Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-31 19:09:27
(#39458) Jesszusom, mennyi 1 písz.... én meg nem merem elkezdeni nézni se, mert olyan hosszú.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-31 19:06:41
(#39457) Halihó!
Észrevettem egy dolgot az oldallal kapcsolatban. Amikor feltöltök egy képet és aztán elkattintok akárhova, a kép ronda, pixeles lesz. Nem tudja valaki, hogy miért?
Észrevettem egy dolgot az oldallal kapcsolatban. Amikor feltöltök egy képet és aztán elkattintok akárhova, a kép ronda, pixeles lesz. Nem tudja valaki, hogy miért?
,,Hitler fején ugrálok!"
Nanee, az nem létezik. Olyan a világon nincs. Hogy neked ne jönne be a Ván Písz bármije, az teljességgel lehetetlen. Nahde mostmár kíváncsivá tettél Mi volt az?
Furcsán is néztem volna rád, ha nem tetszik valami, ami Ván Písz.
Van olyan.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-31 16:16:31
(#39453) Ez annyira fülbemászó zene :3
One Piece 13. Opening
Természetesen OP, spoiler van benne...
Nem csak a Bleach kapott új és JÓ openinget
Oda meg vissza vagyok érte.
One Piece 13. Opening
Természetesen OP, spoiler van benne...
Nem csak a Bleach kapott új és JÓ openinget
Oda meg vissza vagyok érte.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-31 16:18:17
Nálunk a fiúk állandóan menőztek/próbáltak menőzni.
Hátjó, ha az osztályomat veszem alapul, ott is az a népszerű, aki nagyképű, síkhülye, nagyobb a pofája, mint amit elbír, és leszarja, hogy 6 egyessel megy haza. De aki még szeretné valamire vinni az életben, az egy senki. Lássuk be, ez az iskola törvénye. Aki normális, kiközösítik, egyedül marad, de megtanul élni, a saját lábán megállni. Aki a faszagyerek, meg most tényleg az, de később szar világ lesz rá.
De szép ezt így nyugodtan leírni. Átélni nem ilyen egyszerű, a francba már.
Forma 1-et nézi valaki?
Vettel bátyánk új pályacsúcsot állított fel
beküldve: 2010-07-31 12:03:27
(#39451) Nálunk a négy kisérőtanárból senki sem szólt be nekünk pedig előttük ittunk cigiztünk és vizipipáztunk mondjuk én csak ittam egy kicsit .Ja és a haverom vett a boltba egy 2literes petpalackos vörösbort 300-ért.És meg is itta
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-31 12:04:45
beküldve: 2010-07-31 05:41:13
(#39450) Már kipróbáltam úgy két éve. Somával fogadtam hogy meg tudom enni. És tényleg. Azóta meg nem nagyon láttam. De köszönöm az aggódást.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
a mesesajtot ne próbáld ki hozzá mert nem venném a lelkemre ha elcsapnád a pocid ogárkám
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-31 00:38:24
(#39447) Az erdei iskolákról szép emlékeim vannak. Kedvencem az volt amikor egy 3m átmérőjű máglyát csináltunk. Olyan sámántáncot leadtunk hogy még aznap vörös riasztást adott ki az OMSZ és beázott a tető.
Nyár: Megpróbáltam leégni de nigger lettem. Naptejben fogok aludni. Esni nem estem, és most a szúnyogok is hagytak. Viszont a böglyök megtámadtak.
A mesekeksz finom.
Nyár: Megpróbáltam leégni de nigger lettem. Naptejben fogok aludni. Esni nem estem, és most a szúnyogok is hagytak. Viszont a böglyök megtámadtak.
A mesekeksz finom.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-31 00:39:01
tenni ellene
Nem mintha előnyére vállna bárkinek is. Mivel a gyerekek ugye teljesen a tanárra vannak bízva, nem tesz jót a karrierének, ha a felügyelete alatt rosszalkodnak. Ha esetleg visszapofáznak a kölkök és felidegesítik a nénitbácsit, az se tesz jót senkinek. Ha a tanár felidegesíti magát az ügyön és ordítozik, vagy pofont oszt, anyuciapuci kénytelen lesz megvédeni a gyermekét.Szerencsére nálunk a kísérő tanár segített elrejteni a piát, amikor az Ofő szagot fogott.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-31 00:21:16
éljenek a spoilerek^^
a szúnyogcsípés piha. de a bögöly!
a szúnyogcsípés piha. de a bögöly!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\