Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
beküldve: 2008-06-02 10:41:17
(#241) Reméljük nem. (;
Eddig nem is láttam, hogy van ilyen topic de most...promótálni akartam a Trónok Harcát de látom, már megtettétek páran előttem.
Merrefelé játszotok és milyen házzal/házakkal? Nemzetire terveztek menni? Illetve játszotok-e még most is, hogy a magyar kiadás már jóideje elég látványosan agonizál?
Eddig nem is láttam, hogy van ilyen topic de most...promótálni akartam a Trónok Harcát de látom, már megtettétek páran előttem.
Merrefelé játszotok és milyen házzal/házakkal? Nemzetire terveztek menni? Illetve játszotok-e még most is, hogy a magyar kiadás már jóideje elég látványosan agonizál?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-06-02 09:09:40
(#240) Ez a topik mindig behal, ha hozzászólok?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-12 16:34:10
(#239) Sajnos mostanában dermesztően nem volt időm és/vagy társaságom, és úgy rémlik, jó darabig nem is lesz...
beküldve: 2008-05-10 14:30:51
(#238) háát fogalmam sincs igazából csak pár embert ismerek a távolságból adódóan...Sipit, Sipi bérencét ,Szittyót,Férget,Gált,a 2 testvért (nevüket nemtom...)
de akk megbeszélhettyük h vmiko 1xe mennyünk oszt akk jáccunk 1et
am nekem van 2 meg 1 fél paklim...van 1 ninja (az inkább poénpakli de imádok vele jáccani ) a másik meg 1 elf, na az már komojabb, és azt is szeretem
de akk megbeszélhettyük h vmiko 1xe mennyünk oszt akk jáccunk 1et
am nekem van 2 meg 1 fél paklim...van 1 ninja (az inkább poénpakli de imádok vele jáccani ) a másik meg 1 elf, na az már komojabb, és azt is szeretem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Lehet hogy találkoztunk, habár időszakosan járok...van hogy egy hónapig kétnaponta járok, de van hogy fél évig nem Enyém se nagyon fejlődik, elkocogok vele átlagemberek ellen aztán az elég. A pakli eredetileg versenypakli, csak van kb 7-8 kártya ami nincs meg bele. Kéne még egy Myojin of Cleansing fire és kéne 4 egy Ritka kék (1/1 suspend 3 ha meghalt eltávolítja magát a játékból 3 időjelzővel ha visszakerült a játékba kap 3 1/1 jelzőt - nemjut eszembe a neve, a pakli fő blokkolója volna) kéne még egy piros mana meg kellene az a 4/1 first strike-os piros köcsög. Az mégcsak nem is ritka, de jó volna belőle, én paklim két kör alatt lehozná:P Amúgy lehet hogy találkoztunk, hosszú barna hajam meg szemüvegem van, és kb 56 kiló vagyok, vaságyastul xD
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nekem van HKK-m is, meg MGT-m is, de folyton megrettenek tőle hogy mennyit kell rá költeni... Fun dolog, csak itt a győri New Ork-ban elég hardcore csávók vannak, hátizsákkal jön, mer van nála 2 mappa arany ritkaságú kártya, ott az ember már fél :) HKK-ban egy félig Motyogó/fekete hibrid paklim van, de elég szerencsétlen... MGT-ben pedig Suspend (blokkolgatásokkal húzom az időt, lényeim flyingosak/shadowosak, és a pakli esszenciája időjelzők pakolgatásával és a suspendek nagyon gyors leszedésével megy) Csak középsuli óta szétszéledt a banda akivel játszani szoktunk, egyedül meg nemigen járok oda. Namindegy, remélem havernak megint megjön majd hozzá a kedve, jó érzés látni mikor az ellenfél körönként négyet sebződik, nemtud támadni, ha akarom három manáért letörlök mindenkit a pályáról, és két manáért egy kör várakozással játszom ki a 4/4 flyingokat :) Ezek a cuccok feelingek, csak drága mulatság.
ohhh hello Nagashi!
lehet h mi már találkoztunk??
én pápai vok és néha lenézünk mi is haverokkal New Orkba, megnézni _Sipi kínálatát v egyegy versenyre
kemény Magic gémerek vunk igaz kb fél éve semmit nem fejlődött a paklim
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
de, az...
Akkor jó...
Azzal is játszottam, annó, teljesen műkedvelői szinten
Vörös-kék ill. vörös-zöld rulez
de, az...
Ez az MGT nem MtG?
