Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Aranyos cucc, gondolom a Real Action Heroes sorozat helyett inkább az ára miatt választottad, bár tudom hogy ez sem olcsó...
Hát az igaz, hogy nem volt olcsó. ^^"
De az igazat megvallva nem is tudom, hogy mi az a Real Action Heroes sorozat. xD Azokra gondolsz, amelyikek olyan szép nagyok és darabja 40000 Ft-ba kerülnek? T_T Hát azokról én még csak nem is álmodhatnék. xD
Különben azért választottam ezt, mert olyan aranyos volt. ^^ Általában a cuki és kawaii figurákra bukom. ^^"
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Legújabb figurám, mely majd a jövőhéten érkezik:
Annyira cuki *________*
Annyira cuki *________*
én is szemezgettem ezzel a vaterán, de úgy döntöttem h inkább meghagyon a rajongóknak...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-01-29 22:35:33
(#314) Nah megérkezet az FMA zsebórám. Csak 3 hetet késet de ünnepek voltak szal megértem. Tök jó nagyon szépen ki van dolgozva még a " Dont forget 3.oct.10" et is beleírták,amugy pont jól jött mert a karórám most romlott el így nem kell ujjat vennem 1 darabig.
Van 1-2 figurám is... 5 db narutos(ilyen kicsik,random figurás cucc 3-4 centis) meg 2 dragon ball os ( az is csak ilyen 6 centis) meg 2 street fighter (chibi) figurám (10 centis) nah ennyi de a DVD tartóm tetején pont elférnek.(tudom vitrinbe kéne őket tartani dehát az nincs)
Van 1-2 figurám is... 5 db narutos(ilyen kicsik,random figurás cucc 3-4 centis) meg 2 dragon ball os ( az is csak ilyen 6 centis) meg 2 street fighter (chibi) figurám (10 centis) nah ennyi de a DVD tartóm tetején pont elférnek.(tudom vitrinbe kéne őket tartani dehát az nincs)
Szerk: Caramon 2008-01-29 22:43:53
Aranyos cucc, gondolom a Real Action Heroes sorozat helyett inkább az ára miatt választottad, bár tudom hogy ez sem olcsó...
Hmmm...nekem van egy digimonos figurám,őő...asszem a weregarurumon tovább fejlődött formája.őő....metalgarurumon: )
Meg van egy chibi-Sailor Merqur figurám,+ 4 dragonball figurám(eléggé megtépázott,töredezett,agyonj átszott formában.XD)...meg egy chibi-weregarurumonom.....ő.... .pikachu és raichu figurám...meg nem tom.XD
Meg van egy chibi-Sailor Merqur figurám,+ 4 dragonball figurám(eléggé megtépázott,töredezett,agyonj átszott formában.XD)...meg egy chibi-weregarurumonom.....ő.... .pikachu és raichu figurám...meg nem tom.XD
Mennyiért adnád őket? Mármint a Metalgarurumont, a Raichut Pikachut meg a chibi Weregarurumont?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-29 18:52:24
(#311) Legújabb figurám, mely majd a jövőhéten érkezik:
Annyira cuki *________*
Annyira cuki *________*
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Hmmm...nekem van egy digimonos figurám,őő...asszem a weregarurumon tovább fejlődött formája.őő....metalgarurumon: )
Édes gyermekkor XD.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-19 14:50:38
(#309) Hmmm...nekem van egy digimonos figurám,őő...asszem a weregarurumon tovább fejlődött formája.őő....metalgarurumon: )
"Bringu vagyok!"
Ebay? Már én is többször szemeztem vele... csak sajna ebben a paypalos dologban nem vagyok jártas... Meg semmi ilyen külföldi rendelésben, de ha vki esetleg igen és megdobna egy méllel, nagyon megköszönném a segítséget.
Egyébként az utóbbi időben kissé 'leült' ez a topik...
Hát tudod karácsony,pénzköltés meg minden.
