Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
Van ilyen is?
Amúgy mi az a CCG? Mennyiben tér el a TCG-ktől?
Amúgy mi az a CCG? Mennyiben tér el a TCG-ktől?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:35:07
beküldve: 2008-07-12 09:19:15
(#255) Akad kis hazánkban aki játszott már Fullmetal Alchemist, Naruto vagy esetleg Bleach CCG-vel?
Ha igen, akkor milyen, megéri kipróbálni vagy csak a manga/anime sikerét használja ki egy cég profitszerzésre?
Ha igen, akkor milyen, megéri kipróbálni vagy csak a manga/anime sikerét használja ki egy cég profitszerzésre?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-07-11 20:14:26
(#254) Megnyudogtam, hogy eddig nem éltem téves gondolatok között ezen a téren.
A napokban felvetődöt bennem egy elég hülye kérdés. Ha animében TCG kártyával játszanak a szereplők, akkor azt egy TCG népszerűsítésére találták ki, vagy az anime alapján készítették el a kártyákat? Eddig végig abban a hiszemben voltam, hogy a 2. a helyes, de felvetődött bennem a kérdés.
Milyen animere gondolsz? Yu Gi Oh? Dual Masters?
Ha jól tudom, alőbb volt az anime majd már adta is magát a CCG/TCG.
Ebből mindenki profitál az eladói oldalon. Gondolom, az elején ugye az anime alapján jönnek ki a lapok. de nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben a kártyát kiadó cégnek is van beleszólása.
Yu Gi oh tudtommal előbb manga volt, (Sokkal kidolgozottabb történettel, a kártyázás se volt annyira a középpontban) aztán anime, nem sokkal az anime után kiadták a kártyákat. nem csoda, mindenki jugiózni akart:P Duel Masters jól lekoppincsolta a Yugioht, és itt a kártyából akartak profitálni. Mindenki dúlmásztörzözni akart. Annál egyszerre adták ki a kártyát és az animét, (manga nem volt tudtommal) és a kártya játékszabálya előbb megvolt, mint az anime. (A kártyajátékot a Magic the Gathering készítői csinálták és adták ki) Amúgy a Duel Masters anime már poént (Sok, JÓ poént) csinál a yugioh nyálasságából, egész jókat lehet rajta röhögni.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A napokban felvetődöt bennem egy elég hülye kérdés. Ha animében TCG kártyával játszanak a szereplők, akkor azt egy TCG népszerűsítésére találták ki, vagy az anime alapján készítették el a kártyákat? Eddig végig abban a hiszemben voltam, hogy a 2. a helyes, de felvetődött bennem a kérdés.
Milyen animere gondolsz? Yu Gi Oh? Dual Masters?
Ha jól tudom, alőbb volt az anime majd már adta is magát a CCG/TCG.
Ebből mindenki profitál az eladói oldalon. Gondolom, az elején ugye az anime alapján jönnek ki a lapok. de nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben a kártyát kiadó cégnek is van beleszólása.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-07-11 15:27:46
(#251) A napokban felvetődöt bennem egy elég hülye kérdés. Ha animében TCG kártyával játszanak a szereplők, akkor azt egy TCG népszerűsítésére találták ki, vagy az anime alapján készítették el a kártyákat? Eddig végig abban a hiszemben voltam, hogy a 2. a helyes, de felvetődött bennem a kérdés.
Parasikoly, te játszol a THK Ligában?
Nope, sajnos nem. Én a szegedi társaságot erősítem, gyengítem. Mikor hogy.
Trükkös módon az rpg.hu-n Emilien LeDément vagyok. (%
Sok sikert a gaz Lannistereknek a ligához. (;
beküldve: 2008-07-07 23:43:22
(#249) Parasikoly, te játszol a THK Ligában?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
belinkelem az augusztusban megjelenő kezdőszetről eddig tudható infót.
Padammm; [Link]
Padammm; [Link]
Ez nem kicsit néz ki jól...
beküldve: 2008-06-20 12:02:15
(#247) Ez a topic mindig behal? ):
Frissítsünk egyet. Megvolt a Trónok Harca Nemzeti. Elég kevesen voltunk, mindössze 18-an. A hangulat viszont annál jobb volt.
