pl a DeatN 7. kötetét magyarul????
Még valami: az itt található mangáknak magyarul ezek a legújabb kötetei vagy más oldalakon megtalálhatom...pl a DeatN 7. kötetét magyarul????
Én voltam a gyökér, ami a sötétben növekedett. Te voltál a levél, ami a napfényben sütkérezett. ~Naruto~
Szerk: Usui 2010-06-04 19:34:01
mangavásárlás magyarul és több nyelven mangafanon kívül:
Hány magyar manga/anime magazin van és mi a nevük?
Üdv.
2 -> Mondo és AnimeStars, több nincs.
2. kérdésedre nem tudok válaszolni..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-04 17:21:24
(#37365) Hali!
Tudtok még olyan helyeket, ahol magyar mangákat lehet vásárolni online?
Nagyon fontos! Előre is kösszi!
Tudtok még olyan helyeket, ahol magyar mangákat lehet vásárolni online?
Nagyon fontos! Előre is kösszi!
Én voltam a gyökér, ami a sötétben növekedett. Te voltál a levél, ami a napfényben sütkérezett. ~Naruto~
Na ja.
Most gondolj bele, OP-ben egy országot mentett volna meg az eső 1-2 dologtól..
Most gondolj bele, OP-ben egy országot mentett volna meg az eső 1-2 dologtól..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-04 17:21:31
aztajófranc... néztem múltkor a híradó oldalán a videókat... árvíz, tornádó, földrengés... mi lesz a köv? kitör a mátra?
beküldve: 2010-06-04 15:26:26
(#37362) Itt Kelet Magyaro-on elég súlyos a helyzet vízügyben Felsőzsolcát lezárták mert elöntötte a víz a körforgót...
Asuliból az iskola fele hiányzott mert minden távollakót hazaküldtek.. bár valaki így sem ért haza...
Másutt nemtom mi van...
Asuliból az iskola fele hiányzott mert minden távollakót hazaküldtek.. bár valaki így sem ért haza...
Másutt nemtom mi van...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-06-04 14:36:43
(#37361) Ejj,de régen jártam erre... ^^"
Végre hazaestem Szegedről, ma is, tegnap is volt 1-1 csodás vizsgám, és még vár rám kettő, plusz a június vége-július eleje héten egy egész hetes terepgyakorlat...úgyhogy ha jót akartok, akkor nem részletezitek, hogy kinek meddig tart a suli...
Vízügyről csak annyit, hogy Szegeden is magas a Tisza, és itt Szolnokon is...és állítólag még nem volt meg a tetőzés, szóval... nem túl jó a helyzet, bár még mindig jobb, mint északon.
Nah, de pihizek egy kicsit...hosszú szünet után elmentem, vettem 3 mangát, úgyhogy van mit olvasni. ^^ Éés...képzeljétek, lassan egy éve nem voltam conon (sőt, egy darabig még nem is leszek).
Végre hazaestem Szegedről, ma is, tegnap is volt 1-1 csodás vizsgám, és még vár rám kettő, plusz a június vége-július eleje héten egy egész hetes terepgyakorlat...úgyhogy ha jót akartok, akkor nem részletezitek, hogy kinek meddig tart a suli...
Vízügyről csak annyit, hogy Szegeden is magas a Tisza, és itt Szolnokon is...és állítólag még nem volt meg a tetőzés, szóval... nem túl jó a helyzet, bár még mindig jobb, mint északon.
Nah, de pihizek egy kicsit...hosszú szünet után elmentem, vettem 3 mangát, úgyhogy van mit olvasni. ^^ Éés...képzeljétek, lassan egy éve nem voltam conon (sőt, egy darabig még nem is leszek).
Nyíregyházán csak egy kicsit esett nemrég, sáros minden, de ennyi...
Nekünk iskola 10-ig van, aztán 25-e: évzáró + nekem 18-án infó szóbeli
Nekünk iskola 10-ig van, aztán 25-e: évzáró + nekem 18-án infó szóbeli
hát... Aquincumban hálisten csak a csapból folyik. Nem nézek tv-t, hol a legsúlyosabb a helyzet?