Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én disszidálni akarok svédországba!!!
Hasonlókat szoktam eltervezni minden nyáron, mikor már hazaúszom a saját és a többi ember izzadságában a tömegközlekedés segítségével.
Hiperundi.
Nyáron csak a kellemes hőmérsékletű éjszakákat kedvelem. Mikor az ember egy pólóban nekivághat az éjszakának, és nem kell odafigyelnie arra, hogy részegen elhagyja-e a kabátját vagy sem... XD
(de ha Bleach lesz én felkötöm magam )
Csatlakozom, de inkább ugorjunk együtt a tiszába, az úgy sokkal romantikusabb.
Miért is lakok a forró déli alföldön
Hát te is? [Oké, pontosítok, dél-kelet, ez még szarabb] Én disszidálni akarok svédországba!!!
Szerk: miyu 2010-06-14 14:12:58
beküldve: 2010-06-14 13:33:06
(#37746) "Nem tudom miért, de a magyar mangák többsége amibe bele kezdtem 90%-a nem köt le valami túlzottan. Talán 3-4 van ami lekötött eddig nagyon"
Ezzel én is így vagyok vettem több sorozatból is egy-két kötetet hogy majd mekkora jó lesz de egyszerűen kevés van ami igazán lekötött volna. Gondolok itt a Hellsing, Berserk, Árnybíró hármasra. (Kedvencemet a Trigunt azért nem írom mert az első kötetben nem sok minden történt ami újdonságnak tekinthető az animéhez képest, ettől eltekintve imádtam) A lényeg lehet válogatós vagyok és velem van a baj de számomra nem olyan kielégítő az itthoni piac de ahogy manapság mondani szokták az itthoni mangások: "örülj hogy ennyi van". Addig amíg nemváltozik a helyzet addig lelkesen vásárolom azokat amelyek számomra bejönnek, és várom hogy az őszi conon milyen bejelentéssel rukkolnak elő a kiadók (de ha Bleach lesz én felkötöm magam )
Ezzel én is így vagyok vettem több sorozatból is egy-két kötetet hogy majd mekkora jó lesz de egyszerűen kevés van ami igazán lekötött volna. Gondolok itt a Hellsing, Berserk, Árnybíró hármasra. (Kedvencemet a Trigunt azért nem írom mert az első kötetben nem sok minden történt ami újdonságnak tekinthető az animéhez képest, ettől eltekintve imádtam) A lényeg lehet válogatós vagyok és velem van a baj de számomra nem olyan kielégítő az itthoni piac de ahogy manapság mondani szokták az itthoni mangások: "örülj hogy ennyi van". Addig amíg nemváltozik a helyzet addig lelkesen vásárolom azokat amelyek számomra bejönnek, és várom hogy az őszi conon milyen bejelentéssel rukkolnak elő a kiadók (de ha Bleach lesz én felkötöm magam )
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
az is kellemes. itt meg másfél hónapja fúrják ugyanazt a 10 méteres útszakaszt. ideálisan változatos alapzaj tanuláshoz
-
beküldve: 2010-06-14 12:56:32
(#37744) Őszi con akció:
Hmm, eddig se voltam con-on, most se tudok menni, szóval az akció nem érdekel.(Viszont azért érdekelne kilehet az a japán vendég)
Új bejelentések:
Na ez már jobban érdekel, hátha lenne visszaszámláló(álmodik a nyomor).
Nem tudom miért, de a magyar mangák többsége amibe bele kezdtem 90%-a nem köt le valami túlzottan. Talán 3-4 van ami lekötött eddig nagyon, ebből csak kettő folytatására van zsé, de nem baj, majd folytatom a többit is szép lassan.
Tegnapi nap:
90% esély van rá, hogy a legjobb barátnőm kilopott a pénztárcámból 5000 Ft-ot, reménykedem a maradék 10% erejébe, hogy én hagytam el, és tényleg nem ő volt az.
Mai nap:
A kib@szott jégeső tönkre vágta a szúnyoghálómat reggel, nagyon örülök neki. És még a hőség se csökkent... Miért is lakok a forró déli alföldön
Hmm, eddig se voltam con-on, most se tudok menni, szóval az akció nem érdekel.(Viszont azért érdekelne kilehet az a japán vendég)
Új bejelentések:
Na ez már jobban érdekel, hátha lenne visszaszámláló(álmodik a nyomor).
