Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Dede. Nagy rajongója vagyok...majd akarok is egy olyan pólót.
,,Hitler fején ugrálok!"
Aizen: Az idézeted nem FreddyD-től származik?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Velem is volt ilyen, csak akkor Travel-en és britt-ek jöttek Budapestre...na meg akkor az egészet láttam.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-07-23 11:03:58
(#39306) Merichor: Ha nekem ennyi időm lenne...
Basszameg. Szobafestés után bele néztem az AXN-be és éppen a The Amazing Race Asia ment, hámondom az tucsó 10 percet megnézem. Valami téren állnak. Vazze ez olyan ismerős. Néze, nézem. Nagykör alakú tér régi szobrokkal... Tuti láttam már ezt... Egyszer csak beugrik... Baszki ez a Hősök tere . Ott rohangálnak a versenyzők a téren és mindenféle egyetemistával beszélgetnek és kérdezgetik a neveiket, szééép akcentussal : Lájos? Ándrááás? Belláááá??? Fakk. Egyik csaj meg koszonoóoóoóoóoóm ! Aztán beérnek a célba, és ott várja őket a műsorvezető, meg egy népviseletbe öltözött szőke plázacica köszönti a versenyzőket : " Sziasztok és Velkáááám tú Hángöríí, Budapest." Fuck... Miért mindig az ilyesmikről maradok le?
Basszameg. Szobafestés után bele néztem az AXN-be és éppen a The Amazing Race Asia ment, hámondom az tucsó 10 percet megnézem. Valami téren állnak. Vazze ez olyan ismerős. Néze, nézem. Nagykör alakú tér régi szobrokkal... Tuti láttam már ezt... Egyszer csak beugrik... Baszki ez a Hősök tere . Ott rohangálnak a versenyzők a téren és mindenféle egyetemistával beszélgetnek és kérdezgetik a neveiket, szééép akcentussal : Lájos? Ándrááás? Belláááá??? Fakk. Egyik csaj meg koszonoóoóoóoóoóm ! Aztán beérnek a célba, és ott várja őket a műsorvezető, meg egy népviseletbe öltözött szőke plázacica köszönti a versenyzőket : " Sziasztok és Velkáááám tú Hángöríí, Budapest." Fuck... Miért mindig az ilyesmikről maradok le?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Elő szokott ferdülni máskor is. Aztán max másnapra nincs semmi baj vele.
3 dolgot állapítottam eddig meg:
1.: Én már meghallgattam a St. Anger albumot.
2.: A vajas-kecsapos kenyér nem jó barnakenyérrel.
3.: Mindig lesznek olyan emberek, akiknek több idejük van, mint nekem:[Link]
3 dolgot állapítottam eddig meg:
1.: Én már meghallgattam a St. Anger albumot.
2.: A vajas-kecsapos kenyér nem jó barnakenyérrel.
3.: Mindig lesznek olyan emberek, akiknek több idejük van, mint nekem:[Link]
Soma is így kezdte. Aztán felült, roppant egyet a nyaka és 10 percig nem tudott mozogni. Aztán nyakmerevítőt kellett hordania mert elmozdult egy csigolya. De valószínűleg neked nem lesz ilyen.
A Drifters csodálatos. Egyszerűen hihetetlen hogy mennyit költött Hirano sensei drogokra. 10. fejezetnél tartok. Utána elkezdem a Dogs-t.
A Drifters csodálatos. Egyszerűen hihetetlen hogy mennyit költött Hirano sensei drogokra. 10. fejezetnél tartok. Utána elkezdem a Dogs-t.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Köszi. Egyszerű ember vagyok. Egyszerű vágyakkal. Egyszerű kajákat csinálok magamnak: Vajas-kecsapos kenyér. Oszt vidámság van. Nem kívántam az édeset.Ez így pont jó.
Egyszerű ember vagyok. Egyszerű vágyakkal. És ezt leszámítva kevésbé sem egyszerű gondokkal. Most kivételesen csak egy szimpla elfekvést produkáltam, úgyhogy nem lesz ezzel semmi gond
Egyszerű ember vagyok. Egyszerű vágyakkal. És ezt leszámítva kevésbé sem egyszerű gondokkal. Most kivételesen csak egy szimpla elfekvést produkáltam, úgyhogy nem lesz ezzel semmi gond
Jó étvágyat. Mit csináltál a nyakaddal?
Nem értem.... De biztos úgy van ahogy mondod
Megyek, kerítek valami reggeli jellegűt a hasamnak. Közben hátha rendbe jön a nyakam
Megyek, kerítek valami reggeli jellegűt a hasamnak. Közben hátha rendbe jön a nyakam
Túl szépet álmodtam. Tudtam hogy ha folytatódik akkor szomorú leszek. Úgyhogy felkeltem. Legtöbbször meg szimplán felébredek.
beküldve: 2010-07-23 08:32:18
(#39299) Hogy a vérbe vagytok képesek ilyen korán felkelni? 11-kor már lefeküdtem, és percekkel ezelőtt tértem magamhoz, de még így is koma vagyok
De legalább ez az August Burns Red felráz kicsit. Jó így reggelire egy kis metalcore
De legalább ez az August Burns Red felráz kicsit. Jó így reggelire egy kis metalcore
Körvonalakban ezért akarom elpusztítani a világot ^___^
Én csak úgy alapból. Segítek.
Tiszta ideg lettem. Pedig még nyolc sincs. Dehát b@ssza már meg a net hogy csak 17 perc alatt képes kapcsolódni. Viszont találtam egy nyalókát egy fiókban. Áfonyás. Sajnálom megenni. Mint Azzi szaloncukrát. Azóta megvan. Aranyba fogom önteni.
meg gonosz xC
Láttam a Jeti bosszúja című filmremekművet, nézzétek meg, enélkül nem élet az élet, csak azt hiszitek. Frenetikus :'D Imádom az ócska, gagyi horror filmeket. Mindig felvidítanak.
Láttam a Jeti bosszúja című filmremekművet, nézzétek meg, enélkül nem élet az élet, csak azt hiszitek. Frenetikus :'D Imádom az ócska, gagyi horror filmeket. Mindig felvidítanak.
Igen ő is lenn van. Meg Miho. A többiekről nem tudok.
jézusombazmeg milyen faja kis társaság :'DDD
tisztára irigy vagyok most
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jó éjt!
Holnap tesóm benne lesz a Debrecen TV-ben tessék nézni, aztán próbálni megmondani melyik volt a tesóm. XD
Holnap tesóm benne lesz a Debrecen TV-ben tessék nézni, aztán próbálni megmondani melyik volt a tesóm. XD
,,Hitler fején ugrálok!"