Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-30 21:55:55
(#39429) jaaa úgy könnyű
egyébként a Káosz kapui mangádat nem akarod valamelyik mangámra elcserélni? csak írd meg hogy melyek érdekelnek
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-30 21:57:06
Az nem ingyen van te rókaképű!
Hana Yori.. bakker! van szíved? Az is jó....
Hana Yori.. bakker! van szíved? Az is jó....
MIANEVED?!
elcserélek két Hana Yori Dango kötetet 2 OP-re^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-30 21:53:34
(#39426) Gilje azt meg hogy csináltad?
Hajrá One Piece manga!
és erre én csak annyit mondok, hogy kapok 2 kötetet, so-so ingyen...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Gondoltam én, hogy valami nagyot alakítottak. Csak az válthat ki ilyet belőletek, akik egyébként is érdekes - maradjunk ennyiben - dolgokat produkálnak
Ééééhejhó, itt egy Yaven, la!
Ééééhejhó, itt egy Yaven, la!
beküldve: 2010-07-30 21:43:10
(#39423) Hej Yaven de rég voltál.Időközben én is fan lettem úgyhogy már elengedhetetlen hogy belenézz a One Piecebe.
Remélem a Strong Worldöt láttátok már...
Láttam
Az államat azóta sem találom. Tetszett nagyon.
nembaj Yaven, neked szerintem nem jönne be.
MerchioR: Egy ideje lapozgatom az új manga fejezeteket, és büntet... Alig várom, h animében is legyen...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-30 21:42:36
Onemanga meg megszűnik. Ezdekár.
Nem csak a Onemanga szűnik meg, a többi mangaolvasós oldalról is leveszik a mangák nagyját (értsd; a jókat). Ez annyira....arrgh ...pedig én tényleg vettem eddig is a mangákat, de mostantól honnan tudom, hogy valamit érdemes-e elolvasni? Legalább az első kötet tartalmát fennhagyhatnák, meg azokat a fejezeteket, amik még nem jelentek meg könyvben.
(És OMG, hogy fogom én feleleveníteni a VK előző fejezeteinek tartalmát? Mindjárt sírok. )
Látom még mindig tart a One Piece fanság. Én meg még mindig nem bírtam magam rávenni, hogy belenézzek.
Remélem a Strong Worldöt láttátok már...
Cink lenne, ha ennyi hc One Piece fan mellett én néztem volna meg először.
Cink lenne, ha ennyi hc One Piece fan mellett én néztem volna meg először.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Igen, legszívesebben ilyesmit írtam volna én is.
Hajrá One Piece manga!
Hajrá One Piece manga!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-30 21:23:55
olyan GYÖNYÖRŰSÉGES, SZÉPSÉGESSÉGES... annyira lávláv és hóbelebanc.... vrinnnnnnnnnnyáúúúúúúúú úúúúú!!!!!!!! 8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDD
beküldve: 2010-07-30 19:26:24
(#39416) ÓÓóó, jeee. Zenéltünk. Hárman. Valamilyen érthetetlen módon, senki nem tudja miért, de a negyedik ember az Istennek hála, most sem ért rá. Már megszoktuk, ez van. Sprite. De így is jó volt. Néhány óra alatt összedobtuk az első zenénket. Nem lett rossz. Nem jó, de nem olyan bitangpusztulatosanszar. Úgyhogy jó lesz ez, innen már csak előre. A végén még komolyan fogom gondolni
Új Blícs fejezet: lolwut? Komolyan?
jaja, nem volt semmi...
Bár nem mintha nem tudtuk volna, h vmi ilyesmi lesz.
Bár személy szerint a One Piece heti fejezete jobban sokkolt, még most sem tudom hol vagyok :)
MIANEVED?!