Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én nem adom meg magam. Ilyenkkel fogok védekezni
[Link]
[Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mindenkit megöltek a zombik, és mostmár Ők is azzá váltak. Mi maradtuk Exiled. Te, meg én. A legjobb, ha feladjuk és átadjuk magunkat az agyevőknek.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-07-06 21:55:21
(#38917) Erősen zamatos hullaszag terjeng a levegőben emberek. Ez zavar. Dragda sem jön fel msn-re. Nem kapok gamekapocs hírlevelet sem. Mi a franc történt? Dz és hanon sem veszekszik! Azzi is csak egy postot lököt fel. Alister hova lett? A yaoisták? Dz a bible black-el?? Állítsuk vissza a fóruniverzim rendjét x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-07-06 21:53:24
(#38916) Highschool of the Dead legelső rész, magyar felirat, hogy ne kelljen hozzá angolul tudni
Nézzétek és gyarapodjatok. Nem szeretem, amikor magyarra feliratoznak japán szöveggel, sok kifejezésnek még kevesebb értelme lesz tőle, mint angolban, de tudom, hogy itt titokban mindenki perverz és szereti a zombikat, a keveset takaró alsóneműket és a naaaaaaaaaaagy melleket, szóval tessék, akinek valami véletlen folytán még nem volt meg.
Nézzétek és gyarapodjatok. Nem szeretem, amikor magyarra feliratoznak japán szöveggel, sok kifejezésnek még kevesebb értelme lesz tőle, mint angolban, de tudom, hogy itt titokban mindenki perverz és szereti a zombikat, a keveset takaró alsóneműket és a naaaaaaaaaaagy melleket, szóval tessék, akinek valami véletlen folytán még nem volt meg.
Amúgy meg csak azért, hogy minél több embernek eltudjam mondani, hogy az ending előtti jelenet milyen epic lett.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-07-06 18:39:31
(#38915) *megfekszik a röhögéstől*
husom, állat vagy
husom, állat vagy
Most tűnt fel az animében, egyből eszembe jutott
Állat? lehet xD ...
MIANEVED?!
Terrorizált egy hattyú.
Bon Claaay!
*megfekszik a röhögéstől*
husom, állat vagy
De jó neked, ennyi időt Balatonon tölteni! o.O (én még csak tv-ben, meg képen láttam x'D)
Bon Claaay!
Terrorizált egy hattyú.
Bon Claaay!
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-06 17:33:34
(#38911) Jee. Egy órás késéssel érkezett meg a vonat. Dög meleg van. A Balaton tele van szúnyoglárvával. Terrorizált egy hattyú. Frontálisan ütköztem egy légycsapattal. Idáig nem is olyan rossz. Ja és itt van még Frigyes. Ilyen név egy macskának...
Hanon: Kell jegy conra?
Hanon: Kell jegy conra?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
pfffft :'DD
ez elég gyenge volt
Dönteni kellett, őszi con vagy Kamelot. Kamelot nyert.
Bár ha véletlen rámszabadul egy bank akkor szólok.
ez elég gyenge volt
Dönteni kellett, őszi con vagy Kamelot. Kamelot nyert.
Bár ha véletlen rámszabadul egy bank akkor szólok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-07-05 14:45:44
(#38909) Ez vicces. Egy hete nem kapcsolt be a laptop. Áh, nembaj van rendes pc. Bedugom a modemet. Semmi. wtf? Kipróbálom mind a hat usbvel. Semmi. Telefon a telenornak. Próbáljam meg hogy futtatás Windows XP Service Pack 2 módban. Oké. Nemmegy. Még egy telefon. Valójában nem is a programmal van a gond hanem a modemmel mer az nem kompatibilis. 'nyád Windows 7. Véletlen megnyomtam a laptop bekapcsoló gombját. S lám bekapcsolt.
A Firefly mekkora jó. De csak pár részt tudtam végignézni. Sürgősen orvosolni kell ezt a problémát.
A Firefly mekkora jó. De csak pár részt tudtam végignézni. Sürgősen orvosolni kell ezt a problémát.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-05 14:46:15
beküldve: 2010-07-05 12:27:05
(#38908) Na vissza olvasva belenéztem ebbe a lazy townba(kb 2 másodpercig bírtam). Még jó hogy nincs ilyen agyament csatornánk. Ja igen erről eszembe jutott, hogy múltkor volt szerencsém mamámnál a disney csatornához, ahol valami fingós kutya ment
Netes témához: itt se volt net majdnem 2 napig.
Tényleg valaki tanul az eloval japánt?
Netes témához: itt se volt net majdnem 2 napig.
Tényleg valaki tanul az eloval japánt?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-07-05 11:36:52
(#38907) Jó reggelt, emberek!
Látom, itt se lélek, se Hollow nincs.
Amúgy érdekes, 1:30-ig voltam fent és már ilyen korán felkeltem, hm, mi lehet velem...
Látom, itt se lélek, se Hollow nincs.
Amúgy érdekes, 1:30-ig voltam fent és már ilyen korán felkeltem, hm, mi lehet velem...
,,Hitler fején ugrálok!"
ez kurvaérdekes azzi!!!
Úgy hallottam, csak a bunkókat nem érdekli, hanon
...hanon
...
han..
Ja, BOCS!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-07-05 01:09:08
(#38905) ez kurvaérdekes azzi!!!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!