Nem tudom miért, de a magyar mangák többsége amibe bele kezdtem 90%-a nem köt le valami túlzottan. Talán 3-4 van ami lekötött eddig nagyon, ebből csak kettő folytatására van zsé, de nem baj, majd folytatom a többit is szép lassan.
Tegnapi nap:
90% esély van rá, hogy a legjobb barátnőm kilopott a pénztárcámból 5000 Ft-ot, reménykedem a maradék 10% erejébe, hogy én hagytam el, és tényleg nem ő volt az.
Mai nap:
A kib@szott jégeső tönkre vágta a szúnyoghálómat reggel, nagyon örülök neki. És még a hőség se csökkent... Miért is lakok a forró déli alföldön
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-14 12:53:03
(#37743) Fűnyírásra ébredtem, aztán szakadt az eső. Többször.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-06-14 11:51:13
(#37742) ZUHÉÉÉÉ~ <3333
"Üssük le kővel és együk meg"
FFFF-fff-f. Nem úgy megy az.
"Hit it with a rock... and we'll eat it!"
Idézzünk pontosan a klasszikusokból.
egy dagadt, hájas nyúl.
"Üssük le kővel és együk meg"
FFFF-fff-f. Nem úgy megy az.
"Hit it with a rock... and we'll eat it!"
Idézzünk pontosan a klasszikusokból.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-14 07:55:18
(#37741) Reggeli fórumozás ON.
Csütörtökön vizsgázom Irodalomelméletből - Fiszi számítok a buksisimidre, szerintem Te tudod, hogy ez milyen... blöe~...
Időjárás: Nálunk jelenleg borult az ég, és szerintem esni is fog nemsokára... Utálom ezt az időt. Tegnap majd' megdöglöttem, most meg rámszakad az ég?+ Naniiikoreee?!
És oh... MangaFanék végre mozgolódnak!^^ Hajrá gyerekek!
Ez a jegyelővételes ajánlat megfontolandó.
Ennyi. Az élet szép. Megyek tanulni.
szerk.: Yoroi, drága Kisfiam:
szerk.2.: Dörgött az ég?O___x Igen... Ejha.
Csütörtökön vizsgázom Irodalomelméletből - Fiszi számítok a buksisimidre, szerintem Te tudod, hogy ez milyen... blöe~...
Időjárás: Nálunk jelenleg borult az ég, és szerintem esni is fog nemsokára... Utálom ezt az időt. Tegnap majd' megdöglöttem, most meg rámszakad az ég?+ Naniiikoreee?!
És oh... MangaFanék végre mozgolódnak!^^ Hajrá gyerekek!
Ez a jegyelővételes ajánlat megfontolandó.
Bár a tavaszi conra vett kétnapos jegyemet se használtam ki.. szóval nem t'om... De ha levásárolható, végülis miért ne?
Ennyi. Az élet szép. Megyek tanulni.
szerk.: Yoroi, drága Kisfiam:
Tegnap vettem a Djarum Cherry adagom mellé egy vaníliásat... Ez is finiii.*____*
Nem reklám, drágaságok, ne dohányozzatok, mert az rossssz... ^^"
Nem reklám, drágaságok, ne dohányozzatok, mert az rossssz... ^^"
szerk.2.: Dörgött az ég?O___x Igen... Ejha.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-14 07:58:04
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
10 perc alatt két túrórudi
10perc alatt úgy 10kanál jégkrém nyamm ^__^
MIANEVED?!
meglátott rólam egy félmeztelen képet és a csodálatos látványtól jött az orrvérzés
-
felvettem a cicafüleimet. amúgy a kép csak azért van benn mer tetszikXD
10 perc alatt két túrórudi. ez így nem állapot. mindjárt nekiállok vöröshagymát rágcsálni
10 perc alatt két túrórudi. ez így nem állapot. mindjárt nekiállok vöröshagymát rágcsálni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-13 22:06:29
(#37735) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azon vagyok. De most már elég volt belőlem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute