Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
beküldve: 2008-05-03 13:19:34
(#226) Csak annyit szeretnék kérdezni (mivel a kiadó honlapján nem sokat találtam róla) hogy HKK-hoz adnak-e még ki új boostereket és rendeznek-e még versenyeket belőle?
Ja és olcsóért vennék pár Túlélők Földjés lapokat /Ősök Városa nem érdekel/
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-28 23:55:53
(#225) Ééés igen!!! *kinyírta a topikot és most büszke*
Pedig azóta a haver is szerzett saját lapokat...
Pedig azóta a haver is szerzett saját lapokat...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-20 10:23:01
(#224) Vááá, eddig még sosem sikerült egy fórum látogatottságát négy hozzászólással megszüntetnem
HKK-zni szokott valaki?
Felvilágosítanád a nem túl jól informáltakat (mint pl. engem)?
HKK = Hatalom Kártyái Kártyajáték
Az első v. második (időben) magyar gyűjtögetős kártyajáték, amely a Túlélők Földje levelezős szerepjáték világán alapul.
[Link]
Ez a kiadó honlapja
Szerk: alister 2008-02-05 00:28:01
HKK-zni szokott valaki?
Felvilágosítanád a nem túl jól informáltakat (mint pl. engem)?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-02-04 18:37:25
beküldve: 2008-02-04 18:20:42
(#221) HKK-zni szokott valaki?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-04 17:37:09
(#220) idetévedhetne már igazán 1 Magices is
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Most Lannister, de van egy Greyjoy, egy Targaryen, meg egy Stark paklim is.
Én is Lannisterrel tolom, de van egy (elég kezdetleges, Mások cselekményes) Targám, és egy (annyira nem) Greyjoyom is, amivel a haverom szokott játszani. Öcsém játszik Starkkal és kétféle Martellel.
beküldve: 2008-02-04 16:22:53
(#218) Most Lannister, de van egy Greyjoy, egy Targaryen, meg egy Stark paklim is.
alister: Gáh végre egy THK-s.
Ó, szintén zenész?
Milyen paklit vagy paklikat használsz?
Nah én lehet megvenném...de csak akkor ha az eredeti YGO TCG-ből való (aztsetom az hogynéz ki ^^")
Tényleg, tudna valaki egy képet betenni egy eredeti YGO TCG lapról?
Full eredeti, a ritka lapokal együtt. :))
alister: Gáh végre egy THK-s.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-02-03 04:25:18
beküldve: 2008-02-03 01:17:20
(#215) Hm, hm, hogy ezt a topikot csak most találtam meg...
Játszottam én sokféle kártyajátékkal: Mítosszal kezdtem még annó, aztán, még mielőtt behalt volna, újítottam a HKK-ra, mert azt többen játszották. Volt egy rövid Magic-es fellángolásom, kábé egy hónapig még Harry Potter-t is játszottam (nem saját lapokból). Hosszú szünet, részben időhiány, részben a HKK számomra nem tetsző irányba fejlődése miatt, majd öcsém rákattant az M*K (Mágus) játékra. Ez is elég hosszan ment/megy (bár már három -négy hónapja nem játszottam).
Amikor a WoW bejött az országba, én is kipróbáltam, de inkább könyvekre költöttem a pénzem (bár összeraktam haver lapjaiból egy elég komoly paklit, és annak egy könnyített változata ott hever még valahol a polcomon).
Most (vagy két és fél hónapja) új játék van, a THK. Na igen, a regények és a társasjáték után a kártya is begyűrűzött az életembe. Most ezzel játszom. Öcsém is játszik. de továbbra is M*K-zik mellette. Haverom szintén, csak ő még az én lapjaiból.
Játszottam én sokféle kártyajátékkal: Mítosszal kezdtem még annó, aztán, még mielőtt behalt volna, újítottam a HKK-ra, mert azt többen játszották. Volt egy rövid Magic-es fellángolásom, kábé egy hónapig még Harry Potter-t is játszottam (nem saját lapokból). Hosszú szünet, részben időhiány, részben a HKK számomra nem tetsző irányba fejlődése miatt, majd öcsém rákattant az M*K (Mágus) játékra. Ez is elég hosszan ment/megy (bár már három -négy hónapja nem játszottam).
Amikor a WoW bejött az országba, én is kipróbáltam, de inkább könyvekre költöttem a pénzem (bár összeraktam haver lapjaiból egy elég komoly paklit, és annak egy könnyített változata ott hever még valahol a polcomon).
Most (vagy két és fél hónapja) új játék van, a THK. Na igen, a regények és a társasjáték után a kártya is begyűrűzött az életembe. Most ezzel játszom. Öcsém is játszik. de továbbra is M*K-zik mellette. Haverom szintén, csak ő még az én lapjaiból.
Van egy rakat YGO lapom, akit érdekel, az írjon egy mailt, albumostól eladom, csak vigye már valaki.XD
Nah én lehet megvenném...de csak akkor ha az eredeti YGO TCG-ből való (aztsetom az hogynéz ki ^^")
Szerk: idk pls delete 2008-02-01 18:21:35
beküldve: 2007-12-15 09:43:57
(#213) Még mindig áll az ajánlat, jó lenne, ha már elkelt volna, szal akciókat is adok.XD
beküldve: 2007-11-21 16:01:44
(#212) Van egy rakat YGO lapom, akit érdekel, az írjon egy mailt, albumostól eladom, csak vigye már valaki.XD