Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kicsattanóan jó a kedvem!
Nekem is! Utolsó hetekben még nyélbe kellett ütnöm néhány tantárgyat, hogy megkapjam a jobb jegyeket belőlük és sikerült.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-06-10 14:11:36
(#37551) Héjhellószijasztok!
Kicsattanóan jó a kedvem! Bebizonyosodott, hogy nem fölöslegesen bosszantom a mindig részeg, idióta szomszédunkat két éve már
Kicsattanóan jó a kedvem! Bebizonyosodott, hogy nem fölöslegesen bosszantom a mindig részeg, idióta szomszédunkat két éve már
Köszi, így már értem, bár a betiltás és a korlátozás nem ugyanaz a kategória :)
beküldve: 2010-06-10 14:07:39
(#37549) [Link]
Itt van egy régebbi riport a Magyar népmesékről, ebben elhangzik, hogy pontosna miért tiltották be romániában. Pontosabban nem betiltották, csak 7 óra után sugározhatják.
Itt van egy régebbi riport a Magyar népmesékről, ebben elhangzik, hogy pontosna miért tiltották be romániában. Pontosabban nem betiltották, csak 7 óra után sugározhatják.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[QUOTE]Magyar népmesékben emg elég sok a burkolt erotikus tartalom, szvsz romániában be is tiltották.
Rolf, komoly? Mik vannak... Ez biztos? Ha tényleg emiatt tiltották be, akkor elég szar indok, mert evidens, hogy a gyerekek nem úgy fogják fel, ezeket az utalásokat, mint egy ivarérett felnőtt, mint ahogy péel a szarkazmus se esik le nekik... Tegnap tanultam, onnan tudom csak x) *Pacsi Barbara*
Szerk: miyu 2010-06-10 14:03:22
Magyar népmesékben emg elég sok a burkolt erotikus tartalom, szvsz romániában be is tiltották. Habár elgondolkodtató, talán ezért lettek a mai fiatalok ilyenek? x)
Érdekes lenne, ha ez lenne az oka, mivel gyerek fejjel az ember fel se fogja, a hátsó mondanivalóját az ilyeneknek:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Magyar Népmesék --> Perverzivizátor? 8D
Az egyszervolt sorozat asszem szintén megvan dvd-n... Legalábbis az Egyszer volt az ember
Az egyszervolt sorozat asszem szintén megvan dvd-n... Legalábbis az Egyszer volt az ember
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
volt egyszer az ember sorozatot.
Láttam valamelyik nap a helyi Teszkóban egy pár DVD-t a sorozatból. Nem volt rossz, még manapság is simán végignézem, ha megy valahol.
Magyar népmesékben emg elég sok a burkolt erotikus tartalom, szvsz romániában be is tiltották. Habár elgondolkodtató, talán ezért lettek a mai fiatalok ilyenek? x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
abszolút. vmikor be akarom szerezni az összeset. meg a volt egyszer az ember sorozatot. azt fogják nézni a kölkeim, nem teletábit, meg hasonlókat, amiktől buták lesznek
Helyes
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
abszolút. vmikor be akarom szerezni az összeset. meg a volt egyszer az ember sorozatot. azt fogják nézni a kölkeim, nem teletábit, meg hasonlókat, amiktől buták lesznek
-
beküldve: 2010-06-09 23:24:52
(#37542) Magyar Népmesék rulz<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ő boldog ezzel az egy szóval is. Ha belegondolsz, már ez is milyen szép és hosszú.
nincs jobb
ez nem is egy szó, ez egy életérzés
ez nem is egy szó, ez egy életérzés
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!