Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ilyenkor imádom, hogy majdnem minden ruhám fekete.
Ma megpróbálkoztam a fekete szoknya-fekete harisnya kombóval.
Nem volt sikeres.
Nem baj, az AVGN pólón a rating fehér. Jóaz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-10 21:40:21
(#37597) helyes. okos vagy kisbianka. jobb kézzel bal vállat.
Mivan? Ezt most nem értem
Nekem is sajnos. De akkor holnap Rolling Stonesos póló, ott a nyelvben van fehér. Hehe~
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
helyes. okos vagy kisbianka. jobb kézzel bal vállat.
zurück vissza makroöko
zurück vissza makroöko
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azt hiszem, erre nem mondok semmit.
FLCL-BŐL megnéztem eddig 5:29-et, ami elég volt arra, hogy megállapítsam, ez hatalmas nagy idiotizmus. Nekem találták ki
FLCL-BŐL megnéztem eddig 5:29-et, ami elég volt arra, hogy megállapítsam, ez hatalmas nagy idiotizmus. Nekem találták ki
beküldve: 2010-06-10 20:12:51
(#37591) és aki megeszi a 3napos sajtkrémesszendvicset amitől végigilluminálja- hámyja a hazautat? Nem tudtam, kinek a kezét fogom. lenéztem, látom a sajátomat
későb fekete indiai elefántot hallucináltam az autosztráda közepére meg 2 kisgyereket fatalicskával. stb stb
későb fekete indiai elefántot hallucináltam az autosztráda közepére meg 2 kisgyereket fatalicskával. stb stb
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
És volt pofám azt hinni, hogy nincs idiótább osztálytársaim/csoporttársaim nál Nagyot tévedtem
beküldve: 2010-06-10 20:07:08
(#37589) Marcipán Mondjatok még olyan elvetemült embert, aki osztálykirándulásra, marcipánkenyeret visz <3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A trópusi esőerdők videóportálján fent van. Ez tényleg 6 rész, össze-vissza?
nehéz behatárolni. elmeroggyanás
Egy kép alapján elég elmebetegnek tűnik, de mégis miez?
Várjá,várjá, nézem tovább:média típus: OVA, műfaj: akció / mecha / őrültség / paródia / vígjáték. Ez olyan nekem való ökörségnek tűnik, de azért mégis
Várjá,várjá, nézem tovább:média típus: OVA, műfaj: akció / mecha / őrültség / paródia / vígjáték. Ez olyan nekem való ökörségnek tűnik, de azért mégis
Szerk: Merchior 2010-06-10 20:03:35
Szerk: Gilje-sama 2010-06-10 20:01:52