Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
beküldve: 2007-08-20 22:12:40
(#136) Mindkettőt kipróbáltam, de a freedomosok jobbak. A végén persze nem freedomos exo-skeletont találtam.
beküldve: 2007-08-20 22:10:34
(#135) Ja csak. Nekem nagyon bejött cvsak az zavart egy kcsit hogy volt amikor a küldetéstadó embert kinyírták. És az volt a durva hogy egy 3 órás tűzharc legvégén. Na akkor hajítottam majdnem ki a gépet az ablakon. Te kikkel cimboráltál?
Duty or Freedom?
Duty or Freedom?
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-08-20 22:07:47
(#134) Persze, hogy tudom, bár az nekem nem tetszett annyira. A végén kell jól dönteni, meg meg kell találni a kódolt ajtót, amihez a dekódert találtad Csernobilban.
A Kapzsiság. Marha sok pénzem volt a végére. Mesterlövészként nem kellett sokat költenem.
Tök jó volt, a végén megőrült a karaktertem, aztán meghalt.
Haveromnak a sértehetetlenség lett a vége.
Szoborrá változott. A Duty frakcióval volt nagyon jóban
Az tudod gondolom hogy hogy lehet előhozni a teljesen happy befejezést.Time to enter The World with no Future.....
A Kapzsiság. Marha sok pénzem volt a végére. Mesterlövészként nem kellett sokat költenem.
Tök jó volt, a végén megőrült a karaktertem, aztán meghalt.
Nagyon ott van a Cseronbil hangulat és a 8 féle befejezés. Már mindent megtaláltam, kimaxoltam, szóval ha elakadsz benne, akkor szólj.
Ok. Neked melyik befejezés volt eslőnek a 8 közül?
Nagyon ott van a Cseronbil hangulat és a 8 féle befejezés. Már mindent megtaláltam, kimaxoltam, szóval ha elakadsz benne, akkor szólj.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-20 21:50:25
Igazából még sokat lehetne beszélni a TCG-ről. Pakliösszeállítások, versenyek, stb. A játékokra visszatérve a mostani kedvencem a S.T.A.L.K.E.R. Van valaki, aki kipróbálta?
Ja! Tök király!!!!!! Most kell hogy mennyek Red Forestbe! Nekem nagyon bejön. Főleg a parázós laboros részek. Tök jól meg van csinálva hogy semmit se látni és egyszercsak felbukkan 5db mutáns pont az orrod előtt
beküldve: 2007-08-20 21:31:42
(#128) Igazából még sokat lehetne beszélni a TCG-ről. Pakliösszeállítások, versenyek, stb. A játékokra visszatérve a mostani kedvencem a S.T.A.L.K.E.R. Van valaki, aki kipróbálta?
beküldve: 2007-08-20 16:11:15
(#127) Bard's tale? Ismerős ( Bocsika a fáziskésésért xD ) Neverwinter is cool szerintem...Most szereztem meg a 2-t magyarul...A grafika nagyon ott van...És...a Lineage? De a Beyond + Divine Divinity is klassz...
Válaszom: Megeshet, hogy tcg-fórum...De úgylátszik, ezt már kifiléztük...Vagy nem ? xD
Tényleg...Disciples 3-mal játszott már valaki?
Válaszom: Megeshet, hogy tcg-fórum...De úgylátszik, ezt már kifiléztük...Vagy nem ? xD
Tényleg...Disciples 3-mal játszott már valaki?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-08-19 00:45:18
(#126) Én inkább a Bioshock-ot várom. Az előzetesek alapján eszméletlenül jó lesz.
Azt hiszem, egy kicsit elkanyarodtunk a topic témájától.
beküldve: 2007-08-19 00:29:22
(#125) Ja. elvileg fél év és itt kijön. Vehetek majd új gépet mert ahogy elnézem a jelenlegi gépemen sehogyan sem fog elfutni
A Falloutnak tényleg jó volt a hangulata. Az a hír járja, hogy készül a 3. rész.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-19 00:19:58
beküldve: 2007-08-19 00:15:34
(#123) Nem tudom kinek mennyit mond a Fallout név. Na ez az a játék ami 0 grafika de nagy játékélmény. 1998 játék de még most is előveszem mert annyira jó a posztapokaliptikus hangulata.
A Ghotic 3 pár javítás után sokkal jobban teljesít, mint a kettő és a látvány is nagyon ott van.