Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
beküldve: 2007-08-14 14:11:10
(#91) beküldve: 2007-08-13 20:37:19
(#89) ajnye...ijen családról még nem hallottam...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-08-13 20:37:32
beküldve: 2007-08-13 17:54:33
(#88) Huhh visszatérve a Trónok Harcára xD Jó kis játékmenet...Érdekes...És nagy ritkaság: anyám jobb benne mint én xD Ilyen az, ha az egész család igazi TCG/CCG mániás
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nem említettem, hogy rossz lenne a Magic rendszere, csak meguntam. Nem kötött le eléggé. Van ilyen.
beküldve: 2007-08-12 22:41:44
(#86) hááát igaz h vannak érdekes újítások, de a nagyon durva dolgokat betiltják versenyeken
ijen volt például az affinity.
fél évig lehetett versenyezni affinitys paklival, de utána már nem mer túl erős volt...
szal sztem a rencer az ijen kisebb "malőröktől" még jól működik
ijen volt például az affinity.
fél évig lehetett versenyezni affinitys paklival, de utána már nem mer túl erős volt...
szal sztem a rencer az ijen kisebb "malőröktől" még jól működik
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-12 13:55:48
(#84) hááát nemtom...sztem nagyon sokaknak már a Magic is túlságosan összetett...
és sztem a Magicben is ugyanúgy lehecc stratéga, nemtom mennyit jáccottál vele, de ha már régebben abbahagytad akkor 1 csomó újítás, új képességek, pakliötletek, kombók jöttek be amejektől ugyan a játék összetettebb lett de 1 kicsit bonyolultabb is...
igaz ezt nem vettem észre én
+a Magicnek (sztem) igencsak jól felépített világa, története van
amit a játékosok többsége nem ismer de sztem nagyon jó.
itt meg is ragadnám a pillanatot és reklámoznám 1 kicsit a Magic- regényeket mert bizony ijenek is vannak, és sztem igen jóra sikerültek
cs
és sztem a Magicben is ugyanúgy lehecc stratéga, nemtom mennyit jáccottál vele, de ha már régebben abbahagytad akkor 1 csomó újítás, új képességek, pakliötletek, kombók jöttek be amejektől ugyan a játék összetettebb lett de 1 kicsit bonyolultabb is...
igaz ezt nem vettem észre én
+a Magicnek (sztem) igencsak jól felépített világa, története van
amit a játékosok többsége nem ismer de sztem nagyon jó.
itt meg is ragadnám a pillanatot és reklámoznám 1 kicsit a Magic- regényeket mert bizony ijenek is vannak, és sztem igen jóra sikerültek
cs
beküldve: 2007-08-12 12:24:56
(#83) Szerintem az összetettebb játékokban jobban el lehet mélyülni és éppen ezért hosszú távon nagyobb élményt nyújt.
beküldve: 2007-08-12 11:42:57
(#82) Üdv!
A Trónok harca tényleg nem az egyszerűbb kártyajátékok közé tartozik. Viszont amikor megjelent Magyarországon, akkor már a Legend of the Five Rings kártyások táborába tartoztam egy ideje (most is játszom még), csak ezért nem kezdtem el. Nemes1s-hez hasonlóan én is "stratéga" vagyok, nem szeretem a túl egyszerű TCG/CCG-ket. Nem véletlen, hogy annak idején a MECCG-vel (Middle Earth CCG) játszottam, amíg meg nem szűnt a kiadója, az ICE. (Pontosabban felvásárolta a Wizards, és megszüntette a MECCG-t.) Az a játék nagyon jól visszaadta a középföldi hangulatot, függetlenül attól, hogy melyik oldallal játszottál
A Trónok harca tényleg nem az egyszerűbb kártyajátékok közé tartozik. Viszont amikor megjelent Magyarországon, akkor már a Legend of the Five Rings kártyások táborába tartoztam egy ideje (most is játszom még), csak ezért nem kezdtem el. Nemes1s-hez hasonlóan én is "stratéga" vagyok, nem szeretem a túl egyszerű TCG/CCG-ket. Nem véletlen, hogy annak idején a MECCG-vel (Middle Earth CCG) játszottam, amíg meg nem szűnt a kiadója, az ICE. (Pontosabban felvásárolta a Wizards, és megszüntette a MECCG-t.) Az a játék nagyon jól visszaadta a középföldi hangulatot, függetlenül attól, hogy melyik oldallal játszottál
A Hatalom Kártyáiban nem volt meg a feeling. Nekem nem jött be. Mondjuk szerintem nem annyira összetett.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-12 00:10:45
Még csak pár éves és nálunk még friss. Még meg van rá az esély, hogy népszerű legyen. Én mondjuk inkább stratéga vagyok, szóval nálam fölényes győzelmet aratott a TCG-k között. A Magic-ben nincs ennyi lehetőség, a YGO-ban meg aztán végképp nem,hiszen alapjaiban engem a Magic leegyszerűsített változatára emlékeztetett néha. Ettől függetlenül az itt felsoroltak mindegyike jó TCG.
Mondjuk, hogy népszerű. A Trónok Harca sokkal összetettebb. Többet lehet stratégiázni.
Én speciel nem igazán szeretem, ha túl összetett egy játék. Például Hatalom Kártyáiból tele van két albumom kártyával, mégse játszok velük, mert olyan bonyolult, hogy akkor már inkább Lenin patriciotizmusa angolul...
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
Mondjuk, hogy népszerű. A Trónok Harca sokkal összetettebb. Többet lehet stratégiázni.
talán pont amiatt h ijen összetett nem lett ojan népszerű...
pedig ez is megy már 1 ideje szal volt rá lehetőség h népszerű legyen
beküldve: 2007-08-11 14:47:06
(#77) Trónok Harca ? Nemrég bementem a közeli Fantasy boltba, és a kezembe nyomták a promó paklit.( Ingyen!!!!!!! ) Köpnyi-nyelni nem tudtam xD a grafikája nagyon ott van !!!!!! És maga a történet is kira :P Nekem bejött
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)