Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
beküldve: 2009-07-15 13:18:50
(#271) Én annó vettem egy booster paklit WH40K-ból, és attól függetlenűl hogy egyáltalán nem értem a szabályokat,, attól még a képek teccenek XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nyilván. Az Űrgárdista nagyooon metál
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ó, kárhozat, de erre még akkor se lesz forrás, ha sikerül munkát találnom és azt (bokros teendőim ellenére) megtartanom legalább az első fizetésig...
beküldve: 2009-07-10 00:13:55
(#267) Naiv, kártyafüggő feleim az Úrban, kik naivan azt hittétek, hogy marad valamicske pénz lyukas kis zsebeitekben, boruljatok most térdre és sírjatok, mint egy kislány, mert a Sátán földi helytartója, a csúf kapitalista FFG újfent megkísért bennünket.
Az új mézesmázos mérgezett alma neve pedig nem más, mint;
Warhammer: Invasion The Card Game
Az egyetlen megoldás, ha feleszünk minden olyan vallást, ami ősztől december 31-ig ajándékosztós ünnepeket tart, majd grátiszban a kis szektánkban is bevezetjük azt a szokást, hogy a helyi főpapnak ajándékot hordjanak a kiskultisták...
Az új mézesmázos mérgezett alma neve pedig nem más, mint;
Warhammer: Invasion The Card Game
Az egyetlen megoldás, ha feleszünk minden olyan vallást, ami ősztől december 31-ig ajándékosztós ünnepeket tart, majd grátiszban a kis szektánkban is bevezetjük azt a szokást, hogy a helyi főpapnak ajándékot hordjanak a kiskultisták...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-07-10 00:16:44
Nemt'om mi van most az FFG-vel. Kicsit félek, hogy ez a nagyon hirtelen, nagyon éles arculatváltás odatesz az annyira kedvelt Trónok Harcának. ):
Ilyen gyanúk már bennem is felmerültek... Az eddigi CP-kből van legalább kettő, ami nekem tök érdektelen, pedig Lannisterrel játszom, nem Greyjoy-jal vagy Martell-lel...
beküldve: 2008-07-26 12:01:24
(#265) Nemt'om mi van most az FFG-vel. Kicsit félek, hogy ez a nagyon hirtelen, nagyon éles arculatváltás odatesz az annyira kedvelt Trónok Harcának. ):
Más, gondolom most majd megköveztek vagy hasonló de...régi, Wizardos Pokémon kártyát nem tudjátok hol lehet beszerezni egész ember áron? (Base settől Gym Challengeig)
A Sárkánytűzben láttam, de mintha csak 2 személyes starter lenne.
Szvsz egy nagyon egyszerű, mégis hangulatos játék volt és nosztalgiáznék. (%
Más, gondolom most majd megköveztek vagy hasonló de...régi, Wizardos Pokémon kártyát nem tudjátok hol lehet beszerezni egész ember áron? (Base settől Gym Challengeig)
A Sárkánytűzben láttam, de mintha csak 2 személyes starter lenne.
Szvsz egy nagyon egyszerű, mégis hangulatos játék volt és nosztalgiáznék. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Köszönöm, majd rárepülök!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Valaki ismerős Warhammer 40k TCG terén? Ha igen, megtisztelne, ha dobna némi infot a játszhatóságát és a hangulatát illetően.
thx
thx
Szervusz,
Bár én magam nem vagyok benne ismerős, de ajánlom az rpg.hu forumát. Biztos lesz egy segítőkész rábeszélő ember aki örömmel segít; [Link]
Sok sikert a gaz Lannistereknek a ligához. (;
Nos nekem egy picit jobban megy, mint a háznak... egyre szorulunk északra . Nem baj, irány a Fal, a Mások pedig bekaphatják*!
*: a kanalat, mielőtt valaki félreértené
beküldve: 2008-07-16 09:25:40
(#261) Valaki ismerős Warhammer 40k TCG terén? Ha igen, megtisztelne, ha dobna némi infot a játszhatóságát és a hangulatát illetően.
thx
thx
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hajrá!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:35:50
Hát már mindenből TCG-t kell csinálni?
Mindjárt fogom magam és Tankcsapda TCG-t csinálok, amiben az a lényeg, hogy legyőzzük az ellenséges együtteseket
Mindjárt fogom magam és Tankcsapda TCG-t csinálok, amiben az a lényeg, hogy legyőzzük az ellenséges együtteseket
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:35:32
Akad kis hazánkban aki játszott már Fullmetal Alchemist, Naruto vagy esetleg Bleach CCG-vel?
Ha igen, akkor milyen, megéri kipróbálni vagy csak a manga/anime sikerét használja ki egy cég profitszerzésre?
Ha igen, akkor milyen, megéri kipróbálni vagy csak a manga/anime sikerét használja ki egy cég profitszerzésre?
Én már mindne játszottam...sajnos mnd megakad kb 200 kártyalapnál, és igen, az anime/manga sikerét hazsnálja ki, nem igazán élvezetes velük a játék...sőt, nekem nem jöttek be egyáltalán, akkor már inkább játsz valami normális TCG-t.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.