Egy kis kedvcsinálónak és esetleges jövőbeli játékoscsalogáatásnak pedig belinkelem az augusztusban megjelenő kezdőszetről eddig tudható infót.
Padammm; [Link]
Amúgy, akadnak errefelé emberkék, akik ha THK-val nem is, de Call of Cthulhu vagy valami animes kártyával játszanak? Vagy akármi, kivéve Magic és HKK. Azok nem az én világom.
Frissítsünk egyet. Megvolt a Trónok Harca Nemzeti. Elég kevesen voltunk, mindössze 18-an. A hangulat viszont annál jobb volt.
Egy kis kedvcsinálónak és esetleges jövőbeli játékoscsalogáatásnak pedig belinkelem az augusztusban megjelenő kezdőszetről eddig tudható infót.
Padammm; [Link]
Amúgy, akadnak errefelé emberkék, akik ha THK-val nem is, de Call of Cthulhu vagy valami animes kártyával játszanak? Vagy akármi, kivéve Magic és HKK. Azok nem az én világom.
beküldve: 2008-06-08 11:12:59
(#246) Nekem van egy halom HKK-m, meg két halom YuGi-Oh-m. Ha valakit érdekel szóljon! Eléggé olcsón adnám.
Csak ne foglalja már itt a helyet
Szerk: .., 2008-06-08 11:13:19
beküldve: 2008-06-06 13:21:11
(#245) Kérdés.
Most találtam meg egy kisebb rakat Magic kártyát! Valaki játszik még ezzel? Nekem már nem kell, de ha valakit érdekel, akkor veszek egy nagy levegőt és összeírom miilyen a pakli Az összes védőfóliában van.
Most találtam meg egy kisebb rakat Magic kártyát! Valaki játszik még ezzel? Nekem már nem kell, de ha valakit érdekel, akkor veszek egy nagy levegőt és összeírom miilyen a pakli Az összes védőfóliában van.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
A Nemzeti valószínü nekem is ki fog maradni, sajnos. ):
Jómagam a szegedi kultúrközpontokban játszom fanatista társaimmal és melyik másik házzal tenném ezt, mint a Martellel. (%
Amúgy a Five Kings kiadás után a kiadó profilt váltott és havi gyakorisággal adja ki a fix, 20 különböző lapot tartalmazó pakkokat. (10 ritkának minősülő, ezekból 1-1, és 10 c-uc szerü, ezekből 3-3 így összesen 40 lapot kapunk saccc 3 booster áráért)
Jómagam a szegedi kultúrközpontokban játszom fanatista társaimmal és melyik másik házzal tenném ezt, mint a Martellel. (%
Amúgy a Five Kings kiadás után a kiadó profilt váltott és havi gyakorisággal adja ki a fix, 20 különböző lapot tartalmazó pakkokat. (10 ritkának minősülő, ezekból 1-1, és 10 c-uc szerü, ezekből 3-3 így összesen 40 lapot kapunk saccc 3 booster áráért)
1. Öcsém is Martell-lel játszik Csúf gonosz Martell-lel De a nemes Lannisterek keményebbek
2. Ja, vágom CP-rendszert. Kár, hogy a DV így elhanyagolja a THK-t, jó lett volna végig magyar lapokkal játszani...
beküldve: 2008-06-03 10:05:54
(#243) A Nemzeti valószínü nekem is ki fog maradni, sajnos. ):
Merrefelé játszotok és milyen házzal/házakkal? Nemzetire terveztek menni? Illetve játszotok-e még most is, hogy a magyar kiadás már jóideje elég látványosan agonizál?
Én Budapesten és Lannisterekkel (a többi paklim gyengusz). A Nemzetire szerintem nem megyek, "kicsi" vagyok még ahhoz (plusz kéne venni legalább egy 5KE.s displayt... ). Én tavaly október környékén kezdtem el játszani, azóta gyakorlatilag csak a vizsgaidőszakokban nem, bár inkább csak szűk körben (rohadt messze lakom a Sárkánytűztől). Úgy húsvét óta viszont nem nagyon játszottam.