Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
TCG = trading card game . szó szerinti fordításban csere kártya, szerintem biztos találkoztál már vele a mindennapi életben.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy igen szórakoztató dolog.
Vlaki fel tüdná gyújtani az értelem lángját a fejembe, válaszolván arra a kérdésemre, hogy mi ia az a TCG?
TCG = trading card game . szó szerinti fordításban csere kártya, szerintem biztos találkoztál már vele a mindennapi életben. A topic első hozzászólásában egyébként benne van a tcp jelentése és még egy pár hasznos dolog.
beküldve: 2007-09-06 16:59:29
(#164) Vlaki fel tüdná gyújtani az értelem lángját a fejembe, válaszolván arra a kérdésemre, hogy mi ia az a TCG?
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-06 13:46:27
(#162) ittvok...demivel igazából csak a magichez tok házzászólni érdemben...igy 1 kicsit nehéz...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-06 08:53:31
(#161) beküldve: 2007-08-22 16:16:21
(#160) Bocsi, de én még kicsit visszakanyarodnék az RPG-khez. Szerintem a Final Fantasy XII-nél nincs jobb... A sztori, a kidolgozottság, a hangulat, az élmény; és még sorolhatnám!
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
beküldve: 2007-08-22 09:22:20
(#159) Nah, a téma ismét TCG. Érdekelne, hogy van-e itt valaki, aki Trónok Harca TCG-zik és, ha igen, akkor melyik házat favorizálja...
beküldve: 2007-08-20 23:32:23
(#158) beküldve: 2007-08-20 23:30:42
(#157) Egyszer egyik mező dombos részén harcolunk erre rázuhan ellenségre egy vadászgép. Na erre elkezdek szakadniaa röhögéstől. Erre ránk is ránkzuhan egy. Kiderült hogy pont felettünk egy légicsata van és mi voltunk a szenvedő alany
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-08-20 23:28:17
(#156) Nálam olyan is volt, hogy megyek, közben meg rámszóltak, hogy tank van a közelben. Kilépek a következő utcára, elnézek jobbra, aztán szépen elütöttek. Jaa, hogy ez volt a tank.
beküldve: 2007-08-20 23:22:57
(#155) Na velem is volt hasonló. Az utánpótlás láda esett rám. Na akkor aztán olyan röhögés fogott el hogy 2 reswampot is kihagytam
beküldve: 2007-08-20 23:21:03
(#154) Volt olyan, hogy futottam fedezékbe, közben felettem leszedték az ellen helikopterét. Hátranézek, aztán látom, hogy jön felém a roncs, de túl gyors volt és szépen elsodort.
beküldve: 2007-08-20 23:17:24
(#153) Én egyszer azzal hülyültem utászként hogy teleraktam egy tankot C4 el és hátsó utakon elvezettem az ellenfél főbázisa elé. Mázlimra épp akkor nem volt ott senki. Leraktam és visszamentem a saját bázisunkra. Na a következő nagy hullám kellős közepén ott jött a tankom. Na akkor volt nagy rökönyödés amikor felrobbantottam. a társaim csak odacsürtek 2 gránátot és máris -15 ember volt az ellenségnek
Szerk: Kazuma-kun 2007-08-20 23:18:12
beküldve: 2007-08-20 23:14:15
(#152) Látni érdekes dolgokat. Battlefield 2-ben volt olyan, hogy a szakasztársam ment előttem, egy alacsonyabb erkélyen, aztán leugrott full hp-val. Megyek utána, kilépek a párkányra, lenézek , aztán már csak azt látom, ahogy összeesik. Na az nem semmi volt.