Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-03 11:19:15
(#38874) Szijasztok! Eljutottam odáig, hogy regisztráljak id is
Gilje a nyaggatásod célt ért

Gilje a nyaggatásod célt ért

Hanon, te ha nem trollkodsz/nem viszed túlzásba, meglepően kellemes személyiség vagy.
Annyira. Eh.
Ááááh... hagyjuk. Csak viccelek.
De azért fent vagyok még emesenen?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Majd meglátjuk:)
Rájöttem végre, hogy hívják ezt a kis gyantából készült figurámat amit kiskoromba kaptam. Akkor tájt jött be a divatba mert emlékszem reklámozták is. Troll a becses neve a babának
És eredeti kínai gyártmányXD Jó ennek volt eredeti doboza is, de jó minőségű. Emlékszem drága volt akkoriban egy ilyen
És 1992-es(2-3 lehettem mikor kaphattam
)
Csoda, hogy emlékszem még ilyenekre.
Ja és szívecskés rucija van , meg vörös hajaXD
Rájöttem végre, hogy hívják ezt a kis gyantából készült figurámat amit kiskoromba kaptam. Akkor tájt jött be a divatba mert emlékszem reklámozták is. Troll a becses neve a babának

Csoda, hogy emlékszem még ilyenekre.

Ja és szívecskés rucija van , meg vörös hajaXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-02 23:05:35
Csak a Tisza választott el minket
Kár hogy a csongrádi strand most nem jó, uszoda is ratyi. Át kéne menni szentesre úszizni egyet

Kár hogy a csongrádi strand most nem jó, uszoda is ratyi. Át kéne menni szentesre úszizni egyet

A srácokkal nyáron terezünk egy kempinges hetet nyáron. Ha akarsz, beszélhetünk róla ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Fuhh. Emberek, vsszatértem
% napot töltöttem a szentesi strandon azon belül annak kemping övezetében. Sokat úsztam, fürödtem, csajoztam, horgásztam, sportoltam pihentem, csajoztam, hülyültem csónakáztam, minden volt
Elmentem, egy világvége hangulatban, ami a nyelvvizsga előtti hónapban rám szállt, és újúlt erővel, önbizalommal, tapasztalatokkal tértem vissza :) Röviden összefoglalná valaki, hogy mi volt itt, amíg nem voltam? kb 10-13 oldalt nem szívesen olvasok vissza ^^"

% napot töltöttem a szentesi strandon azon belül annak kemping övezetében. Sokat úsztam, fürödtem, csajoztam, horgásztam, sportoltam pihentem, csajoztam, hülyültem csónakáztam, minden volt

Csak a Tisza választott el minket

Tényleg valaki nézi ezt a Twillight feelingű Vámpír naplókat? Most lemaradtam az elejéről, de csak érdekel lesz e benne vmi izgi, ha csak nyáladzás lesz benne akkor inkább hagyom

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-07-02 22:39:40
Ha minden igaz, még 10 rész van hátra a M&L-ből. Ebből megnézek néhányat ma. A maradékot valamikor 12-étől. És akkor Belebújok a One Piece világába. Mivel nem lesz itthon bátyám azon a héten, így táncsak lesz egy kis időm rá
Szerk.: Lefaragtam 6-ra. Hanem most eltávozom... Megtalált a fáradtság eme hosszú nap után. Szép, jó estét!

Szerk.: Lefaragtam 6-ra. Hanem most eltávozom... Megtalált a fáradtság eme hosszú nap után. Szép, jó estét!

Szerk: Merchior 2010-07-02 22:32:16
Hanon, te ha nem trollkodsz/nem viszed túlzásba, meglepően kellemes személyiség vagy.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
aztán jöhet a VÁN PÍSZ!!

Hajrá Hajrá !!!!

Épp töltögetem az "égetett" vidiket, mennek szépen DVD lemezre...

MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-02 20:22:12
(#38865) Ihajj, én meg nem leszek egy hétig.... Viszont aztán bátyám sem lesz. Lesz idő befejezni a M&L-t, aztán jöhet a VÁN PÍSZ!!

bár a 'Hanon megviccelése' akció visszanézésébe inkább bele se kezdtem
Nem is tudnád, mivel már rég ki van törölve az a cirka pár oldalnyi hsz-rengeteg.
De persze le van mentve minden, köszi Dz-nek a screen shotokért
És ahogy megjöttem, mindenki abbahagyta...

szarfaszúaklol Neeeem, inkább nem. Csak viccelek. Viszont dz mindig meglep. Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen, édes istenem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-07-02 19:40:33
(#38863) Üdv, még élek.
5-éig vizsgázok, aztán tűnök is el netközelből... ez van.
5-éig vizsgázok, aztán tűnök is el netközelből... ez van.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
A későbbi fejlemények átolvasása után, talán jobb is így.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
bár a 'Hanon megviccelése' akció visszanézésébe inkább bele se kezdtem
Nem is tudnád, mivel már rég ki van törölve az a cirka pár oldalnyi hsz-rengeteg.
De persze le van mentve minden, köszi Dz-nek a screen shotokért
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-02 19:33:58
Nem kell feltétlenül szétrobbannia az értelemtől a h.sz.-nak. Sőt, én inkább az ökörségekre vadászok, hogy később előadhassam valakinek