Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-07-22 19:56:49
(#39279) Ha dz uszikál a hungaríze tengerben akkor már értem hova tűnt dragda
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
július 29 után partner vagyok minden fasságra. addig szabadságon vagyok mert fájok a világnak. de tényleg.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
ugyen, amíg van nekem ddddzzz meg ez a fórum addig nem
télleg, újabb egonövelést, akarom mondani össznépi trollkodást mikorra terveztek? most jó lenne úgy, hogy én is látom, nem pedig akkor, amikor hirtelen mindenki bekussol. bissssztos ez volt a baj az előzővel, emiatt nem volt elég sikeres.
Ejj, hát nincs nekem jobb dolgom?
télleg, újabb egonövelést, akarom mondani össznépi trollkodást mikorra terveztek? most jó lenne úgy, hogy én is látom, nem pedig akkor, amikor hirtelen mindenki bekussol. bissssztos ez volt a baj az előzővel, emiatt nem volt elég sikeres.
Ejj, hát nincs nekem jobb dolgom?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Remélem nem.
Ne vágd fel az ereidet.
Ne vágd fel az ereidet.
Dz a balatonon van. Asszem. Ha érdekel.
És megdöglik ott?
dz ne halj meg. te vagy az ok amiért még élek és nem vágtam fel az ereim. én. az emós.
életjeleeeet!! DD:
Még mindig irigyellek a kakóscsiga miatt.
Hanon: A Drifters jó. Szeressük. Megtaláltam Easy-t.
Nagyon helyes.
Még mindig van kakaóscsigám
de hol vagy ddddzzz te kis szerencsétlen? te életem értelme?
komolyan kezdek aggódni.
Ez most fájt. De tényleg.
Úgy gondoltam jó lesz zenét hallgatva elaludni. Arra nem gondoltam hogy ráfekszem a hangerő növelő gombra hét óra körül. Sokkoló élményben volt részem. És fáj a fülem.
Kérdés: miért tart nekem egy teljes óráig hogy megírjak egy teljesen semmitmondó hozzászólást?
Viszont csudajó lenne új stílust kitalálni.
Úgy gondoltam jó lesz zenét hallgatva elaludni. Arra nem gondoltam hogy ráfekszem a hangerő növelő gombra hét óra körül. Sokkoló élményben volt részem. És fáj a fülem.
Kérdés: miért tart nekem egy teljes óráig hogy megírjak egy teljesen semmitmondó hozzászólást?
Belém fáradt a világ. Kivételesen mangát fogok olvasni. A Drifters-t már elkezdtem. Csodás. És belenyúltam egy kaktuszba.
Szinte minden megnyílvánulásod büszkeséggel tölt el.
Ez nagy! Most néztem meg, nekem is kiadta. Valaki szellemes kedvében volt. De sztem simán maradhat: Ha már van kalóz angol nyelv is rajta XD
nem értem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hö???XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-21 21:51:31
(#39267)
Szerk: SötétOldal 2010-07-21 21:54:05
csodálatosgyönyörűgiljeiszti kusXD
és ha jól látom ez egy Rainbow Dash-típus, amilyet már Eonok óta akarokXD
és ha jól látom ez egy Rainbow Dash-típus, amilyet már Eonok óta akarokXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-21 21:38:36
nekem nem engedi a drága gépem...:/
Szolgálok neked 3 képpel. Elég lesz...
MIANEVED?!