Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
beküldve: 2007-08-18 23:20:53
(#121) na én meg azt nem találom túl eredetinek...a 2 fényévekkel jobb sztem...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-18 22:38:41
(#120) A régi játékmenetet ma már sok játékban is megtalálhatod szebben és jobban. Igaz viszont, hogy az RPG-knél a grafika másodlagos. A Bard's Tale viszont nem tartozik a hardcore RPG-k közé. Arra ott vannak a már az előbb felsoroltak. Ja és a Ghotic 3. Az még egész jó.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-18 22:40:12
beküldve: 2007-08-18 22:31:58
(#119) sztem meg nagyon is egyedi...
mér van az h mindenkinek csak a grafika meg a kinézet a fontos...hát ez a halálom...
és arra nem gondoltál h 1 régi, jól bevált játékmenetet iktatnak be a játékba?
mér van az h mindenkinek csak a grafika meg a kinézet a fontos...hát ez a halálom...
és arra nem gondoltál h 1 régi, jól bevált játékmenetet iktatnak be a játékba?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-08-18 22:33:12
A gond az, hogy nincs mit értékelni. A poénok elmennek, a játékmenetben nincs új és grafikailag a szintet alulról közelíti meg. Szóval semmi egyedi.
beküldve: 2007-08-18 22:03:58
(#117) de bizony az újra gondolok
de látom h te nem tudod értékelni...
de látom h te nem tudod értékelni...
Remélem te a régebbi Bard's Tale-re gondolsz. Az új változat eléggé felejthető.
beküldve: 2007-08-18 19:10:56
(#115) a newerwinter télleg kjó+ az oblivion is...
de ojan játékot mondok ami mind1iknél jobb...
The Bard's Tale...nemtom ismeri e valaki, de ez eszméletlen nagy játék...
ja amúgy ez nem tcg fórum?
de ojan játékot mondok ami mind1iknél jobb...
The Bard's Tale...nemtom ismeri e valaki, de ez eszméletlen nagy játék...
ja amúgy ez nem tcg fórum?
beküldve: 2007-08-18 19:05:21
(#114) Ami nagyon ott van szerepjáték szerintem az a Newerwinter Night's 1-2. Viszont nekem a mostani kedvenc az az OVERLORD
Time to enter The World with no Future.....
Rádobni Bloodmoon Exp és máris lehet nyomulni a Vámpír Vérfarkassal ami brutal attribute-okat adott a karakternek!
Én nem folyamodtam ilyen eszközökhöz. Elvesz a játékélményből. Egyébként pedig a legnehezebb fokozaton már iszonyatosan vértizzadós a játékmenet. Az MHF-hez pedig kéne PSP.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-18 17:25:54
Oblivionnak több hibája is volt mint az elődjének ami nagyon szurta a szemem :/ Morrowindben ugya vannak Vámpírok. Rádobni Bloodmoon Exp és máris lehet nyomulni a Vámpír Vérfarkassal ami brutal attribute-okat adott a karakternek!
Manapság egy RPG-t nyomok azt is psp-n. Monster Hunter Freedom! Bitang jó cucc csak durvásul nehéz néhol. Jó kis Epic sárkányvadászatok...
Manapság egy RPG-t nyomok azt is psp-n. Monster Hunter Freedom! Bitang jó cucc csak durvásul nehéz néhol. Jó kis Epic sárkányvadászatok...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-08-18 17:20:36
A Diablo szép volt, jó volt, de már kicsit öreg. Inkább megvárom a Hellgate: Londont.
Inkább Elder ScrollsIV: Oblivion+Knights of the Nine+Shivering Isles. Összeszámoltam, kb. 300 órát játszottam az alapjátékkal(szal el lehet vele lenni) és szerintem a harcrendszer sokkal jobb mint a Morrowindben.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-18 17:10:35
beküldve: 2007-08-18 17:02:10
(#109) És....Fönt van valaki a battle.net-en? xD
Amióta tart a Diabló-szezon, én nyomatom xD Apával hálóban játszunk, magyarul egyik szobából a másikba kiabálunk át xD
Nekem azért tetszik, mert olyan egyszerű. Mondjuk a LoD-dal bejött 1-2 újítás, de nem árt kipróbálni 1-2 vicces kis mod-ot. Jól leköti az embert xD Szerintem poén. A Lineage-gel mondjuk nem versenyzik a grafikája...Heh, azzal is játszom xD És tényleg... hogy álltok a Lineage-gel ?
Amióta tart a Diabló-szezon, én nyomatom xD Apával hálóban játszunk, magyarul egyik szobából a másikba kiabálunk át xD
Nekem azért tetszik, mert olyan egyszerű. Mondjuk a LoD-dal bejött 1-2 újítás, de nem árt kipróbálni 1-2 vicces kis mod-ot. Jól leköti az embert xD Szerintem poén. A Lineage-gel mondjuk nem versenyzik a grafikája...Heh, azzal is játszom xD És tényleg... hogy álltok a Lineage-gel ?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Akkor inkább Elder Scrolls III - Morrowind + Tribunal + Bloodmoon = EPIC GAME
Oblivion csak tájban mutat újat de azon kivül jóval gyengébb mint a 3. rész. Morrowindet mire végigviszed...
Oblivion csak tájban mutat újat de azon kivül jóval gyengébb mint a 3. rész. Morrowindet mire végigviszed...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-18 16:54:08
(#107) De ha már igazi szerepjáték, akkor The Elder Scrolls IV:Oblivion És igaz, igaz a Dialo tényleg hack n' slash gomen a rossz megfogalmazásért. ^_^
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-18 16:56:41