Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2008-11-09 21:23:32
(#451) Hol kéne nagyszerűenjó Berserk figurát keresgélnem? Ár-válszték-kedvező szállítási idő és díj formulák figyelembevételével persze
no pussy, just the dicks
Ez az alternatív színezés gusztustalan. Amúgy ami még jó, az az a figura, amin Seras a drabális nagy fegyóval a vállán van és kitolja a hátsóját.
Kép:
De talán ez a kis pantie-shotos még jobb:
Kép:
De talán ez a kis pantie-shotos még jobb:
beküldve: 2008-11-09 21:00:39
(#449) Ráadásul ebből az undorító full/true-vampire Serasból még alternatívam színezett verziót is kiadtak.
Bezzeg Integrából csak az a siralmas story-image figura, egy ülő resin, és 1-2 bust figura van. Remélem azért egyszer kiadnak egy rendes story-image sorozatot az ovákból is, ha megjön minden karakter (Yumie és Wolfie van még hátra ha jól számolom).
Bezzeg Integrából csak az a siralmas story-image figura, egy ülő resin, és 1-2 bust figura van. Remélem azért egyszer kiadnak egy rendes story-image sorozatot az ovákból is, ha megjön minden karakter (Yumie és Wolfie van még hátra ha jól számolom).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-09 20:19:15
(#446) Most Hanon és Chioin csukja be a szemét:
Ha veszek figurát, akkor ilyet fogok venni. Vagy valami hasonlót. Figure.fm-en van sok jó figu
Ha veszek figurát, akkor ilyet fogok venni. Vagy valami hasonlót. Figure.fm-en van sok jó figu
beküldve: 2008-11-09 08:25:44
(#445) Ezt néztem ki magamnak de, elsö figurám lesz kb karácsony kor megkapom:
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-11-08 19:49:16
(#444) beküldve: 2008-11-08 19:43:07
(#443) Nah felvirágoztatom ezt a topikot már megint. Legújabb szerzeményem: Transformers Animated - Blitzwing
És miért kerül ide? Mert a sorozat animátorai a következő studiókat képviselik: Mook DLE, Studio 4°C és The Answer Studio. Valamint igaz már volt de alakitgattam és csinositgattam az 1/100-as non-grade Gundam 00 Exia-mat!
És úgy néz ki lesz még egy makett ha lesz lelkierőm nekikezdeni...
És miért kerül ide? Mert a sorozat animátorai a következő studiókat képviselik: Mook DLE, Studio 4°C és The Answer Studio. Valamint igaz már volt de alakitgattam és csinositgattam az 1/100-as non-grade Gundam 00 Exia-mat!
És úgy néz ki lesz még egy makett ha lesz lelkierőm nekikezdeni...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Lehet azért vett 5-öt belőle mert learazás volt. Azóta meg lehet ebayen várják új gazdájukat a figurák...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Akárhogy nézem, ebből 5 teljesen egyforma
Nekem is feltűnt, tehát ha ez valakinek a gyűjteménye, akkor vagy nagyon szereti az adott karaktert (hozzányúlás nélkül bármilyen szögből megnézheti a vitrinben), vagy nagyon jó sora van.
beküldve: 2008-11-01 20:45:00
(#440) beküldve: 2008-11-01 20:35:45
(#439) Köszi Daimoon!
Superkrumply: küldtem mélt.
Superkrumply: küldtem mélt.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ááááá!! Segítség, pszichopaták közé keveredtem!
Egyébként a figurát úgy rendeltem, a lábaimra nem volt szükségem hozzá, ki se kellett lépnem a lakásból.
Egyébként a figurát úgy rendeltem, a lábaimra nem volt szükségem hozzá, ki se kellett lépnem a lakásból.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.