Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
Approved. Diablo csak egy kisebb h&s ahogyan elöttem is mondták. A kemény RPG-k atyja a Baldurs Gate sorozat. Awesome D&D rendszer
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-08-18 15:29:07
Ha már itt vagyunk : Csak úgy ismeri valaki a Diabló 2-t? xD
Még szép, hogy ismerem. Minden szerepjátékok egyik legjobbika.
A Diablo véleményem szerint egy sima hack&slash. Én azt gondolom, hogy szerepjáték másból is áll mint hogy menni és gyakni mindent ami szembejön. De ez saját vélemény.
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-08-18 15:03:57
Még szép, hogy ismerem. Minden szerepjátékok egyik legjobbika.
beküldve: 2007-08-18 13:28:29
(#102) Yu-gi-oh : egy rövid vélemény : Szerintem kicsit különös, hogy megy a játék, és egyszercsak szembenézel valami extracikis monsztával...Igen, a játék készítői a végén már nem tudtak mit kitalálni....xD Kifogytak az éppeszű 5letekből ....
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-08-16 00:46:17
(#101) te hallod...ez nagyszerű...nekem ez a jugijó alapból ellenszenves volt, ezért bele sem keztem...
ugyanez volt a bajom a HKKval is...ha ezt ismered akko mondom csak
ugyanez volt a bajom a HKKval is...ha ezt ismered akko mondom csak
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A legrosszabb az, hogy minden kijátszott szörnynek különböző támadásai vannak, holott a harc az ATK és a DEF pontok alapján zajlik le. (Úgy parancsolgatnek nekik,mint a háziállatoknak.) Na meg néha van az adott karakternek aktiválható képessége.
beküldve: 2007-08-15 23:55:53
(#99) a legjobb az volt az animében hogy a kártyalapokon volt 1 kép és...ennyi...
de persze a szereplők tutták az összes lapról h mit tud...kivéve persze az ellenfelet, őt bármikor be lehetett ugratni, mindenki beleesett 20adszor is ugyanabba a csapdába...
de azér nembaj, elnézzük
de persze a szereplők tutták az összes lapról h mit tud...kivéve persze az ellenfelet, őt bármikor be lehetett ugratni, mindenki beleesett 20adszor is ugyanabba a csapdába...
de azér nembaj, elnézzük
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A YGO alapjaiban engem a Magic leegyszerűsített változatára emlékeztetett néha.
Na, nekem pont emiatt jött ez be a legjobban!
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
beküldve: 2007-08-15 11:11:33
(#96) Igen, bár elég régen volt már, hogy én is gyűjtöttem, és nem voltam valami nagy játékos. Magicben nem találtam meg azokat a kombókat, amik egy jó paklihoz kellettek volna.
beküldve: 2007-08-14 23:18:17
(#95) amúgy jáccol/jáccottál is a Magic-el?
beküldve: 2007-08-14 20:08:01
(#94) Ha hozzájutok, mindenképpen elolvasom, milyen.
Háttérként nekem sokkal jobban bejön, ha nem a CCG-hez írják a regényeket - ez általában kicsit "izzadságszagú" az elején -, hanem fordítva. Ha egy jó regényből (vagy többől) csinálnak kártyajátékot, akkor sokkal megalapozottabbnak hat az egész. Legalábbis eddig én csak jó példákat láttam. (Trónok harca, Middle Earth).
Háttérként nekem sokkal jobban bejön, ha nem a CCG-hez írják a regényeket - ez általában kicsit "izzadságszagú" az elején -, hanem fordítva. Ha egy jó regényből (vagy többől) csinálnak kártyajátékot, akkor sokkal megalapozottabbnak hat az egész. Legalábbis eddig én csak jó példákat láttam. (Trónok harca, Middle Earth).
beküldve: 2007-08-14 19:35:24
(#93) najó télleg nem ojan jó az összes de akad köztük jó is
pl testvérháború...olvasd el ajánlom, első kézből...
pl testvérháború...olvasd el ajánlom, első kézből...
beküldve: 2007-08-14 14:22:54
(#92) Én is olvastam néhány Magic regényt, nekem annyira nem jött be a világ. Mondjuk ez szvsz részben annak is köszönhető, hogy annyira azért nem voltak jók azok a regények...