Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Naruto: Deidara (mondjuk ez elég kicsi, de ahhoz képest egész szépen kidolgozott) [Link]
Esetleg le tudnád írni az árát? Mert voltam fenn az oldalon és azt írták, hogy árazás alatt áll, de nagyon érdekelne mielőbb. Ja és hogy mekkora? Már láttam 7 ill. 10cm-ként is megjelőlve.
hmm... azóta egy kicsit már megbántam, asszem olyan 2000 volt (végülis megvettem, mert jól nézett ki, és kicsi figura általában szörnyen ronda szokott lenni - meg rámtört a figuravásárlási ösztönXD). 10 cm tuti nincs, inkább 7
Összesen hány naruto figud van?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Naruto: Deidara (mondjuk ez elég kicsi, de ahhoz képest egész szépen kidolgozott) [Link]
Esetleg le tudnád írni az árát? Mert voltam fenn az oldalon és azt írták, hogy árazás alatt áll, de nagyon érdekelne mielőbb. Ja és hogy mekkora? Már láttam 7 ill. 10cm-ként is megjelőlve.
hmm... azóta egy kicsit már megbántam, asszem olyan 2000 volt (végülis megvettem, mert jól nézett ki, és kicsi figura általában szörnyen ronda szokott lenni - meg rámtört a figuravásárlási ösztönXD). 10 cm tuti nincs, inkább 7
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-01 11:19:56
(#267) A [Link] -n is van Nami figura
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Én is találtam.. de hogy ezeket honnan szerzed be...
[Link]
[Link]
[Link]
Ezek sztem nem is olyan rosszak
[Link]
[Link]
[Link]
Kössy a linkeket..nos beszerzés még nincs tervben egyenlőre a kínálat..
beküldve: 2007-10-31 22:14:26
(#265) Én is találtam.. de hogy ezeket honnan szerzed be...
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
beküldve: 2007-10-31 22:06:34
(#264) Nah találtam is egy One Piece figurát! De ez luffy
Kerstetik: Sanji figura
Kerstetik: Sanji figura
ha tud vki bármit one pieces figukról az kérlek szóljon (misoda magyarságom avn )
úgy lesz!ne aggódj itt vagyok nekd én majd ha problémád akad akkor...mit akartam mondani:???? de ciki uff
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-31 21:31:38
(#262) ha tud vki bármit one pieces figukról az kérlek szóljon (misoda magyarságom avn )
Igen tényleg csak előrendelni lehet. Sztem ha már rendesen fut, akkor olcsóbban is találhacc.
Te meg miről beszélsz?? bocs sokan mondták h fárasztó vok
Ezt nekem írta az Elfen Lied figura témához
Bocsi -_-' nem tudtam
beküldve: 2007-10-31 21:13:19
(#260) szerintem biztos a fejük cserélhető, mostanában mintha divatos lenne ez a cserélhető fej dolog
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-31 21:03:29
(#259) Mondjuk azt nem értem, hogy mért vannak ugyanabban a pózban.. ha már megcsinálták őket akkor sokkal jobban mutatna ha máshogy néznének ki. Vagy cserélhető a fejük?
Ha valaki megveszi, mondja már el
Ha valaki megveszi, mondja már el
Igen tényleg csak előrendelni lehet. Sztem ha már rendesen fut, akkor olcsóbban is találhacc.
Ezt nekem írta az Elfen Lied figura témához
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."