Ehez mit szólsz nagyon tecik csak nincs kess rá.
[Link]
Most amit legutobb sikerült beszerezni, a páromnak vettem néhány Clamp figurát ha érdekel belinkelem majd a fotókat.
Óóóó, igen! Ezzel én is szemeztem!(Csak épp rápillantottam...) Nagyon szép csak hát... kár, hogy "limitált szériás".
Persze, hogy érdekel. Nekem már van pár fotó, majd legközelebb (ha lesz erőm velük szöszölni) én is felrakom őket!
Oké várom öket, és én is dolgozok a fotókon.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Ebay? Már én is többször szemeztem vele... csak sajna ebben a paypalos dologban nem vagyok jártas... Meg semmi ilyen külföldi rendelésben, de ha vki esetleg igen és megdobna egy méllel, nagyon megköszönném a segítséget.
[Link]
Most amit legutobb sikerült beszerezni, a páromnak vettem néhány Clamp figurát ha érdekel belinkelem majd a fotókat.
Óóóó, igen! Ezzel én is szemeztem!(Csak épp rápillantottam...) Nagyon szép csak hát... kár, hogy "limitált szériás".
Persze, hogy érdekel. Nekem már van pár fotó, majd legközelebb (ha lesz erőm velük szöszölni) én is felrakom őket!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
[Link]
beküldve: 2008-01-18 21:46:11
(#305) Ebay? Már én is többször szemeztem vele... csak sajna ebben a paypalos dologban nem vagyok jártas... Meg semmi ilyen külföldi rendelésben, de ha vki esetleg igen és megdobna egy méllel, nagyon megköszönném a segítséget.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
+persze
[Link]ebay....
Már annak, akinek van rendes dombornyomott kártyája v neten használható virtuális (paypal!)... a drágább figurákat akár cca feleannyiért is be lehet szerezni, mint az itthon árveréseken, boltokban. Lásd: még 5e-t se fizettem egy vaterán 8000 minimál, 12e villámáras (végül ~10 és 12-ért ment el kettő) figuráért, szállítással, biztosítással. Csak vigyázni kell, pl szállítással, elveszett árúval, etc.
[Link]ebay....
Már annak, akinek van rendes dombornyomott kártyája v neten használható virtuális (paypal!)... a drágább figurákat akár cca feleannyiért is be lehet szerezni, mint az itthon árveréseken, boltokban. Lásd: még 5e-t se fizettem egy vaterán 8000 minimál, 12e villámáras (végül ~10 és 12-ért ment el kettő) figuráért, szállítással, biztosítással. Csak vigyázni kell, pl szállítással, elveszett árúval, etc.
Oké oké de nincs mindenkinek, és az itthon fellelhetö helyekröl beszéltünk.
Külföldiekkel különben megtelne egy egész oldal de lehet hogy keveset is mondtam.
+persze
[Link]ebay....
[Link]ebay....
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Szerk: bugger 2008-01-15 23:10:38
Lehet egy kérdésem??Én ugy tudtam ezeka figurák nagyon drágák!!? Ti hol veszitek őket??
Előre is kössz!
Előre is kössz!
Adok néhány linket hogy hol lehet beszerezni itthon Anime figurákat.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Én személy szerint az árveréseket ajánlom de más boltokban is találni nem feltétlenül drága figurákat.
Ha el akarod kezdeni akor a Gashapon figurákat ajánlom ezek olcsok mert kicsik, ezek japánba olyanok mint itthon a kinder figurák csak ott automatákból veszik ezeket, elég sok van belölük mert a gyüjtöknek többet meg kel veniük hogy a gyüjteményük össze jöjön.És hát a maradék piacra kerül. Ezek a figurák nem annyira szépek de elég szépen kidolgozotak a méretükhöz képest.
És ha valaki nem ismerné amit kétlek ez az oldal nagyon jó!
[Link]