Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
akarok 2-t is ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nekem nem engedi a drága gépem...:/
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-21 21:17:46
(#39261) Ez az ezmijez?! beletaposott a nyomorult gyerekkorom maradványába *sír*
Nekem is volt egyfark, khm, egyszarvúm, dededede az vizet spriccelt :'DDD *reccs*
Szerk: miyu 2010-07-21 21:18:20
gizda a csaj, a bokájáról azt hinnéd attól eltörik, hogy rááll általában erőfeszítés nélkül felkapom és cipelem, de elő tudja adni magát nagyon
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Lol. Nő létére akar olyan szekszi és férfias lenni, mint Don Kanon'ji? Utánozhatatlan. Még Stallone is összeszégyellné magát abban a ruhában, nagy tömegben, mert nem olyan jó, mint az eredeti.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
tagadhatatlanXD
anno egy barátnőm bevállalt egy Don Kanon'ji cp-t, kíváncsi vagyok mi van a dologgal...
múltkor csodálatos Yumichika cp-t csináltam... előrehúztam a hárém és feltettem 3 csipeszt a szemüegemreXD
anno egy barátnőm bevállalt egy Don Kanon'ji cp-t, kíváncsi vagyok mi van a dologgal...
múltkor csodálatos Yumichika cp-t csináltam... előrehúztam a hárém és feltettem 3 csipeszt a szemüegemreXD
Szerk: Gilje-sama 2010-07-21 21:07:20
Don Kanon'ji szekszi és férfias, ez nem vitás. De nem buzi. Ellenben Ikkaku pajtásával és azzal az arrancarral.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Yaoisták, itt STFU.
mondod ezt teljes meggyőződéssel, Don Kanon'ji képével?
Azt akarom, hogy pénzt költs rám, faim. Ha ingyen kommunikálunk, az olyan, mintha minden, ami köztünk van csupán felszínes lenne. Yaoisták, itt STFU.
Ha telefonálnál, akkor se venném fel, mert tisztában vagyok azzal, hogy neked az mekkora nehézségek árán jön össze. Majd valamikor felugrok.
Én is leszarnám, hogy hány veséd marad a végén, ha lenne Edvárd BJD-m cserébe. Nekem elhiheted.
Ammeg nem úgy volt, hogy mi valamikor nyáron megyünk együtt inni? MSN közelébe mászhatnál néha, a telefon pénzbe kerül
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nekem jóformán megerőszakolta az agyamat a látvány
beküldve: 2010-07-21 20:39:14
(#39252) jajajj. lírában elfogyott a nyári srácok 2 :'( de nambaj, rendeltem és péntekre meghozzák a boltba 300- ért ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Te figyelj, ha 2, vagy több példány lenne, én teljesen leszarnám hány vesém marad a végén, vagyonokat kidobnék még a báb orráért is külön.
remélem azért veték meg h rituálisan megvuduzzák... nemsoká látni fogom DoA-n a szétszadizott képeit oh láv