Mármint Magic the Gathring
beküldve: 2008-05-06 21:11:32
(#232) Nekem van HKK-m is, meg MGT-m is, de folyton megrettenek tőle hogy mennyit kell rá költeni... Fun dolog, csak itt a győri New Ork-ban elég hardcore csávók vannak, hátizsákkal jön, mer van nála 2 mappa arany ritkaságú kártya, ott az ember már fél :) HKK-ban egy félig Motyogó/fekete hibrid paklim van, de elég szerencsétlen... MGT-ben pedig Suspend (blokkolgatásokkal húzom az időt, lényeim flyingosak/shadowosak, és a pakli esszenciája időjelzők pakolgatásával és a suspendek nagyon gyors leszedésével megy) Csak középsuli óta szétszéledt a banda akivel játszani szoktunk, egyedül meg nemigen járok oda. Namindegy, remélem havernak megint megjön majd hozzá a kedve, jó érzés látni mikor az ellenfél körönként négyet sebződik, nemtud támadni, ha akarom három manáért letörlök mindenkit a pályáról, és két manáért egy kör várakozással játszom ki a 4/4 flyingokat :) Ezek a cuccok feelingek, csak drága mulatság.
beküldve: 2008-05-03 14:24:47
(#231) Egyébként láttam a beholder fórumán egy érdekes topikot: Yu-Gi-Oh! vs HKK.
Nos, mivel oda nem akartam írni ezért itt fejtem ki véleményem (bár nemtom ez mennyi mindenkit érdekel )
Mivel én mindkettőt játszok ezért az kell hogy mondjam, a kettő teljesen más kategória. Kezdjük azzal, hogy a Yu-Gi-Oh! Inkább könnyedebb, könnyű szabályokkal (amit a legtöbben nem ismernek/csak részben) ezért az főleg fiataloknak lehet jó.
Ráadásul nemzetközi is. Az egésznek kidolgozott világa nagyon nincsen, csak az anime, de ott az első éved rendesen keveri a szabáylokat...
A HKK ha jól tudom csak szlovákul meg nemtom hogy van még, de inkább magyarországon népszerű. Ez az a tipikus 16+ TCG kicsit bonyolultabb és összetettebb szabályokkal. Sajnos azt vettem észre, hogy hazánkban nemigen népszerű, pedig az ELSŐ magyar TCG. Ráadásul a belőle készült RPG is nagyszerű (kár hogy nincs rá suskám játszani). Ráadásul ennek rendkívül összetett világa van.
Tehát a kettőt nem igazán lehet összemérni az egyiket ezért a másikat azért kell szeretni. huhh
Nos, mivel oda nem akartam írni ezért itt fejtem ki véleményem (bár nemtom ez mennyi mindenkit érdekel )
Mivel én mindkettőt játszok ezért az kell hogy mondjam, a kettő teljesen más kategória. Kezdjük azzal, hogy a Yu-Gi-Oh! Inkább könnyedebb, könnyű szabályokkal (amit a legtöbben nem ismernek/csak részben) ezért az főleg fiataloknak lehet jó.
Ráadásul nemzetközi is. Az egésznek kidolgozott világa nagyon nincsen, csak az anime, de ott az első éved rendesen keveri a szabáylokat...
A HKK ha jól tudom csak szlovákul meg nemtom hogy van még, de inkább magyarországon népszerű. Ez az a tipikus 16+ TCG kicsit bonyolultabb és összetettebb szabályokkal. Sajnos azt vettem észre, hogy hazánkban nemigen népszerű, pedig az ELSŐ magyar TCG. Ráadásul a belőle készült RPG is nagyszerű (kár hogy nincs rá suskám játszani). Ráadásul ennek rendkívül összetett világa van.
Tehát a kettőt nem igazán lehet összemérni az egyiket ezért a másikat azért kell szeretni. huhh
Remélem azért valaki elolvassa
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Meg gondoltam életet kéne lehelni a topikba mert TCG is not dead
Nem bizony
bár az elmúlt hónapban nem nem sokat tudtam játszani
beküldve: 2008-05-03 13:38:13
(#229) クイックシルバー , egy komplett nekromanta pakli nagyon érdekelne, vegyél fel MSN-en és megbeszéljük a részleteket *Leah rulz*
Köszi a linket alister, csak én avgyok ilyen vak
Meg gondoltam életet kéne lehelni a topikba mert TCG is not dead
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Csak annyit szeretnék kérdezni (mivel a kiadó honlapján nem sokat találtam róla) hogy HKK-hoz adnak-e még ki új boostereket és rendeznek-e még versenyeket belőle?
[Link]
Csak annyit szeretnék kérdezni (mivel a kiadó honlapján nem sokat találtam róla) hogy HKK-hoz adnak-e még ki új boostereket és rendeznek-e még versenyeket belőle?
Ja és olcsóért vennék pár Túlélők Földjés lapokat /Ősök Városa nem érdekel/
Igen, még rendeznek versenyeket és adnak ki boostereket.
Én szívesen adok el neked HKK lapokat, van belőlük pár.
Ja és van egy komplett nekromanta paklim
Gonolom így már tetszik az ajánlat