Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-31 19:09:27
(#39458) Jesszusom, mennyi 1 písz.... én meg nem merem elkezdeni nézni se, mert olyan hosszú.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-31 19:06:41
(#39457) Halihó!
Észrevettem egy dolgot az oldallal kapcsolatban. Amikor feltöltök egy képet és aztán elkattintok akárhova, a kép ronda, pixeles lesz. Nem tudja valaki, hogy miért?
Észrevettem egy dolgot az oldallal kapcsolatban. Amikor feltöltök egy képet és aztán elkattintok akárhova, a kép ronda, pixeles lesz. Nem tudja valaki, hogy miért?
,,Hitler fején ugrálok!"
Nanee, az nem létezik. Olyan a világon nincs. Hogy neked ne jönne be a Ván Písz bármije, az teljességgel lehetetlen. Nahde mostmár kíváncsivá tettél
Mi volt az?
Mi volt az?Furcsán is néztem volna rád, ha nem tetszik valami, ami Ván Písz.
Van olyan.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-31 16:16:31
(#39453) Ez annyira fülbemászó zene :3
One Piece 13. Opening
Természetesen OP, spoiler van benne...
Nem csak a Bleach kapott új és JÓ openinget
Oda meg vissza vagyok érte.
One Piece 13. Opening
Természetesen OP, spoiler van benne...
Nem csak a Bleach kapott új és JÓ openinget
Oda meg vissza vagyok érte.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-07-31 16:18:17
Nálunk a fiúk állandóan menőztek/próbáltak menőzni.
Hátjó, ha az osztályomat veszem alapul, ott is az a népszerű, aki nagyképű, síkhülye, nagyobb a pofája, mint amit elbír, és leszarja, hogy 6 egyessel megy haza. De aki még szeretné valamire vinni az életben, az egy senki. Lássuk be, ez az iskola törvénye. Aki normális, kiközösítik, egyedül marad, de megtanul élni, a saját lábán megállni. Aki a faszagyerek, meg most tényleg az, de később szar világ lesz rá.
De szép ezt így nyugodtan leírni. Átélni nem ilyen egyszerű, a francba már.
Forma 1-et nézi valaki?
Vettel bátyánk új pályacsúcsot állított fel
beküldve: 2010-07-31 12:03:27
(#39451) Nálunk a négy kisérőtanárból senki sem szólt be nekünk pedig előttük ittunk cigiztünk és vizipipáztunk mondjuk én csak ittam egy kicsit
.Ja és a haverom vett a boltba egy 2literes petpalackos vörösbort 300-ért.És meg is itta
.Ja és a haverom vett a boltba egy 2literes petpalackos vörösbort 300-ért.És meg is itta
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-31 12:04:45
beküldve: 2010-07-31 05:41:13
(#39450) Már kipróbáltam úgy két éve. Somával fogadtam hogy meg tudom enni. És tényleg. Azóta meg nem nagyon láttam. De köszönöm az aggódást.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
a mesesajtot ne próbáld ki hozzá mert nem venném a lelkemre ha elcsapnád a pocid ogárkám
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-31 00:38:24
(#39447) Az erdei iskolákról szép emlékeim vannak. Kedvencem az volt amikor egy 3m átmérőjű máglyát csináltunk. Olyan sámántáncot leadtunk hogy még aznap vörös riasztást adott ki az OMSZ és beázott a tető.
Nyár: Megpróbáltam leégni de nigger lettem. Naptejben fogok aludni. Esni nem estem, és most a szúnyogok is hagytak. Viszont a böglyök megtámadtak.
A mesekeksz finom.
Nyár: Megpróbáltam leégni de nigger lettem. Naptejben fogok aludni. Esni nem estem, és most a szúnyogok is hagytak. Viszont a böglyök megtámadtak.
A mesekeksz finom.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-07-31 00:39:01
tenni ellene
Nem mintha előnyére vállna bárkinek is. Mivel a gyerekek ugye teljesen a tanárra vannak bízva, nem tesz jót a karrierének, ha a felügyelete alatt rosszalkodnak. Ha esetleg visszapofáznak a kölkök és felidegesítik a nénitbácsit, az se tesz jót senkinek. Ha a tanár felidegesíti magát az ügyön és ordítozik, vagy pofont oszt, anyuciapuci kénytelen lesz megvédeni a gyermekét.Szerencsére nálunk a kísérő tanár segített elrejteni a piát, amikor az Ofő szagot fogott.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-31 00:21:16
éljenek a spoilerek^^
a szúnyogcsípés piha. de a bögöly!
a szúnyogcsípés piha. de a bögöly!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\