Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
MeRcI
Elnézem, én is nevettem rajta, szóval mindegy. Neked megengedem
Amúgy az 5. már XBox360-on is létezik, én azon játszottam, bár nem nagyon nyűgözött, bár furcsamód elég sokat játszottam vele, pedig nem vagyok egy nagy horrorfan. Inkább valami sima FPS-t tolok: A.o.T 1-2, C.o.D. Meg ugye a hent is megy. D.M.C, Bayonetta
Naszóval R.E.5. A késhasználattól felforrt az agyvizem, hogy nem tudok vele mozogni... Na meg a Wesker alaktól, hogy nem lehetett megnyúvasztani....
A Resident Evil alapvetően egy játéksorozat. A hulladék filmek csak később készültek.
A játéksorozatot ismerem, de egyszer ha írtam, hogy megnézem DVD-n akkor nem játszok a játékkal (amúgy nincs is PS2-őm). A filmeket meg ne fikázd, igenis nagyon jók lettek!
MeRcI: ( bocs) van ám, csak az első nem lett az igazi.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-27 19:15:56
De, elolvastam a többit is, sőt, egy-két mondatot a link-ből is, de azok nem ütköznek olyan megpróbáltatásokba, mint a "Sikai" értelmezése
Van Resident Evil film? Ez nekem új...
Van Resident Evil film? Ez nekem új...
A Resident Evil alapvetően egy játéksorozat. A hulladék filmek csak később készültek.
Az 5. nagy jó volt egyébként, jóbarátommal anno egy este alatt játszottuk végig.
Az 5. nagy jó volt egyébként, jóbarátommal anno egy este alatt játszottuk végig.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Jaj! XD Egyébként abból a hsz-ból csak a Shikai szó tűnt fel vagy mi?
Egyébként: Resident Evil 5? Olyan van? Hiszen még negyedik film sincs! Szeptember 10-én lesz mozikban!
Egyébként: Resident Evil 5? Olyan van? Hiszen még negyedik film sincs! Szeptember 10-én lesz mozikban!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-27 18:34:13
Olvasom: Shikai? Az meg mi a fene??? Shikai... Shikai.... Shikai... Jaaaaaaaa, Shikáj!!!! Oké, megvan, felfogtam.
Ez csak shikai. De mindegy.
Szóval a kristálygomba tartalmaz egészséges cuccokat, jobb alvás, jobb közérzet, jobb immunrendszer. Meg egy [Link].
Én most megyek Resident Evil 3-at, bye-bye!
Szóval a kristálygomba tartalmaz egészséges cuccokat, jobb alvás, jobb közérzet, jobb immunrendszer. Meg egy [Link].
Én most megyek Resident Evil 3-at, bye-bye!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-27 17:15:52
finom volt.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy én a hidegben is extraextra hideg piát döntök magamba
kristálygombám
Na és az mi a halálistenlélekölőkardjabank aiszinten?
Szerk: Merchior 2010-07-27 17:12:43
Ma én is szörpöt ittam, szamócásat.
Csak nekem nincs szörpöm? Miket beszélek? Van kristálygombám!
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem, ásványvíz volt szóda helyett, a jégkockát meg kispóroltam belőle. De így is finom volt.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Resident Evil 3
Csak az 5-höz volt szerencsém. Állítólag a végén tartok, de nem bírtam vele, meg elég is volt belőle.
Kid: De a hűtőből vetted a szódát, utána meg jégkockát tettél bele kettő?
Nem, még csak póló, rövid gatya van rajtam de még így sincs melegem
Szerk: Kid 2010-07-27 17:02:36
Ez egyértelműen jó az ősz, időjárás szempontjából, de itt errefelé hideg van, már köhögök és hapcizok is.
Azt hiszem, Soul Eater helyett most Resident Evil 3 lesz. Egy fél óra múlva nyomatom is DVD lejátszón(, úgyhogy, bye)!
szerk.: na még is maradok, addig úgyse tudok semmit csinálni.
Azt hiszem, Soul Eater helyett most Resident Evil 3 lesz. Egy fél óra múlva nyomatom is DVD lejátszón(, úgyhogy, bye)!
szerk.: na még is maradok, addig úgyse tudok semmit csinálni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-07-27 17:05:12
Béleltbakancs, síkabát?
Én egész nap jégkockával megspékelt szörpöt ittam
Én egész nap jégkockával megspékelt szörpöt ittam
Kivéve reggel, de az nem kell tudnia senkinek
beküldve: 2010-07-27 16:55:32
(#39355) Én annyira fázom, hogy csak na, felkaptam magamra a melegebb ruhákat mert már nem nagyon bírom ezt az időt.
Ma szerelték fel a polcomat a szobámba, oda pakolgatom a mangáimat.^^
Ma szerelték fel a polcomat a szobámba, oda pakolgatom a mangáimat.^^