Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-03 11:19:15
(#38874) Szijasztok! Eljutottam odáig, hogy regisztráljak id is
Gilje a nyaggatásod célt ért
Gilje a nyaggatásod célt ért
Hanon, te ha nem trollkodsz/nem viszed túlzásba, meglepően kellemes személyiség vagy.
Annyira. Eh.
Ááááh... hagyjuk. Csak viccelek.
De azért fent vagyok még emesenen?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Majd meglátjuk:)
Rájöttem végre, hogy hívják ezt a kis gyantából készült figurámat amit kiskoromba kaptam. Akkor tájt jött be a divatba mert emlékszem reklámozták is. Troll a becses neve a babának És eredeti kínai gyártmányXD Jó ennek volt eredeti doboza is, de jó minőségű. Emlékszem drága volt akkoriban egy ilyen És 1992-es(2-3 lehettem mikor kaphattam)
Csoda, hogy emlékszem még ilyenekre.
Ja és szívecskés rucija van , meg vörös hajaXD
Rájöttem végre, hogy hívják ezt a kis gyantából készült figurámat amit kiskoromba kaptam. Akkor tájt jött be a divatba mert emlékszem reklámozták is. Troll a becses neve a babának És eredeti kínai gyártmányXD Jó ennek volt eredeti doboza is, de jó minőségű. Emlékszem drága volt akkoriban egy ilyen És 1992-es(2-3 lehettem mikor kaphattam)
Csoda, hogy emlékszem még ilyenekre.
Ja és szívecskés rucija van , meg vörös hajaXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-02 23:05:35
Csak a Tisza választott el minket
Kár hogy a csongrádi strand most nem jó, uszoda is ratyi. Át kéne menni szentesre úszizni egyet
Kár hogy a csongrádi strand most nem jó, uszoda is ratyi. Át kéne menni szentesre úszizni egyet
A srácokkal nyáron terezünk egy kempinges hetet nyáron. Ha akarsz, beszélhetünk róla ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Fuhh. Emberek, vsszatértem
% napot töltöttem a szentesi strandon azon belül annak kemping övezetében. Sokat úsztam, fürödtem, csajoztam, horgásztam, sportoltam pihentem, csajoztam, hülyültem csónakáztam, minden volt Elmentem, egy világvége hangulatban, ami a nyelvvizsga előtti hónapban rám szállt, és újúlt erővel, önbizalommal, tapasztalatokkal tértem vissza :) Röviden összefoglalná valaki, hogy mi volt itt, amíg nem voltam? kb 10-13 oldalt nem szívesen olvasok vissza ^^"
% napot töltöttem a szentesi strandon azon belül annak kemping övezetében. Sokat úsztam, fürödtem, csajoztam, horgásztam, sportoltam pihentem, csajoztam, hülyültem csónakáztam, minden volt Elmentem, egy világvége hangulatban, ami a nyelvvizsga előtti hónapban rám szállt, és újúlt erővel, önbizalommal, tapasztalatokkal tértem vissza :) Röviden összefoglalná valaki, hogy mi volt itt, amíg nem voltam? kb 10-13 oldalt nem szívesen olvasok vissza ^^"
Csak a Tisza választott el minket
Tényleg valaki nézi ezt a Twillight feelingű Vámpír naplókat? Most lemaradtam az elejéről, de csak érdekel lesz e benne vmi izgi, ha csak nyáladzás lesz benne akkor inkább hagyom
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-02 22:39:40
Ha minden igaz, még 10 rész van hátra a M&L-ből. Ebből megnézek néhányat ma. A maradékot valamikor 12-étől. És akkor Belebújok a One Piece világába. Mivel nem lesz itthon bátyám azon a héten, így táncsak lesz egy kis időm rá
Szerk.: Lefaragtam 6-ra. Hanem most eltávozom... Megtalált a fáradtság eme hosszú nap után. Szép, jó estét!
Szerk.: Lefaragtam 6-ra. Hanem most eltávozom... Megtalált a fáradtság eme hosszú nap után. Szép, jó estét!
Szerk: Merchior 2010-07-02 22:32:16
Hanon, te ha nem trollkodsz/nem viszed túlzásba, meglepően kellemes személyiség vagy.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
aztán jöhet a VÁN PÍSZ!!
Hajrá Hajrá !!!!
Épp töltögetem az "égetett" vidiket, mennek szépen DVD lemezre...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-02 20:22:12
(#38865) Ihajj, én meg nem leszek egy hétig.... Viszont aztán bátyám sem lesz. Lesz idő befejezni a M&L-t, aztán jöhet a VÁN PÍSZ!!
bár a 'Hanon megviccelése' akció visszanézésébe inkább bele se kezdtem
Nem is tudnád, mivel már rég ki van törölve az a cirka pár oldalnyi hsz-rengeteg.
De persze le van mentve minden, köszi Dz-nek a screen shotokért
És ahogy megjöttem, mindenki abbahagyta... Kihagytatok a mókából
szarfaszúaklol Neeeem, inkább nem. Csak viccelek. Viszont dz mindig meglep. Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen, édes istenem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-07-02 19:40:33
(#38863) Üdv, még élek.
5-éig vizsgázok, aztán tűnök is el netközelből... ez van.
5-éig vizsgázok, aztán tűnök is el netközelből... ez van.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
A későbbi fejlemények átolvasása után, talán jobb is így.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
bár a 'Hanon megviccelése' akció visszanézésébe inkább bele se kezdtem
Nem is tudnád, mivel már rég ki van törölve az a cirka pár oldalnyi hsz-rengeteg.
De persze le van mentve minden, köszi Dz-nek a screen shotokért
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-02 19:33:58
Nem kell feltétlenül szétrobbannia az értelemtől a h.sz.-nak. Sőt, én inkább az ökörségekre vadászok, hogy később előadhassam valakinek