Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A dobolás nálunk nem fog sűrűn előfordulni. Bérházban lakunk, és jelenleg én vagyok csak 30 alatt a lépcsőházban. A szomszédaink (akik jelenleg szerencsére a Balatonnál vannak, remélhetőleg vissza se jönnek) viszont alkottak már. Sík részegen hajnalba hazajönnek, és verik a falat, ordítoznak, betörik a bejárati ajtó üvegét, stb... Én szerencsére nem keltem fel rá, de a szüleim igen, ráadásul másnap mentek dolgozni.
Pedig lesz rosszabb is. Az sokkal viccesebb, amikor a szomszédunk hajnal fél3-kor kezd el dobolni, remixeket gyártani (max hangerőn) vagy flexelni a kerítését
A PS2 témához nem tudok hozzászólni, de örömmel jelentem, hogy itt nyár van ismét. Viráglocsolás közben rászállt a vállamra egy tenyérnyi lepke és vagy negyed órán át pihent a kezemen (:
A PS2 témához nem tudok hozzászólni, de örömmel jelentem, hogy itt nyár van ismét. Viráglocsolás közben rászállt a vállamra egy tenyérnyi lepke és vagy negyed órán át pihent a kezemen (:
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-30 11:44:25
beküldve: 2010-06-30 11:33:28
(#38812) Jó reggelt!
nekem nem nevezhető jónak. Azzal a gondolattal ébredtem, hogy lenyomom valakinek a torkán azt a rohadt láncfűrészt. Mért kell hajnali 9kor ilyen zajosnak lenni? És mért pont a mi házunk előtt? Engem odafönt nagyon nem szeretnek...
nekem nem nevezhető jónak. Azzal a gondolattal ébredtem, hogy lenyomom valakinek a torkán azt a rohadt láncfűrészt. Mért kell hajnali 9kor ilyen zajosnak lenni? És mért pont a mi házunk előtt? Engem odafönt nagyon nem szeretnek...
Jó reggelt!
One Piece PS2-re? Hm..., nem hangszik rosszul.
One Piece PS2-re? Hm..., nem hangszik rosszul.
,,Hitler fején ugrálok!"
Akkor jó
PS2-t is ezekért akarok szinte csak:
(legfőképp az első izgatja a fantáziám)
PS2-t is ezekért akarok szinte csak:
(legfőképp az első izgatja a fantáziám)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-29 22:29:49
én a támogatásra voksolok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerintem nem. Én anno csak a Shadow the hedgehogért vettem PS2-őt / azóta van kb 30 játékom, és mind eredeti, mer rendesvagyokésnemwarezolok/, Nintendo DS-t pedig a Pokémon játékok miatt vettem, azóta arra is van 10-20 hálistennek, közütk Blícs emg Naruto. A Naruto Ninja Council az hihetetlenül béna, sjanos. A bleach: blade of fate meg fantasztikus.
Más: jajj emberek, ne legyünk már ennyire buták. úgyis lesz aug. 20.-i tűzijáték, tuti, hogy most csak azért nem fog elmaradni, mer' árvízkárosulás. Valamelyik idióta kitalálta, és most terjed , mint az tűz :O
Más: jajj emberek, ne legyünk már ennyire buták. úgyis lesz aug. 20.-i tűzijáték, tuti, hogy most csak azért nem fog elmaradni, mer' árvízkárosulás. Valamelyik idióta kitalálta, és most terjed , mint az tűz :O
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-06-29 21:55:16
beküldve: 2010-06-29 21:01:22
(#38807) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-29 21:02:12
te a mestertől tanultálXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
szerinted én mért akarok wii-t?xxDDD
Mer' olyan hülye vagy mint én?
MIANEVED?!
szerinted én mért akarok wii-t?xxDDD
Szerinted kóros, h csak One Piece játékok miatt vennék konzolt?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-29 19:25:10
Kár, hogy itthon nem kapható, warezolni meg nem szeretek DS-re
T_T
T_T
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-06-29 17:14:32
(#38800) jelen állapot tipikus példája annak, mikor mindenki a másikra vár h írjon má' valamit
jejj új (vagy csak nekem) One Piece játék DS-re
jejj új (vagy csak nekem) One Piece játék DS-re
Szerk: Gilje-sama 2010-06-29 17:36:49