Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-29 17:16:27
(#39399) MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-29 02:08:12
(#39398) Szépjóestét!
Valaki tudna nekem készíteni egy Kaptár 2-ős aláírást, plíz! Ha igen írj erre a hsz-ra vissza. Thanks!
Szép időnk volt ma. Kicsit borult volt, de legalább amikor Debrecenben voltam nem esett, de azért lehűlt, hála (a Halál)Isten(ek)nek!
Megnéztük a Fekete Villámot, nagyon tetszett. Akit érdekel annak ott a gogül.
Viszont most köhögök. Aztán ha egyszer köhögök, akkor egy olyan tíz percig folyton, szörnyű.
Valaki tudna nekem készíteni egy Kaptár 2-ős aláírást, plíz! Ha igen írj erre a hsz-ra vissza. Thanks!
Szép időnk volt ma. Kicsit borult volt, de legalább amikor Debrecenben voltam nem esett, de azért lehűlt, hála (a Halál)Isten(ek)nek!
Megnéztük a Fekete Villámot, nagyon tetszett. Akit érdekel annak ott a gogül.
Viszont most köhögök. Aztán ha egyszer köhögök, akkor egy olyan tíz percig folyton, szörnyű.
,,Hitler fején ugrálok!"
Korán van ahhoz, nem gondolod?
Neked x fejed van, és x nagyobb mint 1, vagy hogy van ez?
Neked x fejed van, és x nagyobb mint 1, vagy hogy van ez?
beküldve: 2010-07-28 23:40:13
(#39396) Hallottatok már a Wolverine animéről szerintem nagyon jó lesz itt van a trailer:[Link]
Na ennyit mára én megyek szunyálni.Csáó egyfejűek!
Na ennyit mára én megyek szunyálni.Csáó egyfejűek!
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Ha állja a postaköltséget, nem olyan rossz ár, szerintem De csendben maradok.
Amúgy Con. Nem hiszem, hogy ősszel megismertek....
Amúgy Con. Nem hiszem, hogy ősszel megismertek....
hmm... mondjuk 1200-ért. megfelel?
óóó Giljee drága minden elismerésem a tiéd de most komolyan ki akarsz forgatni a vagyonomból?
hmm... mondjuk 1200-ért. megfelel?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-28 23:27:47
beküldve: 2010-07-28 23:18:56
(#39391) A conos témára visszatérve én nem hiszem hogy megyek egyikre is de a ha a társaság összegyűlik akkor nem hagyom ki
Ja és Gilje mennyiért adod a Káosz kapuit?(bocs az OFF-ért )
Ja és Gilje mennyiért adod a Káosz kapuit?(bocs az OFF-ért )
Szerk: Csodabogár 2010-07-28 23:19:17
rácalmás eléggé falu?XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
pesten
Bazz, mindenki Pesten lakik? És hol vannak a Heves megyei, vidéke parasztfórumosok? Nemigazság!!!
szeptembertől énis. majd sort keríthetünk rá:)
sajna nem de szívsen megtanulnék egyszer
beopsedtünk
beopsedtünk
Szeretnéd hogy megtanítsalak?Bár minden attól függ hogy hol laksz. ( én pesten )
Be OP-sedtünk. elterjedtünk. elfertőztünk! elhajlottam. megkergülök...
Énsenemtudok. De annyira nem, hogy csak halvány, elmosódott képeim vannak, hogy tulajdonképpen mi is az
Higymitcsináltunk?
Higymitcsináltunk?