• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2008-07-15 17:05:10
(#256) Válasz Parasikoly (#255) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Van ilyen is?
Amúgy mi az a CCG? Mennyiben tér el a TCG-ktől?

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:35:07
beküldve: 2008-07-12 09:19:15
(#255)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Akad kis hazánkban aki játszott már Fullmetal Alchemist, Naruto vagy esetleg Bleach CCG-vel?
Ha igen, akkor milyen, megéri kipróbálni vagy csak a manga/anime sikerét használja ki egy cég profitszerzésre?

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-07-11 20:14:26
(#254)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Megnyudogtam, hogy eddig nem éltem téves gondolatok között ezen a téren.

beküldve: 2008-07-11 19:51:19
(#253) Válasz Parasikoly (#252) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
A napokban felvetődöt bennem egy elég hülye kérdés. Ha animében TCG kártyával játszanak a szereplők, akkor azt egy TCG népszerűsítésére találták ki, vagy az anime alapján készítették el a kártyákat? Eddig végig abban a hiszemben voltam, hogy a 2. a helyes, de felvetődött bennem a kérdés.

Milyen animere gondolsz? Yu Gi Oh? Dual Masters?
Ha jól tudom, alőbb volt az anime majd már adta is magát a CCG/TCG.
Ebből mindenki profitál az eladói oldalon. Gondolom, az elején ugye az anime alapján jönnek ki a lapok. de nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben a kártyát kiadó cégnek is van beleszólása.

Yu Gi oh tudtommal előbb manga volt, (Sokkal kidolgozottabb történettel, a kártyázás se volt annyira a középpontban) aztán anime, nem sokkal az anime után kiadták a kártyákat. nem csoda, mindenki jugiózni akart:P Duel Masters jól lekoppincsolta a Yugioht, és itt a kártyából akartak profitálni. Mindenki dúlmásztörzözni akart. Annál egyszerre adták ki a kártyát és az animét, (manga nem volt tudtommal) és a kártya játékszabálya előbb megvolt, mint az anime. (A kártyajátékot a Magic the Gathering készítői csinálták és adták ki) Amúgy a Duel Masters anime már poént (Sok, JÓ poént) csinál a yugioh nyálasságából, egész jókat lehet rajta röhögni.

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-11 17:25:44
(#252) Válasz Sakamoto Riku (#251) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
A napokban felvetődöt bennem egy elég hülye kérdés. Ha animében TCG kártyával játszanak a szereplők, akkor azt egy TCG népszerűsítésére találták ki, vagy az anime alapján készítették el a kártyákat? Eddig végig abban a hiszemben voltam, hogy a 2. a helyes, de felvetődött bennem a kérdés.

Milyen animere gondolsz? Yu Gi Oh? Dual Masters?
Ha jól tudom, alőbb volt az anime majd már adta is magát a CCG/TCG.
Ebből mindenki profitál az eladói oldalon. Gondolom, az elején ugye az anime alapján jönnek ki a lapok. de nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben a kártyát kiadó cégnek is van beleszólása.

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-07-11 15:27:46
(#251)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-07-09 13:22:56
(#250) Válasz alister (#249) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Parasikoly, te játszol a THK Ligában?

Nope, sajnos nem. Én a szegedi társaságot erősítem, gyengítem. Mikor hogy.
Trükkös módon az rpg.hu-n Emilien LeDément vagyok. (%
Sok sikert a gaz Lannistereknek a ligához. (;

beküldve: 2008-07-07 23:43:22
(#249)
alister
alister
[ True mangafan ]
Parasikoly, te játszol a THK Ligában?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-20 12:07:10
(#248) Válasz Parasikoly (#247) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
belinkelem az augusztusban megjelenő kezdőszetről eddig tudható infót.
Padammm; [Link]

Ez nem kicsit néz ki jól...

beküldve: 2008-06-20 12:02:15
(#247)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Ez a topic mindig behal? ):
Frissítsünk egyet. Megvolt a Trónok Harca Nemzeti. Elég kevesen voltunk, mindössze 18-an. A hangulat viszont annál jobb volt.
Egy kis kedvcsinálónak és esetleges jövőbeli játékoscsalogáatásnak pedig belinkelem az augusztusban megjelenő kezdőszetről eddig tudható infót.
Padammm; [Link]

Amúgy, akadnak errefelé emberkék, akik ha THK-val nem is, de Call of Cthulhu vagy valami animes kártyával játszanak? Vagy akármi, kivéve Magic és HKK. Azok nem az én világom.

beküldve: 2008-06-08 11:12:59
(#246)
..,
..,
[ True mangafan ]
Nekem van egy halom HKK-m, meg két halom YuGi-Oh-m. Ha valakit érdekel szóljon! Eléggé olcsón adnám.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Csak ne foglalja már itt a helyet

Szerk: .., 2008-06-08 11:13:19
beküldve: 2008-06-06 13:21:11
(#245)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Kérdés.
Most találtam meg egy kisebb rakat Magic kártyát! Valaki játszik még ezzel? Nekem már nem kell, de ha valakit érdekel, akkor veszek egy nagy levegőt és összeírom miilyen a pakli Az összes védőfóliában van.

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-06-03 22:23:06
(#244) Válasz Parasikoly (#243) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
A Nemzeti valószínü nekem is ki fog maradni, sajnos. ):
Jómagam a szegedi kultúrközpontokban játszom fanatista társaimmal és melyik másik házzal tenném ezt, mint a Martellel. (%
Amúgy a Five Kings kiadás után a kiadó profilt váltott és havi gyakorisággal adja ki a fix, 20 különböző lapot tartalmazó pakkokat. (10 ritkának minősülő, ezekból 1-1, és 10 c-uc szerü, ezekből 3-3 így összesen 40 lapot kapunk saccc 3 booster áráért)

1. Öcsém is Martell-lel játszik Csúf gonosz Martell-lel De a nemes Lannisterek keményebbek
2. Ja, vágom CP-rendszert. Kár, hogy a DV így elhanyagolja a THK-t, jó lett volna végig magyar lapokkal játszani...

beküldve: 2008-06-03 10:05:54
(#243)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
A Nemzeti valószínü nekem is ki fog maradni, sajnos. ):
Jómagam a szegedi kultúrközpontokban játszom fanatista társaimmal és melyik másik házzal tenném ezt, mint a Martellel. (%
Amúgy a Five Kings kiadás után a kiadó profilt váltott és havi gyakorisággal adja ki a fix, 20 különböző lapot tartalmazó pakkokat. (10 ritkának minősülő, ezekból 1-1, és 10 c-uc szerü, ezekből 3-3 így összesen 40 lapot kapunk saccc 3 booster áráért)

beküldve: 2008-06-02 14:24:09
(#242) Válasz Parasikoly (#241) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Merrefelé játszotok és milyen házzal/házakkal? Nemzetire terveztek menni? Illetve játszotok-e még most is, hogy a magyar kiadás már jóideje elég látványosan agonizál?

Én Budapesten és Lannisterekkel (a többi paklim gyengusz). A Nemzetire szerintem nem megyek, "kicsi" vagyok még ahhoz (plusz kéne venni legalább egy 5KE.s displayt... ). Én tavaly október környékén kezdtem el játszani, azóta gyakorlatilag csak a vizsgaidőszakokban nem, bár inkább csak szűk körben (rohadt messze lakom a Sárkánytűztől). Úgy húsvét óta viszont nem nagyon játszottam.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>