• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... <<>>
beküldve: 2008-04-16 14:55:21
(#346)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
az legalább jó h "minőséget" adtak ki a kezükből.. képzeld ha folyna a karja v mittom én..(látott már olyat::X)

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-04-16 14:39:53
(#345) Válasz PICILÁNY (#344) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
japán anime hős kínából.. magyarországon ez aztán a nemzetközi bábú
Egy pcict elkeseredtem mert jajj de jó hisszen egy japán manga/anime figura aztán megfordítom és...XD(legalább viszonylag szépen dolgoztak)

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-16 14:37:20
(#344) Válasz Berni (#343) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Naháát ide nem is írtam még... Nekem van egy figurám a Narutoból: Haku (a hátuljára meg rá van írva h made in China)XDDe nem baj mert én nagyon szeretem Hakut!! ^_^

japán anime hős kínából.. magyarországon ez aztán a nemzetközi bábú

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-16 14:35:29
(#343)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Naháát ide nem is írtam még... Nekem van egy figurám a Narutoból: Haku (a hátuljára meg rá van írva h made in China)XDDe nem baj mert én nagyon szeretem Hakut!! ^_^

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-16 11:52:31
(#342)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Régóta szeretnék egy Envy figurát..
Meg mostmár egy Grimmjow figurát is..
Nem tudom mi lesz belőle, lehet egyszer majd...

MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-07 23:32:53
(#341)
asx
asx
[ Megszállott ]
Ejh, de behalt ez a topik!

(Éleszgessük picit... )

Nos, itt a legújabb darabja a gyűjteményemnek:

Kira Yamato a Gundam Seed Destinyből
[Link]

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-07 23:36:57
beküldve: 2008-03-05 20:20:46
(#340)
Andzsinszan
Andzsinszan
[ Gyalog ]
Értem. Bocs, ha esetleg tolakodó voltam. Nem is mostanában gondoltam a dolgot, csak mint elvi lehetőséget vettem számba. Van egy fórum, ahol hasonló képpen szoktuk megoldani a fémfiguk és egyebek rendelését, mert valahány euro felett ingyenes a posta, akármennyit lehet rendelni. Amikor azt összehozzák a fórumtagok, mindenki elküldi az intéző srác számlájára a pénzt, aztán megy a rendelés, később a szétosztás megbeszélt helyeken vagy posta által.

beküldve: 2008-03-05 19:57:27
(#339) Válasz Andzsinszan (#336) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Tailor: mennyibe kerül neked a szállítás az ilyen cumók után? Ha van egy értékhatár, ami felett nem változik, ha egykét dobozzal többet kérsz, egyszer talán beszállnék hozzád, pofátlanul, spórolás miatt:)

Általában változó. Átlag 2500-5000 yen között mozog rendeléseimnél az EMS-es posta. De ez függ a doboz méretétől súlyától etc, etc... Egyenlőre nállam betelt a rendelési kvóta mert páran felkerestek ilyen célból...

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-03-05 19:27:33
(#338) Válasz Cukorbaba (#337) üzenetére
Andzsinszan
Andzsinszan
[ Gyalog ]
Innen is lehet rendelni resineket és állítólag elég jók: [Link]

Ne tudjátok meg, mióta keresek ilyeneket, és nem találtam...:) Sajnos már annyi kifestetlen figurám van, hogy nem vehetek újakat, nincs mese, előbb ki kell festenem a régieket (mindig felhalmozom, mert találok jobbakat és jobbakat). Azok persze nem anime babák, hanem ilyen fantasy cuccok, de egyszer szívesen festenék ilyeneket is.

beküldve: 2008-03-04 12:52:47
(#337)
Cukorbaba
Cukorbaba
[ Új arc ]
Innen is lehet rendelni resineket és állítólag elég jók: [Link]

beküldve: 2008-03-04 01:05:00
(#336)
Andzsinszan
Andzsinszan
[ Gyalog ]
Tailor: mennyibe kerül neked a szállítás az ilyen cumók után? Ha van egy értékhatár, ami felett nem változik, ha egykét dobozzal többet kérsz, egyszer talán beszállnék hozzád, pofátlanul, spórolás miatt:)

beküldve: 2008-02-26 16:45:21
(#335) Válasz Tailor (#334) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Resin kit = Fixpózba állitott műgyantából összerakható sajátkezüleg festhető figura.

Amúgy tegnap megjött az új Gundam makettem. Rá is szántam a napom és összeraktam.

Amint megláttam baloldalt a friss bejegyzések közt a polcharcosokat, tudtam hogy a harcsa lesz a főszereplő.

beküldve: 2008-02-26 16:29:12
(#334) Válasz SHADOW (#331) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Resin kit = Fixpózba állitott műgyantából összerakható sajátkezüleg festhető figura.

Amúgy tegnap megjött az új Gundam makettem. Rá is szántam a napom és összeraktam:
További képek a blogomban.

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2008-02-26 16:31:47
beküldve: 2008-02-23 14:09:42
(#333)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Mivel már figura-elvonási tüneteim voltak,összekapartam a kis pénzemet,mikor megláttam ezt:[Link]
Ma érkezett meg és .Úgyhogy most oda meg vissza folyok örömömben (Nagyszerűen megfogták rajta ifjabb verziós Waltert.Is.)

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-21 23:19:46
(#332) Válasz Tailor (#330) üzenetére
Andzsinszan
Andzsinszan
[ Gyalog ]
Önnek uram a resin kiteket ajánlom! Egyik hely ahonnan lehet rendelni az a már korábban is emlitett hlj.com! Általában szokott stock lenni majd mindenből de érdemesebb szétnézni mielött belevág az ember...

Köszönöm, találtam is Berserk készleteket, bár a gyártásával úgy látom leálltak...mindegy, most úgysem engedhetem meg magamnak.

Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... <<>>