MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
TCG- kortól függetlenül
Késő. Már nincs is paklim.
(egy új intés)---->"Hát szerzel 1 paklit!"
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A Game of Thrones-ról tényleg jókat hallani. Már én is gondolkoztam a beszerzésen.
Eljött a Jedi trükkök ideje...
(egy intés)---->"Nem gondolkozol a beszerzésén!"
(még egy intés)---->"A Magic jobb!"
(és még egy)---->"Újra elkezdesz jáccani!"
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A Game of Thrones-ról tényleg jókat hallani. Már én is gondolkoztam a beszerzésen.
beküldve: 2007-07-24 23:57:57
(#7) hááát azér sztem a Magic mégis jobb
valaki esetleg jáccik még vele?
valaki esetleg jáccik még vele?
A "Game of Thrones" állítólag nagyon nem rossz, de még nem próbáltam. Anno a Planescape-hez kiadott Blood Wars TCGvel toltuk egy kicsit, de hamar kifogyott belőle a szufla...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-07-24 22:25:44
(#4) Igy van?
ha már kérdeztem volna akkor bocs...
de jáccol még?
ha már kérdeztem volna akkor bocs...
de jáccol még?
beküldve: 2007-07-22 23:06:31
(#2) Tényleg nagyon sajnálom h ki foglak ebből ábrándítani...
de tudod nem meglepő módon a legelső gyűjtögetős kártyajáték a világon, és sztem hazánkban is a nem kis népszerűségnek örvendő Magic: The Gathering volt...
amej messze felülmúlja mindenben az általad említett játékokat...
de legalább tudod mi is az a TCG
és ennek örülök
de tudod nem meglepő módon a legelső gyűjtögetős kártyajáték a világon, és sztem hazánkban is a nem kis népszerűségnek örvendő Magic: The Gathering volt...
amej messze felülmúlja mindenben az általad említett játékokat...
de legalább tudod mi is az a TCG
és ennek örülök
beküldve: 2007-07-22 14:27:39
(#1) Hm...TCG... Mi is az a TCG? Egy rövidítés...Jelentése: Trading Card Game, avagy gyűjtögetős kártyajáték. Országunkban a 80-as 90-es évekre vezethető vissza a hagyománya. Egy tipikus olyan dolog, amit gyerekek, és felnőttek egyaránt szeretnek ( máramelyik)... Az egész ott kezdődött, hogy bombaként robbant be az országba a Pokémon-TCG. Akkoriban nagy sikere volt, amit a mai napig megőrzött. Egyszerű szabályok jellemzik, ezért lett sokak kedvence. A Pokémon egyeduradalma hamarosan megszűnt, ugyanis új kártyák érkeztek a színre TCG néven. Ilyen például a Yu-Gi-Oh. Erről a játékról annyit, hogy sokat vesztett az értékéből, mivel minden gyerek Obeliszk The Tormentorokkal rohangált az utcán, a sok hamisított példány miatt, amit szinte minden kínai üzletben 200 forintért árultak... Kedvenc kártyáim közé tartozik a Star Wars ( ami annyira jóra sikeredett, hogy nagyon) sajnos ez nem terjedt el az országban, csupán egy-két Fantasyboltban beszerezhető. Mivel nagy animés vagyok, említést érdemel a Naruto, És a FMA TCG-változata. Kidolgozott lapok, egyszerű szabályok, izgalmas játékmenet...
Ha valaki kedvet kapott volna, mindezekután egy van hátra: Hogy megemlítsem az árakat.( az eredetiről beszélek)
A FMA alappaklit 1500 ft ért vettem...
A 2 Naruto alapcsomagot külön-külön 2990-ért..(kicsit mérges lettem, ahogy megláttam a Holdfényteamnél a leárazást...Ha vártam volna egy kicsit, akkor 3000-ért veszem meg a kettőt)
Egy kiegészítő bármelyik kártyából 350- 1500-ft-ig terjed ( de van olyan, ami többe kerül...)
Ha kedvet kaptál, vagy kérdésed van, Vagy simán szereted a TCG-t, akkor írj!
Ha valaki kedvet kapott volna, mindezekután egy van hátra: Hogy megemlítsem az árakat.( az eredetiről beszélek)
A FMA alappaklit 1500 ft ért vettem...
A 2 Naruto alapcsomagot külön-külön 2990-ért..(kicsit mérges lettem, ahogy megláttam a Holdfényteamnél a leárazást...Ha vártam volna egy kicsit, akkor 3000-ért veszem meg a kettőt)
Egy kiegészítő bármelyik kártyából 350- 1500-ft-ig terjed ( de van olyan, ami többe kerül...)
Ha kedvet kaptál, vagy kérdésed van, Vagy simán szereted a TCG-t, akkor írj!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)