Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: ∂z 2010-06-09 14:07:40
beküldve: 2010-06-09 13:54:12
(#37492)
Szerk: SötétOldal 2010-06-09 13:54:48
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-06-09 13:23:47
(#37489) Áááá, tegnap tudtam meg, hogy a Black Veil Brides végre kiadja első albumát. Az első pár demo szám alapján igazi hamisítatlan screamo zenét kapunk. És az is durva, ahogy most kinéznek a srácok. Bejön ez az új design. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-06-09 13:45:04
Nem hozzád jövök vissza
Abból bajok lettek volna.
Nehéz ügy!
Nem túlzottan?
Te viszont hihetetlenül hasznos vagy Tulajdonképpen az eddig megélt 16 éved alatt te mivel járultál hozzá, hogy hasznos legyél?
*14
Nem tudom mit lehetne ehhez hozzáfűzni azon kívül, hogy "nem vagyok te"?
De az olyan gyenge.
Csak ezért etettelek meg ennyire, mert lehet egy jó darabig nem foglak! És hát hosszú út előtt az ember gondoskodjon kisállatairól
Kevés vagy te ehhez cica.
de eltakarocc??
//update:
Áh. Minden rendben. Semmi nem változott.
Pardon? Miért is kellett volna? Nem vettem észre, hogy bárki is lépéseket tett volna változás érdekében.
nadeholvandz?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-09 11:40:44
beküldve: 2010-06-09 10:01:00
(#37487) pár százalékos árkedvezményt szoktak adni Conon. Olyan 15%-ot általában...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nem tudja valaki hogy mennyibe kerül a nana könyv konon?
gondolom ugyanannyiba mint boltban...
beküldve: 2010-06-09 07:58:42
(#37484) Nem kell sietni.
Nem hozzád jövök vissza
Hogy lőne le ott valaki.
Nehéz ügy!
Olyan hasznos része vagy társadalmunknak.
Te viszont hihetetlenül hasznos vagy Tulajdonképpen az eddig megélt 16 éved alatt te mivel járultál hozzá, hogy hasznos legyél?
Csak ezért etettelek meg ennyire, mert lehet egy jó darabig nem foglak! És hát hosszú út előtt az ember gondoskodjon kisállatairól
Kurvajó vagyok! 10 pont a griffendélnek!
no pussy, just the dicks
Áh. Minden rendben. Semmi nem változott.
Meghaltam.
Meghaltam.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nem kell sietni.
Hogy lőne le ott valaki. Olyan hasznos része vagy társadalmunknak.
Hogy lőne le ott valaki. Olyan hasznos része vagy társadalmunknak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
jó mulatást!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-08 23:05:29
(#37479) 7 óra múlva kelek, elmegyek világot látni, ha majd visszajöttem, elmesélem milyen volt (a világ)
Ha megtehetem, felnézek majd néha, addig is, ha kitaláltok valami király bulit aug. 20.-ára BP-n, akkor ne felejtsetek el e-mailen szólni, mert úgy tervezem felmegyek hozzátok!
Egyetek sok zsírt és igyatok sok alkoholt! Legyetek jók!
Ha megtehetem, felnézek majd néha, addig is, ha kitaláltok valami király bulit aug. 20.-ára BP-n, akkor ne felejtsetek el e-mailen szólni, mert úgy tervezem felmegyek hozzátok!
Egyetek sok zsírt és igyatok sok alkoholt! Legyetek jók!
no pussy, just the dicks