Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
és ORTT! azt muszály!
meg lapáttámasztó építőmunkások!
és Nyolcadik Kerület!
ésésés...
szerk: ha Yaven öreg én mivagyok?XD
meg lapáttámasztó építőmunkások!
és Nyolcadik Kerület!
ésésés...
szerk: ha Yaven öreg én mivagyok?XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 23:10:45
Én Yavent ajánlanám mert kb fél perc alatt ki tudott akasztani ami eddig senkinek sem sikerült. Grat neki

De konkrétan az ideösszeomlás szélére sodort.Brutális az a nő.De legalább bevalja hogy öreg.

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Meg kordonok, rohamrendőrök, vízágyúk, molotovkoktélok...
Esetleg csuklósbuszok meg négyesmetró.
Esetleg csuklósbuszok meg négyesmetró.
/nuff said a témáról szvsz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-22 23:07:13
Én Yavent ajánlanám mert kb fél perc alatt ki tudott akasztani ami eddig senkinek sem sikerült. Grat neki

MIANEVED?!
és legyen benne kisgazdapárt is! meg TSZ! az kell
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Turul. Ha főszereplő, akkor kell neki egy emberi alak is, ami lehetne valami hungarista élember, kopasz fejjel, nagymagyarországos pólóval, sörhassal, munkavédelmivel.
Én se vagyok már teljesen 100, fasza
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
turulmadár, csodaszarvas, fehérlófia
beküldve: 2010-06-22 22:46:02
(#38355) Én valami olyanra gondoltam amiből főszereplőt lehetne alkotni, vagy jöhetne akár vmi jó kis legenda is, de sose találok semmit se.

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nem tud valaki valami magyar legendás lényt?

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Nem tud valaki valami magyar legendás lényt?
-kapanyányi monyó
-szép mező szárnya
...ez most komoly...

Szerk: sütilány 2010-06-22 22:36:19
beküldve: 2010-06-22 22:33:06
(#38352) Nem tud valaki valami magyar legendás lényt?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nem az a gáz, ha kijavít valaki azért, mert valamit rosszul tudok, de lehet azt emberi stílusban is csinálni, nem kell úgy nyávogni mellé, mint valami macska, vagy f.sztudja.
Nem azt mondom, hogy minden Zelda fangirl sápítozó félőrült, de nekem eddig csak olyanokat sikerült kifogni. Lehet, hogy szimplán én vagyok szerencsétlen (sőt...).
Nem azt mondom, hogy minden Zelda fangirl sápítozó félőrült, de nekem eddig csak olyanokat sikerült kifogni. Lehet, hogy szimplán én vagyok szerencsétlen (sőt...).
Két zelda csaj
Ezért mit kapnál valami komolyabb Zelda-fantól... Én már megjártam párszor."Az nem Zelda, hanem Liiiiiiiiiiiiiiiink~~~!!!!"
Most mondja már meg valaki, hogy mi a rossz abban, ha szólsz, hogy összekevered a címszereplőt a főhőssel?
Könyörgöm.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
mert őkelme a Hattyú Szent
balettozva támad

balettozva támad

Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 22:14:21