Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És láthatjuk Alistairt Andromeda páncélban 8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-07 19:09:37
Terjesszük elő a BioWare-nek, és kitudja, lehet látnak benne fantáziát és megvalósul...
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Új Dragon Age kiegészítő!
Dragon Age: Robot Unicorn Attack
Ez komoly? Vicc, mert a húgom pont most beszélt erről a szuper unikornisos játékról...
első áldozatukat, Alistair királyt
Úgy érted, Alister királyt? Há' végülis úgy kell ejteni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
*megnyalja a szemöldökét*
Jaj, hát ez csak természetes 8D
Jaj, hát ez csak természetes 8D
már megint flörtölsz a lelkivilágommal 8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Új Dragon Age kiegészítő!
Miután helyreállítottad a rendet Amaranthineban, egy újabb veszedelem közeleg. A maradék éjfattyak maradékát megfertőzte a Rózsaszín szelleme! Öngyilkos támadásaik során, ha valakit eltalálnak, az rózsaszínű unikornissá változva kell h tovább éljen. És az éjfattyak ( innentől rózsaszín förmedvények) első álozatukat, Alistair királyt választották meg vezetőjüknek! Akadályozd meg ezt a szörnyűséget, idézd meg a vezérdémont, h végre minden a helyére kerüljön, és TE lehess Ferelden új királya!
Miután helyreállítottad a rendet Amaranthineban, egy újabb veszedelem közeleg. A maradék éjfattyak maradékát megfertőzte a Rózsaszín szelleme! Öngyilkos támadásaik során, ha valakit eltalálnak, az rózsaszínű unikornissá változva kell h tovább éljen. És az éjfattyak ( innentől rózsaszín förmedvények) első álozatukat, Alistair királyt választották meg vezetőjüknek! Akadályozd meg ezt a szörnyűséget, idézd meg a vezérdémont, h végre minden a helyére kerüljön, és TE lehess Ferelden új királya!
Tudtam h tetszeni fog <3
Holdfényconra jöttök?
Nem megyek!! *integet* Hahó! Én nem megyek! Mindenki látja? Jól van akkor. Csak nehogy megint félreértés legyen belőle.
Annyi dolgom van. Hogy inkább a robot unicorn rekordomat próbálom döntögetni.
Csak össze jön az a 100k egyszer.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Holdfényconra jöttök?
Alap! És drukkXD én olyan 200 oldalt sikeresen lenyomtam tegnap este...
Ez a Stohl játék... omgXD
Szerk: Gilje-sama 2010-06-07 12:18:02
beküldve: 2010-06-07 11:48:08
(#37452) Segíts Stohlnak hazavezetni: [Link] Ha nyomod az egered, fölfelé megy, ha elengeded, lefelé.
Drukkoljatok, holnap vizsgázom egy olyan vizsgán, ahová 10-12 könyvet kellett elolvasni és mindegyikre emlékezni kéne vszonylag pontosan... egy hét múlva meg sorsdöntő vizsgám lesz, és emiatt elfelejtettem, hogy lesz ám egy most csütörtökön is egy, amire semmit nem olvastam el....
Nem mondjátok ko,olyan, hogy tvájlájtban Candide idézet van! Méghozzá szó szerint! Még akár művelődni is lehetne belőle, ha. mint mondjátok, esetleg idézőjelbe lenne téve vagy legalább megcsillagozva.
Gilje: ismerős az "olvassunk el holnapra 300 oldalt!" problémád
Azzi: igen, tanulás helyett inkább meg kéne trágyázni az epret!!! (még jó, hogy nekem nincs ültetvényem )
Holdfényconra jöttök?
Drukkoljatok, holnap vizsgázom egy olyan vizsgán, ahová 10-12 könyvet kellett elolvasni és mindegyikre emlékezni kéne vszonylag pontosan... egy hét múlva meg sorsdöntő vizsgám lesz, és emiatt elfelejtettem, hogy lesz ám egy most csütörtökön is egy, amire semmit nem olvastam el....
Nem mondjátok ko,olyan, hogy tvájlájtban Candide idézet van! Méghozzá szó szerint! Még akár művelődni is lehetne belőle, ha. mint mondjátok, esetleg idézőjelbe lenne téve vagy legalább megcsillagozva.
Gilje: ismerős az "olvassunk el holnapra 300 oldalt!" problémád
Azzi: igen, tanulás helyett inkább meg kéne trágyázni az epret!!! (még jó, hogy nekem nincs ültetvényem )
Holdfényconra jöttök?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-07 11:57:50
Szegén kííídóóó =(
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-06-06 22:35:57
(#37450) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-06 22:42:16
látta már valamelyikőtök a Tokioi Keresztapákat?és tetszett e?
Láttam,érdekes volt,ennek ellenére nem lett a kedvencem,ilyen egyszernézős.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!