Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Nincsmit ^^
December végén jön majd ki ez a szett. [Link] Ebből a felső 3 lány nem kellene =)
December végén jön majd ki ez a szett. [Link] Ebből a felső 3 lány nem kellene =)
Oké küldj majd üzenetet tutira kelenek.
Visszatérve a pillanatragasztóra ,Necro nem rossz a model ragastó sem valamivel lassabban köt meg viszont ha nem figyel az ember az is csunya dolgokat tud müvelni, és azt viszont nem tudom hogy a pvc-re hogy reagál.
Én inkább pillanatragasztóval oldom meg az ilyen problémát szerintem erösebb mint a model ragasztó .
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Legújabb szerzeményem. :) Mondjuk az összerakásával kissé gondjaim vannak, de most már venni fogok pillanatragasztót és elintézem.
Immáron 12 darab figura foglal helyet a polcomon. ^_^
Hát igen a pillanatragasztó nem árt föleg a Gashapon cuccoknál ,mondjuk ara figyelj hogy csak azt ragaszad meg ami feltétlen szügséges vagy ami kihullhat és elveszhet mert nagyon csunya olvadt foltokat okoz a ragasztó ezeken a pvc. figurákon én már tapasztaltam. És az ember verheti a fejét a falba hogy ennyi pénzt kiadot és el.....te a figuráját.
Hát igen, a pillanat ragasztó nyomot hagy de gyors..ajánlom inkább a makettragasztót..sokkal jobb, ráadásul ha letörik, akk nem hagy csúnya fehér foltot
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nincsmit ^^
Az elmúlt hónapban énis gyarapodtam figurák terén...
2 1/8as Saint Seiya figuval (Athena, Shiryuu)
4 One Piece styling figuval (2 Sanji, Zoro, Ace ) *_*
és 4 clamp in 3d landos figuval ^^
Szia szeretném mégegyszer megköszöni a Clamp figurákat.
Nagyo jó fejek a barátnöm teljesen oda van értük.
Remélem lessz még valami hasonló eladó nálad.
beküldve: 2007-12-04 19:53:40
(#282) Az elmúlt hónapban énis gyarapodtam figurák terén...
Szerk: yoru 2007-12-04 19:54:18
beküldve: 2007-12-04 19:36:50
(#281) Na,ha már itt vagyok én is dicsekszek egy picit:múlt héten jött meg egy Deidara és egy Yondaime figura...
Éljenek a szőkék!
Éljenek a szőkék!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Legújabb szerzeményem. :) Mondjuk az összerakásával kissé gondjaim vannak, de most már venni fogok pillanatragasztót és elintézem.
Hát igen a pillanatragasztó nem árt föleg a Gashapon cuccoknál ,mondjuk ara figyelj hogy csak azt ragaszad meg ami feltétlen szügséges vagy ami kihullhat és elveszhet mert nagyon csunya olvadt foltokat okoz a ragasztó ezeken a pvc. figurákon én már tapasztaltam. És az ember verheti a fejét a falba hogy ennyi pénzt kiadot és el.....te a figuráját.
12 db, very nice És a figura is
Igen, az animeshopos sráctól rendeltem, de csak csomagban szoktam figurákat rendelni tőle, eléggé megérik És egyszer már csakazértis megpróbálok képe(ke)t csinálni a gyűjteményemről vhogyXD
Igen, az animeshopos sráctól rendeltem, de csak csomagban szoktam figurákat rendelni tőle, eléggé megérik És egyszer már csakazértis megpróbálok képe(ke)t csinálni a gyűjteményemről vhogyXD
Aha. most rendeltem tőle én is (először).
Tök jó, mert pont árulta azokat a figurákat EGYBEN , amiket már üldöztem egy ideje. Mert hát darabonként....khm...kicsit húzos lett volna. . Majd ha megjöttek én is igyekszem képet készíteni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-04 17:07:23
(#278) 12 db, very nice És a figura is
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-04 16:54:44
(#277) Legújabb szerzeményem. :) Mondjuk az összerakásával kissé gondjaim vannak, de most már venni fogok pillanatragasztót és elintézem.
