Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-26 13:14:52
(#39339) Nah, én meg valami felsőbb akarat vezényletére megvettem a Pirontant akciós 300 ft-os áron ^^. Először nézem, zárva a líra. na jó, puff ( nálunk az Intersparból nyílik) ok birizgálom az ajtót, vagy 5 percig, majd elindulok vissza. Mondom, ha eljöttem idáig, akkor csak megpróbálom még egyszer. Nem megy, majd megint visszamék a biciklimhez, és elkezdtek tekerni 2 métert se teszek meg, szól utánam a boltoscsaj, hogy álljak, meg, csak váltatatni ment. Fajensz. Visszamentünk és szépe megvettem az egyetlen hivatalosan magyarra fordított hentait ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Egyébként. Még mindig van.
Éhes lettem...fagyira.
Ettől a hidegtől olyan sokat és jót aludtam. Hiányzott már egy kis lehűlés számomra.
,,Hitler fején ugrálok!"
Elaludtam a kertben és mire felkeltem átvonult felettem egy zivatar. És utána mit csináltam? Ettem egy jégkrémet. Egyébként. Még mindig van.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nekem is újra lett festve. Szőnyeg nincs. Rendesen csukható az ajtó, de sűrűn sz@rrá válik. Jó neked!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-07-25 22:46:12
(#39335) Fasza! Elkészült végre a szobám ^^ Tök fajensz, mosmár rendes csukható az ajtóm, újra van festve, szőnyeg helyett laminált padló van, és van egy extra menekülő utam az udvarra, közvetlen
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
te is fadeszkán aludtál a szavad ég alatt miközben a hátadat újta a szél?
és az eső miatt még a lovkat se láttuk reggel
és az eső miatt még a lovkat se láttuk reggel
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-25 20:46:34
Én is. Vagy allergiás vagyok az esőre. Nemtom.
megfáztam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát, jó neked. Itt most olyan hideg van, hogy lassan mondhatom azt, hogy nagyon fázok.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hát én amikor ma hajnalban hazajöttem, úgy feküdtem le, hogy póló meg takaró nélkül, olyan meleg volt. Ennek ellenére eddig az egész nyáron állig be voltam takaródzva, mert szimplán jól esett Egész nap nem volt rajtam póló, de lefekvés előtt felvettem. Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy rám valószínűleg nem fog különösebb hatást gyakorolni ez a lehűlés.
beküldve: 2010-07-25 16:19:41
(#39328) Halihó!
Végre lehűlt ez a meleg, itt már két napja borult, mondjuk nem baj. Sőt. Hála (a Halál)Isten(ek)nek! Lehet, hogy este takaródznom kell...
Végre lehűlt ez a meleg, itt már két napja borult, mondjuk nem baj. Sőt. Hála (a Halál)Isten(ek)nek! Lehet, hogy este takaródznom kell...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-25 16:23:36
beküldve: 2010-07-25 12:09:46
(#39327) Mellettem alig néhány méterre nyitva az erkélyajtó, egyszál gatya, póló nincs. Kellemes hűvös a levegő, nem kell megrohadni a melegben, de olyan bitang hideg sincs.
Itt vagyok, újra van netkapcsolat, elég volt a Gitár Héróból. Valahogy csak kibírom még holnapig.....
Itt vagyok, újra van netkapcsolat, elég volt a Gitár Héróból. Valahogy csak kibírom még holnapig.....
beküldve: 2010-07-25 10:27:50
(#39326) Istencsapása egy emberek élnek. Ez amolyan ténymegállapítás. És fázok. Beszarás. Rövidgatyában és papucsban, de fázok. És az eső is esik. Már csak négy nap~
beküldve: 2010-07-25 02:59:39
(#39325) Van abban vmi felettébb illúzióromboló, ha egy kétméteres, díszpéldány vezérkan eléd áll, és basszushangon azt dörmögi:
"Kiszeded formára a szemöldököm?"
...
Kiszedtem. Formára. Amúgy nincs életem. Még mindig. Mikor lesz már szeptember? És holnap családi pofavizit *felvágja az ereit egy zongoralábbal*
"Kiszeded formára a szemöldököm?"
...
Kiszedtem. Formára. Amúgy nincs életem. Még mindig. Mikor lesz már szeptember? És holnap családi pofavizit *felvágja az ereit egy zongoralábbal*