Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2008-04-16 14:55:21
(#346) az legalább jó h "minőséget" adtak ki a kezükből.. képzeld ha folyna a karja v mittom én..(látott már olyat::X)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
japán anime hős kínából.. magyarországon ez aztán a nemzetközi bábú
Egy pcict elkeseredtem mert jajj de jó hisszen egy japán manga/anime figura aztán megfordítom és...XD(legalább viszonylag szépen dolgoztak) Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Naháát ide nem is írtam még... Nekem van egy figurám a Narutoból: Haku (a hátuljára meg rá van írva h made in China)XDDe nem baj mert én nagyon szeretem Hakut!! ^_^
japán anime hős kínából.. magyarországon ez aztán a nemzetközi bábú
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-16 14:35:29
(#343) Naháát ide nem is írtam még... Nekem van egy figurám a Narutoból: Haku (a hátuljára meg rá van írva h made in China)XDDe nem baj mert én nagyon szeretem Hakut!! ^_^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-16 11:52:31
(#342) Régóta szeretnék egy Envy figurát..
Meg mostmár egy Grimmjow figurát is..
Nem tudom mi lesz belőle, lehet egyszer majd...
Meg mostmár egy Grimmjow figurát is..
Nem tudom mi lesz belőle, lehet egyszer majd...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-07 23:32:53
(#341) Ejh, de behalt ez a topik!
(Éleszgessük picit... )
Nos, itt a legújabb darabja a gyűjteményemnek:
Kira Yamato a Gundam Seed Destinyből
[Link]
(Éleszgessük picit... )
Nos, itt a legújabb darabja a gyűjteményemnek:
Kira Yamato a Gundam Seed Destinyből
[Link]
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-07 23:36:57
beküldve: 2008-03-05 20:20:46
(#340) Értem. Bocs, ha esetleg tolakodó voltam. Nem is mostanában gondoltam a dolgot, csak mint elvi lehetőséget vettem számba. Van egy fórum, ahol hasonló képpen szoktuk megoldani a fémfiguk és egyebek rendelését, mert valahány euro felett ingyenes a posta, akármennyit lehet rendelni. Amikor azt összehozzák a fórumtagok, mindenki elküldi az intéző srác számlájára a pénzt, aztán megy a rendelés, később a szétosztás megbeszélt helyeken vagy posta által.
Tailor: mennyibe kerül neked a szállítás az ilyen cumók után? Ha van egy értékhatár, ami felett nem változik, ha egykét dobozzal többet kérsz, egyszer talán beszállnék hozzád, pofátlanul, spórolás miatt:)
Általában változó. Átlag 2500-5000 yen között mozog rendeléseimnél az EMS-es posta. De ez függ a doboz méretétől súlyától etc, etc... Egyenlőre nállam betelt a rendelési kvóta mert páran felkerestek ilyen célból...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Innen is lehet rendelni resineket és állítólag elég jók: [Link]
Ne tudjátok meg, mióta keresek ilyeneket, és nem találtam...:) Sajnos már annyi kifestetlen figurám van, hogy nem vehetek újakat, nincs mese, előbb ki kell festenem a régieket (mindig felhalmozom, mert találok jobbakat és jobbakat). Azok persze nem anime babák, hanem ilyen fantasy cuccok, de egyszer szívesen festenék ilyeneket is.
beküldve: 2008-03-04 12:52:47
(#337) beküldve: 2008-03-04 01:05:00
(#336) Tailor: mennyibe kerül neked a szállítás az ilyen cumók után? Ha van egy értékhatár, ami felett nem változik, ha egykét dobozzal többet kérsz, egyszer talán beszállnék hozzád, pofátlanul, spórolás miatt:)
Resin kit = Fixpózba állitott műgyantából összerakható sajátkezüleg festhető figura.
Amúgy tegnap megjött az új Gundam makettem. Rá is szántam a napom és összeraktam.
Amúgy tegnap megjött az új Gundam makettem. Rá is szántam a napom és összeraktam.
Amint megláttam baloldalt a friss bejegyzések közt a polcharcosokat, tudtam hogy a harcsa lesz a főszereplő.
Resin kit = Fixpózba állitott műgyantából összerakható sajátkezüleg festhető figura.
Amúgy tegnap megjött az új Gundam makettem. Rá is szántam a napom és összeraktam:
További képek a blogomban.
Amúgy tegnap megjött az új Gundam makettem. Rá is szántam a napom és összeraktam:
További képek a blogomban.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2008-02-26 16:31:47
beküldve: 2008-02-23 14:09:42
(#333) Mivel már figura-elvonási tüneteim voltak,összekapartam a kis pénzemet,mikor megláttam ezt:[Link]
Ma érkezett meg és .Úgyhogy most oda meg vissza folyok örömömben (Nagyszerűen megfogták rajta ifjabb verziós Waltert.Is.)
Ma érkezett meg és .Úgyhogy most oda meg vissza folyok örömömben (Nagyszerűen megfogták rajta ifjabb verziós Waltert.Is.)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Önnek uram a resin kiteket ajánlom! Egyik hely ahonnan lehet rendelni az a már korábban is emlitett hlj.com! Általában szokott stock lenni majd mindenből de érdemesebb szétnézni mielött belevág az ember...
Köszönöm, találtam is Berserk készleteket, bár a gyártásával úgy látom leálltak...mindegy, most úgysem engedhetem meg magamnak.