Szép kis gyűjtemény Én is szeretnék üvegszekrényt, kár h még helyem sincs hozzá a szobámban^^"
Tegnap én is gazdagítottam figuragyűjteményemet - még több Bleach figuraXD Most viszont az én abszolút kedvencemből, Hitsugayából van sima, shikais, és bankais figurám is 4500ért vettem ugyanattól mint a régebbi Shippis figurákat, és ismét nagyon megérte Immár 22 figurám van, és büszke vagyok rájukXD
Képet sajnos nem találtam a figurákról (najó, nem is kerestem, mert lusta vagyok, digitális fényképezőnk meg nincs itthon h a gyűjteményemet lefényképezhessem^^"), így az újdonságok: Hisagi Shuuhei, Kira Izuru, bankai Hitsugaya, és bankai Ichigo, cserélhető fejjel^^
Tegnap én is gazdagítottam figuragyűjteményemet - még több Bleach figuraXD Most viszont az én abszolút kedvencemből, Hitsugayából van sima, shikais, és bankais figurám is 4500ért vettem ugyanattól mint a régebbi Shippis figurákat, és ismét nagyon megérte Immár 22 figurám van, és büszke vagyok rájukXD
Képet sajnos nem találtam a figurákról (najó, nem is kerestem, mert lusta vagyok, digitális fényképezőnk meg nincs itthon h a gyűjteményemet lefényképezhessem^^"), így az újdonságok: Hisagi Shuuhei, Kira Izuru, bankai Hitsugaya, és bankai Ichigo, cserélhető fejjel^^
Gondolom az animeshop-os sráctól veted öket szoktam nézegetni az ö cucait is de még nem látam töle semit ami érdekelne vagy tul drága volt.Ép most boszankodtam mert a rendelt Kiddy Grade figuráim nem érkeztek meg ,utána meg az orom elöt licitálták el egy kedvezö árú párost, és pont most kaptam az üzenetet hogy mégis megjötek viszont én mérgemben elköltötem a pénzem szóval a projekt félrerakva Januárig.
Sajna a szekrényem nem üvegajtos de a páromal már megbeszéltük hogy jövöre beszerzünk egyet mert a por takaritás után rögtön megtelepszik.Neki különben szép kis Clamp gyüjteménye van én vetem neki ajándékba majd aról is nyomok képeket.Biztos szép gyüjteményed van mondjuk igy kép nélkül csak elképzelni tudom.
Szerk: Holci 2007-12-04 16:40:05
beküldve: 2007-12-04 11:15:30
(#275) Szép kis gyűjtemény Én is szeretnék üvegszekrényt, kár h még helyem sincs hozzá a szobámban^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-04 11:01:40
(#274) Na szóval, tudom már régen megigértem na de most bepotolom. Sikerült új fényképeket készitenem a figuráimról.
Itt vannak a polcaim most igy néznek ki ,a hátérben az új Naruto 3.-as kötettel , Narutos polcról nem csináltam közeliket mert azokat már korában belinkeltem ide.:
[Link]
És akor pár közeli az új figurákról.:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Az utolsot már biztos ismeritek de én nem tudtam elenállni a legjobb figura amit edig a Trigun-ból látam.
Itt vannak a polcaim most igy néznek ki ,a hátérben az új Naruto 3.-as kötettel , Narutos polcról nem csináltam közeliket mert azokat már korában belinkeltem ide.:
[Link]
És akor pár közeli az új figurákról.:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Az utolsot már biztos ismeritek de én nem tudtam elenállni a legjobb figura amit edig a Trigun-ból látam.
Szerk: Holci 2007-12-04 11:02:10
Naruto: Deidara (mondjuk ez elég kicsi, de ahhoz képest egész szépen kidolgozott) [Link]
Esetleg le tudnád írni az árát? Mert voltam fenn az oldalon és azt írták, hogy árazás alatt áll, de nagyon érdekelne mielőbb. Ja és hogy mekkora? Már láttam 7 ill. 10cm-ként is megjelőlve.
azért van néhol így, máshol úgy, mert a tíz centis figukhoz tartozik, de mivel térdel ezért csak hét centi. tehát ha állna akkor 10cm lenne.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Naruto: Deidara (mondjuk ez elég kicsi, de ahhoz képest egész szépen kidolgozott) [Link]
Esetleg le tudnád írni az árát? Mert voltam fenn az oldalon és azt írták, hogy árazás alatt áll, de nagyon érdekelne mielőbb. Ja és hogy mekkora? Már láttam 7 ill. 10cm-ként is megjelőlve.
hmm... azóta egy kicsit már megbántam, asszem olyan 2000 volt (végülis megvettem, mert jól nézett ki, és kicsi figura általában szörnyen ronda szokott lenni - meg rámtört a figuravásárlási ösztönXD). 10 cm tuti nincs, inkább 7
Köszike!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD