Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
>kontaktlencse
Szvsz, drága.
Mondjuk nekem nem is lehetne, mivel nem egyenletes a szemem felülete /cilinderes, vagy mijazisten/ aztán folyton rálóg a zimó hajam a szemüvegre és bekoszolódik
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-06-08 18:07:20
(#37477) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-08 18:07:33
>kontaktlencse
beleragadnak a k#rva pollenek és vörös szemeimet késsel vájom ki, annyira viszketnek. mondjuk amíg nem csinálják meg a szemüvegem, addig úgyis marad a kontakt
Hanon: elpusztíthatatlan vagyok
beleragadnak a k#rva pollenek és vörös szemeimet késsel vájom ki, annyira viszketnek. mondjuk amíg nem csinálják meg a szemüvegem, addig úgyis marad a kontakt
Hanon: elpusztíthatatlan vagyok
-
Állítólag hétvégén 38 fok lesz...
Ew.
oh dz, hogy a retkes picsába lehetsz te még életben? hogy létezik ez?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-08 15:34:06
(#37474) Állítólag hétvégén 38 fok lesz...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ok, már megijedtem, hogy valami tragikusabb, de minden jó, ha ivás az eleje!
Tanulság: Rendes magyar huszárember viseljen kontaktlencsét, amennyiben azt a vármegye és a dioptriák engedélyezik!
Tanulság: Rendes magyar huszárember viseljen kontaktlencsét, amennyiben azt a vármegye és a dioptriák engedélyezik!
no pussy, just the dicks
tiszapart -> kocsma -> albi (ivás, mégtöbb, mégtöbb)
lakótárs csajjal, meg 2 haverral masszívan készültünk a ma reggeli menedzsment vizsgára (rájöttem ha velük iszom, akkor okosabb leszek, mintha tanulnék. ez teljesen igaz, mert egyik vizsga előtt, amikor velük ittam, másnap 4est kaptam, ma meg egy 3ast, ami az ilyen tölteléktárgyakból nekem tökéletes)
aztán vmit beszóltam a csajnak és kaptam egyet. a vicces, h nem nagyot, nem is éreztem szinte, de a lencse hosszában végigtört. ma megyek csináltatni újat
(lehet h csak annyi volt bennem, h nem éreztem)
Hanon: örülök, h hiányoltál ^^
lakótárs csajjal, meg 2 haverral masszívan készültünk a ma reggeli menedzsment vizsgára (rájöttem ha velük iszom, akkor okosabb leszek, mintha tanulnék. ez teljesen igaz, mert egyik vizsga előtt, amikor velük ittam, másnap 4est kaptam, ma meg egy 3ast, ami az ilyen tölteléktárgyakból nekem tökéletes)
aztán vmit beszóltam a csajnak és kaptam egyet. a vicces, h nem nagyot, nem is éreztem szinte, de a lencse hosszában végigtört. ma megyek csináltatni újat
(lehet h csak annyi volt bennem, h nem éreztem)
Hanon: örülök, h hiányoltál ^^
-
Szerk: ∂z 2010-06-08 14:21:53
amikor úgy pofán b@sznak, h törik a szemüveg...
*ahahahaaa~* Pedig már épp kérdezni akartam, hogy hol marad dz. Mert persze amikor azt hinné az ember, hogy annyi dolga van, hogy semmi az ég egy adta világon nem tudja jobban frébaszni - hopp, jön egy másik.
Mostmár aztán tényleg semmire nem vagyok hajlandó. Semmire. De azért jó, hogy itt vagy, dz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
amikor úgy pofán b@sznak, h törik a szemüveg...
Tessék? Hol voltál te este?
no pussy, just the dicks
akkor tele megy az arcod üvegszilánkkal. csak nem megtakartak?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-08 00:28:13
(#37468) beküldve: 2010-06-07 22:28:55
(#37467) Nézem a miskolci képeket, itt fent a hegyen minden happy. Jó érzés ember! Manuálisan ez a szám játszódik le a fejemben:
[Link]
[Link]
no pussy, just the dicks
Jaja, nem semmi. Mondjuk személy szerint nem sajnálom annyira, annál inkább azokat az embereket, akiknek a házuk úszott el bennük minden értékkel...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-07 20:59:55
(#37465) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
És láthatjuk Alistairt Andromeda páncélban 8D
Tévedsz..Alistair Athena! Andromeda páncélját Sten kapja...kis cicabodáj <3
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!