Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-20 18:13:25
(#38108) A férjem rég kiszabadult és épp szilvalekvárral kenegeti magát előttem mer tudja, hogy az a kedvencem... *_*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-20 18:07:18
(#38105) aha
szóval itt vagy
hát tessék:
szerk:
nem vágoma jogot, de sztem ez zsarolásnak számít, nem vesztegetésnek
szóval itt vagy
hát tessék:
túszul ejtettem a férjedet a másik fórumon és csak akkor kapod vissza(többszörösen) ha közösködsz velunk
Envy úgyis szomi h nem mondtál semmit az ajándékára
Envy úgyis szomi h nem mondtál semmit az ajándékára
szerk:
nem vágoma jogot, de sztem ez zsarolásnak számít, nem vesztegetésnek
Szerk: sütilány 2010-06-20 18:10:24
tudtam, hogy egyetértesz<3
engem? inkább vesztegess, azt jobban szeretem
engem? inkább vesztegess, azt jobban szeretem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-20 18:08:47
beküldve: 2010-06-20 17:59:45
(#38103)
Szerk: sütilány 2010-06-20 18:24:37
beküldve: 2010-06-20 17:49:49
(#38102) Szegény Gilje! Nekem is sok tapasztalatom van orvosokkal sajnos, betegésg-ügyből kifolyólag...
De ez... hogy cukorbeteg leszel.. ha már most az lennél, annyival könnyebb lenne, hogy tudnád, mit nem csinálhatsz mindenképp. Így meg: hááát, az lehet, hogy árt, ez elvileg jó... aztán később kiderül, hogy háát, mégis súlyosbított a helyzeten....
Azzi: leszedtétek a mosdóajtókat... szegény lányok. Voltam már olyan helyen, hol a koedukált WC-n az ajtó csupán egy elhúzható zuhanyfüggöny volt, de hogy ne is legyen ajtó... ilyen a rémálmaimban szokott lenni.
De ez... hogy cukorbeteg leszel.. ha már most az lennél, annyival könnyebb lenne, hogy tudnád, mit nem csinálhatsz mindenképp. Így meg: hááát, az lehet, hogy árt, ez elvileg jó... aztán később kiderül, hogy háát, mégis súlyosbított a helyzeten....
Azzi: leszedtétek a mosdóajtókat... szegény lányok. Voltam már olyan helyen, hol a koedukált WC-n az ajtó csupán egy elhúzható zuhanyfüggöny volt, de hogy ne is legyen ajtó... ilyen a rémálmaimban szokott lenni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
vagy csak olyan uncsi volt az utóbbi 3-4 AnimeCon? vagy csak alapból jobb, mint a matos, de lehet én vagyok túl igényes
mert?
kurvanagy a különbség a kettő között bittosvadok benne
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
AnimeCon: MondoCon. kész, pont.
mert eddig olyan geciresok mondókon volt
vagy csak olyan uncsi volt az utóbbi 3-4 AnimeCon? vagy csak alapból jobb, mint a matos, de lehet én vagyok túl igényes
deszar
"Kössz a bókot, de Önt senki sem múlhatja felül, Mr. Tájfel."
Szerk: Gilje-sama 2010-06-20 16:14:09
apropó Hanon, valami perverz illogikus oknál fogva én is bírlak. de itt mindenki ismeri az ízlésemet...
deszar
AnimeCon: MondoCon. kész, pont.
mert eddig olyan geciresok mondókon volt
azziiiiiii~~ hiányzott már a fórumról az értelem. kemény szellemi kapacitást igénybevevő munkát végzel?
csakkérdem. tod, olyan eccerű, odadobod a halat és a fóka már ugrik is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-20 15:54:35
(#38098) Gilja vs doki:
hát marhajó.... (képzelem mi lehetett amíg folyton azt kaptad h "hát nemtudjukmibajaaaa...)
bocses csak ha ilyenekkel találkozom átalakulo "Aggódka"-vá
Envy: én ott vagyok bejelentkezve, úgy hagyom
írj ha kellek
hát marhajó.... (képzelem mi lehetett amíg folyton azt kaptad h "hát nemtudjukmibajaaaa...)
bocses csak ha ilyenekkel találkozom átalakulo "Aggódka"-vá
Envy: én ott vagyok bejelentkezve, úgy hagyom
írj ha kellek
Szerk: sütilány 2010-06-20 15:55:39
nem talállak:3
Nézzfel N. forumra.
???
süti: ne aggódj, nem ekll, ez az orvos meg végre jó, 4-6 év után végre meg tudta mondani mi bajom van
Szerk: Gilje-sama 2010-06-20 15:30:42
nem tud, csak kezelgetni:) mivel a testem 2-3x több férfihormont termel, mint egy átlag nőé, így beavatkozás nélkül le se babázhatok, ami mondjuk nem hátrány. viszont ez előhozta a genetikailag örökölt lappangó cukorbetegséget, ami idősebb koromban fog betámadni, mint apámat s nagyapámat. a ciszták a petefészkemen csak a jéghegy csúcsa amúgy legalább történik valami
jó. kész, most már szét fogom aggódni magam Gilje-ért
cukorbeteg van a családban, cisztákkal is volt már dolgunk, megyek és szerzek nekd egy normális dokit!