Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2008-11-11 18:47:23
(#466) Több, mint 150$
[Link]
Najó ezen már nem is lepődöm meg annyira... múlt héten a szintén limitált Nyu és Nana figurát láttam együtt 600Euróért... elég gyorsan elvitték

[Link]
Najó ezen már nem is lepődöm meg annyira... múlt héten a szintén limitált Nyu és Nana figurát láttam együtt 600Euróért... elég gyorsan elvitték

Igen, limitáltak.
Japánban is csak az animate oldaláról lehetett őket megrendelni. Boltba nem is vittek belőle.
Japánban is csak az animate oldaláról lehetett őket megrendelni. Boltba nem is vittek belőle.
Lehet.
Pedig *___*
Ahogy nézem... (Amennyire látszik) olyan szépen ki van dolgozva az arca!

Pedig *___*
Ahogy nézem... (Amennyire látszik) olyan szépen ki van dolgozva az arca!

MIANEVED?!
Van egy olyan érzésem, hogy a Seb és Ciel figurák limitáltak lehetnek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én még ennyit sem értek mint te
Már elfogyott? Asszem elkapkodták mint a cukrot

Már elfogyott? Asszem elkapkodták mint a cukrot

MIANEVED?!
A szettben lévő figuk állítólag 13 centisek. Én ebayen láttam a másik két figut, de már volt rájuk licit.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sajna Seba már elfogyott. :( Ciel november vége felé jelenik meg, és nem egészen értem mi folyik ezen az oldalon, elő lehet rendelni talán, de nem worldwide (legalábbis ahogy én kivettem a kitöltendő adatlapról). Bármit megadnék ezért a kettőért. *___* Aki okosabb az kisegíthetne a két excellent figura rendelését illetően.
A szettben lévő figurák mekkorák?
A szettben lévő figurák mekkorák?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nekem is nagyon tetszenek, DE 30 ropit nem adok ki figurára, majd talán, ha rám szakad az OTP vagy nyerek a lottón.
Szerk: Mariko 2008-11-09 23:24:01
beküldve: 2008-11-09 23:15:30
(#457) Csoportos rendelés?
Nekem komolyan tetszik nagyon ez a Sebastian figura *__*

Nekem komolyan tetszik nagyon ez a Sebastian figura *__*
MIANEVED?!
Tudom, az egy szett, és csak egyben lehet kapni. Abban Madam Red és Lau is benne van + állítólag egy meglepi figura.
Az excellent modellek persze szebbek, de gondolom az árkategóriájuk is más. Most nézem ebayen a Seb és a Ciel figurák egyedül többe kerülnek, mint a szett egyben.
148 $ az már tényleg nem az én pénztárcámnak való.
Az excellent modellek persze szebbek, de gondolom az árkategóriájuk is más. Most nézem ebayen a Seb és a Ciel figurák egyedül többe kerülnek, mint a szett egyben.

Szerk: Mariko 2008-11-09 23:16:05
A két lenti figura excellent model, amelyikben Grell van (bár jobban örülnék sima-Grellnek T.T) az egy másik gashapon szett. Nekem abban nem tetszik annyira Seba és Ciel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-09 22:57:44
(#454) Ezek szerint nem csak én gerjedtem rá ezekre a figukra!
És ott van még Grell is!
Must have mindegyik! De Sebastian lenne a fő prioritás.

És ott van még Grell is!
Must have mindegyik! De Sebastian lenne a fő prioritás.

Szerk: Mariko 2008-11-09 23:00:02
beküldve: 2008-11-09 21:55:07
(#452)