Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2008-02-20 21:37:13
(#331) bocs de mi az a rensin kit amiről mondod hogy jó mert nem vágom annyira mint te web cím vagy esetleg ilyesmi ami segít nekem azt megk9öszönném
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-20 21:38:11
Önnek uram a resin kiteket ajánlom! Egyik hely ahonnan lehet rendelni az a már korábban is emlitett hlj.com! Általában szokott stock lenni majd mindenből de érdemesebb szétnézni mielött belevág az ember...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-02-20 21:14:03
(#329) na itt vok az a szakurás bolt gondolom jó és mit tudsz róla?
de igazából már elég sokat tudok majd holnap szerzek infót tőled
de igazából már elég sokat tudok majd holnap szerzek infót tőled
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-20 21:16:05
beküldve: 2008-02-04 23:55:40
(#328) Üdv!
Ilyen festegetős figura témában tudtok valami anime/manga figuráról (pláne berserk, samurai champloo vagy basilisk, bár ez úgyis reménytelen)? Nekem a fő örömet nem egy kész baba jelentené, hanem ha én raknám össze és festeném ki, viszont nem sok hasonlót találtam a neten eddig - pedig biztosan létezik, mert sok elvetemült animefüggő makettező van.
Ilyen festegetős figura témában tudtok valami anime/manga figuráról (pláne berserk, samurai champloo vagy basilisk, bár ez úgyis reménytelen)? Nekem a fő örömet nem egy kész baba jelentené, hanem ha én raknám össze és festeném ki, viszont nem sok hasonlót találtam a neten eddig - pedig biztosan létezik, mert sok elvetemült animefüggő makettező van.
hlj.com-ról. Innen rendelgetem a gundam kiteket és eddig nem csalódtam bennük! Csak nem szabad önmagában csak egy cuccost rendelni mert ritka drágára jön ki az EMS.
Tényleg jól néz ki! GRAT! Amiket én nézegettem ahhoz biztos kell festék.
Honnan fogod rendelni?? Ebben a rendelős témában annyira még nem vagyok otthon...
Revoltech Gurren Lagann azonnal rendelve lesz amint megjelenik Márciusban! :]
Honnan fogod rendelni?? Ebben a rendelős témában annyira még nem vagyok otthon...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Szerk: Nightwing 2008-01-31 02:51:05
Még tavaly rendeltem meg az első MG kitem ami már bejárta eme fórumot :] Turn A Gundamra meg most sikerült összeszedni annyit felesleg moneyt hogy meg is rendeljem : D Maguk az MG kitek nem igényelnek festést csak egy opció. Sima panelező markerrel is bitang szépen meg lehet csinálni
Képen is látszik hogy egy deka festék nincs rajta csak a marker tollal ügyködtem meg görnyedtem : D Revoltech Gurren Lagann azonnal rendelve lesz amint megjelenik Márciusban! :]
Képen is látszik hogy egy deka festék nincs rajta csak a marker tollal ügyködtem meg görnyedtem : D Revoltech Gurren Lagann azonnal rendelve lesz amint megjelenik Márciusban! :]
Szerk: Tailor 2008-01-30 22:17:20
Csak egy dolgot nem értek, AnimeBolton miért annyi? o.O
1- Az Animebolt baromi drága!
2- A Nendroid figurák alapból drágák
(Amit nem igazán értek de ez más kérdés...)
Az Animebolt azért is idegesítő mert se a figura gyártója, se a méretarány nincs megadva.
Egyébként nézegettem a japán árakat és azt kell hogy mondjam, hogy kint szinte minden olcsóbb!
Szerk: Nightwing 2008-01-30 20:58:40
Érdekes a bajszos megoldás .
Amúgy Tailor-san, te mióta foglalkozol gundam kitekkel?
Engem is foglalkoztat a dolog, de ha maga a kit nem is olyan húzós, a sok festék, airbrush meg hasonló elég drága...
De ha minden igaz akkor én sem maradok szomorú, mert idén jön a Revoltech Gurren Lagann amit nem kell festegetni!
Amúgy Tailor-san, te mióta foglalkozol gundam kitekkel?
Engem is foglalkoztat a dolog, de ha maga a kit nem is olyan húzós, a sok festék, airbrush meg hasonló elég drága...
De ha minden igaz akkor én sem maradok szomorú, mert idén jön a Revoltech Gurren Lagann amit nem kell festegetni!
beküldve: 2008-01-30 20:37:12
(#322) Jó, ez is igaz, örülök is neki, egy szóval sem mondtam, hogy nem, és nem is bíráltam, hogy drága. T_T ^^
Válassz vadooc üzenetére.
Válassz vadooc üzenetére.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2008-01-30 20:45:43
Gundam Seedet nem kérünk.
Új Gundam makett amit kinéztem magamnak:
∀ Gundam. Legszebb harcsabajszos kit amit valaha láttam
Tényleg nem rossz....
Egyébként magyarországon is kéne már Gundam Seed anime avgy manga...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-30 20:11:47
(#319) Új Gundam makett amit kinéztem magamnak:
Hát az igaz, hogy nem volt olcsó. ^^"
most nem azért, de nem a vaterán vetted? ott CSAK 5ezer forint volt. tájékoztatásul meg lehet nézni h ugyanez a fajta figura csak Light kétszer ennyibe kerül.... úgyhogy szvsz ha vaterán vettedd akkor rohadt olcsón megúsztad!!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Igen, azok a szép nagy, öltöztethető figurák. Van Light, L és Misa is. Mondanom sem kell, utóbbi a legszebb.