Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
utállak férfi hiszti
Ilyenkor kérdezd meg tőlük, menstruálsz, édes? Annál a reakciónál nincs viccesebb. (ez persze nem így van, dehátna)
*visszaolvas* Ajvé, látom, a fórum is menstruált :'D Front volt, babákok?
beküldve: 2010-06-29 00:53:11
(#38783) utállak férfitársadalom, utállak férfi hiszti, utállak véleménynyílvánítás joga, utállak emancipáció...fffffffffuuuuuuu
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szúnyogok csalós népek, hiába ütöd le kétszer, még van képe elszállni. Kocka kedves jegyezte meg, hogy "potiznak a szemetek"
mivel tudjuk h kemotoxi-maxi lófa********** akarom mondani fabatkát sme ér.. használj hajlakkot , megköt a szárnyukon és leesnek a földre
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
téged nem bántanálak, szeretlek fiacskám
egész nap albi után futkostam, mostaniból végleges kiköltözés holnap, szerződésírás újjal szintén holnap, nagyon jónak tűnik. kicsit drágább, de nagyobb, saját erkély, szóvak fukjeee
egész nap albi után futkostam, mostaniból végleges kiköltözés holnap, szerződésírás újjal szintén holnap, nagyon jónak tűnik. kicsit drágább, de nagyobb, saját erkély, szóvak fukjeee
-
Szerintem simán hagyjuk a témát, amíg nem írt neki/róla/ellene/stb. senki, boldogság volt.
unalom, nem boldogság
ezzel nagyon benyaltam neki?
-
Szerk: ∂z 2010-06-28 22:32:23
Mert 64 millióért fene se fog szelvényeket töltögetni, nem ér annyit az egész.
majdnem csúnyát írtam megint
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Abban egyetértek Hanonnal, hogy felesleges IRl megbeszélni a netes problémákat
Nem felesleges, kérlek. Csak totálisan értelmetlen és az átlagos, értelmes embernek vannak ennél -sokkal- jobb beszédtémái is. Szerintem.
Fórum = szabad véleménynyilvánítás
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-28 22:02:59
beküldve: 2010-06-28 21:59:35
(#38770) Abban egyetértek Hanonnal, hogy felesleges IRl megbeszélni a netes problémákat, de attól mer a net anoním, meg ápol és eltakar, nemköll bunkó paraszt 4chan user szintjén társalogni.
Mérnem lehet már lezárni ezt a témát, és együtt elmenni Skandináv lottót játszani?
és igen, megint belepofázok valamibe, amihez semmi közöm.
Mérnem lehet már lezárni ezt a témát, és együtt elmenni Skandináv lottót játszani?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.