Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-10-30 21:11:27
(#256) Igen tényleg csak előrendelni lehet. Sztem ha már rendesen fut, akkor olcsóbban is találhacc.
Izgalom...XD nekem van egy Ino egy Shika és egy Chouji bábúm ha ez számít XD mostohanagybátyám hozta amerikából...meg hozott Bűbájos boszisat is megvan paige és Piper!!!JIPPI XD
És egy Chouji labdád,nem?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-30 21:01:50
(#254) Izgalom...XD nekem van egy Ino egy Shika és egy Chouji bábúm ha ez számít XD mostohanagybátyám hozta amerikából...meg hozott Bűbájos boszisat is megvan paige és Piper!!!JIPPI XD
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
Hát végülis ha azt nézzük akkor átlagos ára van. Én 12.400-ért láttam.
Wow
De ez nem csak jövőre jelenik meg?Én úgy hallottam.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-30 17:25:38
(#252) Hát végülis ha azt nézzük akkor átlagos ára van. Én 12.400-ért láttam.
Moonie grat a figukhoz, már énis a kövit várom Ezt tényleg nem lehet abbahagyni.
[Link]
Szép kis áruk van amúgy...
[Link]
Amúgy mennyi az áruk?(nem reménykedem... ) Biztos jó borsos...
beküldve: 2007-10-30 13:47:31
(#250) Moonie:azt a Deidarát már én is kinéztem...asszem ő lesz a következő áldozat,amint ősszegyűlik egy kis pénzem
beküldve: 2007-10-30 12:31:09
(#249) Moonie grat a figukhoz, már énis a kövit várom Ezt tényleg nem lehet abbahagyni.
[Link]
[Link]
beküldve: 2007-10-29 20:46:35
(#248) Nah ma alaposan bevásároltam figurákbólXD Najó, csak 3 db, de azért nem is rossz:3
Full Metal Alchemist: Al és Ed (yey, pont én fogtam ki az uccsó darabotXD) [Link]
Naruto: Deidara (mondjuk ez elég kicsi, de ahhoz képest egész szépen kidolgozott) [Link]
Full Metal Alchemist: Al és Ed (yey, pont én fogtam ki az uccsó darabotXD) [Link]
Naruto: Deidara (mondjuk ez elég kicsi, de ahhoz képest egész szépen kidolgozott) [Link]
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Emberek,Elfen Liedes figurát valaki ,valamiért,valahol nem tud?Én már sok helyen kerestem de se kép,se hang
Azért nem találtál mert nincs.
Viszont! Valamikor jövőre meg fog jelenni egyszerre egy Lucy és egy Nyuu figura is.
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
Amúgy meg...
nem vagyok épp Death Note őrült, bár szeretem nagyon és ez a figura is nagyon nagyon tetszik. (Igaz action figure, amik nem épp a kedvenceim, de a ruhájától úgysem látszik, hogy hol rondítottak bele.)
[Link]
[Link]
(Hogy lehet ide simán beszúrni képet? Úgy hogy ne linkről legyen?)
tyűha, de szép valaki :) nem is láttam még ilyen figurát, honnan való a kép, vagy honnan lehet beszerezni az uraságot?nem vagyok épp Death Note őrült, bár szeretem nagyon és ez a figura is nagyon nagyon tetszik. (Igaz action figure, amik nem épp a kedvenceim, de a ruhájától úgysem látszik, hogy hol rondítottak bele.)
[Link]
[Link]
(nem mintha pénzem is lenne jelenleg... )
Itt megtalálod visszont mindenki döntse el hogy érdemes e.
[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Ha éppen nem valami 100+ dolláros Medicom cuccot nézek ki magamnak (esély a beszerzésre zéró környékén... ), akkor valami olyat ami még nem nagyon jelent meg. Szóval jelenleg most ez vezeti a "eztegyszerazérismegveszem " listát: [Link]
Gyönyörűűűű .
Gyönyörűűűű .
Azta!!! Köszi a linkért!! Pont tegnap találtam egy Claymoros figurát vmelyik oldalon, de ott csak egy kép volt meg pici, alig látható!
Ez tényleg gyönyörű!!!
(Erre ma nézem a postám...hát nem ugyanezt a linket kaptam meg egy kedves barátomtól, aki mellesleg "megfertőzött" a Claymore őrülettel... )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Amúgy meg...
nem vagyok épp Death Note őrült, bár szeretem nagyon és ez a figura is nagyon nagyon tetszik. (Igaz action figure, amik nem épp a kedvenceim, de a ruhájától úgysem látszik, hogy hol rondítottak bele.)
[Link]
[Link]
tyűha, de szép valaki :) nem is láttam még ilyen figurát, honnan való a kép, vagy honnan lehet beszerezni az uraságot?nem vagyok épp Death Note őrült, bár szeretem nagyon és ez a figura is nagyon nagyon tetszik. (Igaz action figure, amik nem épp a kedvenceim, de a ruhájától úgysem látszik, hogy hol rondítottak bele.)
[Link]
[Link]
(nem mintha pénzem is lenne jelenleg... )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-10-27 12:23:54
(#243) Új Gundam makett amit kinéztem magamnak:
Nu Gundam. 5000 yen + EMS... Jönnek az ünnepek szal már csak jövőre lesz keret rá : D
Nu Gundam. 5000 yen + EMS... Jönnek az ünnepek szal már csak jövőre lesz keret rá : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-27 12:04:39
(#242) Ha éppen nem valami 100+ dolláros Medicom cuccot nézek ki magamnak (esély a beszerzésre zéró környékén... ), akkor valami olyat ami még nem nagyon jelent meg. Szóval jelenleg most ez vezeti a "eztegyszerazérismegveszem " listát: [Link]
Gyönyörűűűű .
Gyönyörűűűű .
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."