Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én annak a feléből vettem a babámat...
Aszittem drágább... veszek egyet.
Háté: Oo Növessz hajat. Így ijesztő.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-06-13 21:57:28
edd az epredet. látod? rádmosolyog.
Inkább most fagyit, Ichigo-t majd holnap reggel. 8D
Forumgyilkos, vissza OP-ba
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-13 21:50:08
edd az epredet. látod? rádmosolyog.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
"hogy hánytatom-e magam, vagy miaf.sz."
Tegnap kérdeztem tőled, ha egy szóval mondtál volna valami ilyesmit, helyben agyonverlek.
Mellesleg volt valami oka, hogy fogyni akartál, vagy csak úgy ?
Tegnap kérdeztem tőled, ha egy szóval mondtál volna valami ilyesmit, helyben agyonverlek.
Mellesleg volt valami oka, hogy fogyni akartál, vagy csak úgy ?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-13 21:45:06
nyugi, a tételekben RENGETEG forrás benne van, menni fog
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-13 21:40:00
(#37728) Gyerekek holnap szóbeli érettségi. Mentsetek meg, már nem bírom idegileg... Belehúzok ilyen Rákosi Mátyás, Kossuth Lajos, nekem lőttek...
Drukkoljatok légyszi, mindenre szükségem van
Drukkoljatok légyszi, mindenre szükségem van
én annak a feléből vettem a babámat...
Dz: rontod az üzletemet!
HT: epic lehet
Dz: rontod az üzletemet!
HT: epic lehet
Szerk: Gilje-sama 2010-06-13 21:40:32
Már van rólam kinn pár kép. Apus ki is volt borulva, rámtört, hogy hánytatom-e magam, vagy miaf.sz.
Ráadásul az a kép még mindig csak nekem van meg, amelyiken részegen Jimi Hendrixet cosplayelek egy lámpaburával a fejemen, és annál kiborítóbb úgysincs... Mondjuk az a fotó már két hetes is megvan
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-13 21:40:15
beküldve: 2010-06-13 21:36:17
(#37724) >átlag mondós 14 éves
>mondós 14 éves
>14 éves
Utálok 14 évesnek lenni.
Sör: semmi frappáns nem jut eszembe. Steffl láv az emlékek miatt.
Gilje: 62051 FT Bazmeg ballagásra kaptam egy egyforintost
>mondós 14 éves
>14 éves
Utálok 14 évesnek lenni.
Sör: semmi frappáns nem jut eszembe. Steffl láv az emlékek miatt.
Gilje: 62051 FT Bazmeg ballagásra kaptam egy egyforintost
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-06-13 21:37:26
beküldve: 2010-06-13 21:34:25
(#37723) megláttam a polcon h gyümölcsös ser, és mer köztudottan kacskaringós ízlésem van a kulinaritások iránt mondtam ezt muszály legalább egyszer megkóstolni
utána rendeset itt, itthon, dobozbóóóól. egyik haveromét, történetesen. és rádöbbentett, mennyire hiányzik holnap megyek is a boltba...
más: HT le van fotózva, megörökítve, lekapva, stb, orvul. ki fizet a legtöbbet érte? gyűjtés van
utána rendeset itt, itthon, dobozbóóóól. egyik haveromét, történetesen. és rádöbbentett, mennyire hiányzik holnap megyek is a boltba...
más: HT le van fotózva, megörökítve, lekapva, stb, orvul. ki fizet a legtöbbet érte? gyűjtés van
Alfahím. Az te vagy, fiam. Hallom egyre szekszibb vagy, conról-conra.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Nem hiába hívják női söröknek ezeket a löttyöket. Nem az olyan alfahímállatoknak találták őket ki, mint te, na.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Teljesen más a hangzása. Az a jó, hogy így kapásból nem egy korsó sört képzelek el, hanem egy pohár limonádét.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885