Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2008-09-19 17:33:15
(#406) Hohohó megtaláltuk a 7(vagy még több)éve elvesztett Star wars-os C-3PO-t! A RADIÁTORBAN!xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-15 19:30:39
(#404) Kár , h nem lehet rendelni-venni Naruto Shuppiden-es figurát csak sima Naruto-st és az sem valami hiperszuper...
Ha tudtok a Holfenyteam.hu-n kívül meg Fantasytower.hu helyett mondani 1 jó kis webet( ahol lehet rendelni) akkor szóljatok!
Ha tudtok a Holfenyteam.hu-n kívül meg Fantasytower.hu helyett mondani 1 jó kis webet( ahol lehet rendelni) akkor szóljatok!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Ez szép gyűjtemény. Igaz, talán 5 nevet, ha tudok azonosítani (utálom a Star Wars-t, de pl. néhány játék jöhetne ).
Jájj
Nekem két SW figurám van, hihetetlenül alacsony áron jutottam hozzájuk, eredeti Hasbrok, újonnan 2000 forint volt darabja.
Nekem két SW figurám van, hihetetlenül alacsony áron jutottam hozzájuk, eredeti Hasbrok, újonnan 2000 forint volt darabja.
Ez igen!
És még nem is soroltam fel mindet! ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-15 17:31:59
(#399) Sajnos anime figurám nincsen, de viszont van Star Wars-os(a testvéremnek):
Griveous, Darth Vader, Darth Sidius-palpatine, Darth Tiranus, Darth Raven, Darth Malak, Darth Bane, Darth Nihilus, Darth Karyt-(buckalakó ruhában), Darth Maul, Aeyla Sacura, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Kit Fisto, Lumiya, Yoda, Mace Windu, Clone trooper, Watto, Jar Jar, Obi-Wan meg taun Taun, Boba Fett, Jango Fett, IG-66, A Jabba palotájában lévő zenészek, palpatine testőr, Clone trooper siklón, Geonosisi, Dexter, az alakváltó fejvadász, sima droid 6db., Han Solo, Mara Jade, Luke Skywalker
Griveous, Darth Vader, Darth Sidius-palpatine, Darth Tiranus, Darth Raven, Darth Malak, Darth Bane, Darth Nihilus, Darth Karyt-(buckalakó ruhában), Darth Maul, Aeyla Sacura, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Kit Fisto, Lumiya, Yoda, Mace Windu, Clone trooper, Watto, Jar Jar, Obi-Wan meg taun Taun, Boba Fett, Jango Fett, IG-66, A Jabba palotájában lévő zenészek, palpatine testőr, Clone trooper siklón, Geonosisi, Dexter, az alakváltó fejvadász, sima droid 6db., Han Solo, Mara Jade, Luke Skywalker
Lesz, lesz amint lesz egy kis mellékes pénzmagom! xD Ráadásul most újitottam be egy komolyabb masinériát szal high def képekkel fogok szolgálni! :] No meg a meglévőkröl is csinálok már egy istenes képet! : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-25 07:58:18
(#396) Ojjé ez nagyon klassz Tailor:)! "mecha-mánia"
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-08-22 16:38:45
(#395) Kicsit leálltam makettügyileg a sok konzolos megjelenéssel de karácsonytájt késztetést érzek hogy beszerezzem magamnak ezt:
Armored Core - YO1-Tellus. Jól mutat majd az Rayleonard Aaliyah-m mellett. :]
Armored Core - YO1-Tellus. Jól mutat majd az Rayleonard Aaliyah-m mellett. :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2008-08-22 16:39:51
*EDIT* Hopsz nem is erre akartam válaszolni. Arra a belinkelt, kiscsajos figurára gondoltam. (Hanon, 378-as postjában lévő figurinára gondoltam)
Hú hát ez nekem nem tetszik :S Ezek a bamba szemek, meg ez a természetellenes láb
Hú hát ez nekem nem tetszik :S Ezek a bamba szemek, meg ez a természetellenes láb
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-22 16:14:52
Naja :( Nekem is volt eredeti GI Joe figurám, de aztán egyszer egyszerre lett kidobva a mcdonaldsos Mr. X figurával xD
Amúgy a dexter laboratóriumában a Dicsőrnagy figura is komoly
Amúgy a dexter laboratóriumában a Dicsőrnagy figura is komoly
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 15:23:31
(#392) AMERIKA KAPITÁNYA
[Link]
Most találtam fent a padláson. Kb 6 éves koromban kaphattam vagy 5
Mondjuk meg is látszik rajta:
-letört ujjak
-letört kis "szarvacska"
-kopott festék
....